Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 32

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 13 kwie 2005, 19:38

Licka pokazuje, że jest o dwie klasy gorszym trenerem od Kasperczaka, tyko remis z Polonią, niedawno wymęczone zwycięstwo u siebie z Gieksą 1:0. Na Wawelu 5:1 z Polonią też niedawno, ale to mnie nie przekonuje i tak sądze, że Werner Licka to dosyć cienki trener.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 13 kwie 2005, 19:43

To jeszcze nic! Gdzieś czytałem wypowiedź jakiegoś piłkarza Wisły (nie pamiętam którego) odnośnie przedłużenia czasu, kiedy rozgrywane są w Polsce mecze (liga and puchar). Otóz taki ktoś mówi cós w stylu: "Jestem przeciwny przedłużaniu rozgrywek bo to skróci nam urlopy" :shock: :shock: O w morde - jakby to powiedział Wiesiek ze Złotopolskich, se pomyślałem...

Ludzie, którzy przez ok trzy miesiące w roku przychodzą sobie raz dziennie na kopanie piłeczki przez dwie godziny narzekają na czas urlopów :shock: Niektórzy ludzie mają urlopy po 20 dni w roku, a tu Ci taki jeden z drugim wyskoczy ... :twisted:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 kwie 2005, 20:05

Pisakk pisze:To jeszcze nic! Gdzieś czytałem wypowiedź jakiegoś piłkarza Wisły (nie pamiętam którego) odnośnie przedłużenia czasu, kiedy rozgrywane są w Polsce mecze (liga and puchar). Otóz taki ktoś mówi cós w stylu: "Jestem przeciwny przedłużaniu rozgrywek bo to skróci nam urlopy" :shock: :shock: O w morde - jakby to powiedział Wiesiek ze Złotopolskich, se pomyślałem...

Ludzie, którzy przez ok trzy miesiące w roku przychodzą sobie raz dziennie na kopanie piłeczki przez dwie godziny narzekają na czas urlopów :shock: Niektórzy ludzie mają urlopy po 20 dni w roku, a tu Ci taki jeden z drugim wyskoczy ... :twisted:
To chyba była wypowiedź Głowackiego (mogę się mylić)... :?

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 kwie 2005, 11:34

Polska 'wolny' kraj słowa;]

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2005, 13:38

Mazi pisze:Polska 'wolny' kraj słowa;]
Tak tylko, że za to powinny być kary finansowe od klubu.
Było nie było, to godzi w jego wizerunek, prawie tak jak prezes Basałaj :?.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 kwie 2005, 15:04

ehe;] prezes Basałaj;] no powinna byc kara, ale pozniej i tak mu sie to zwroci przy okazji jakiejs premii;]

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 17 kwie 2005, 18:34

A Wisła przegrywa z Pogonią u siebie 0-1 (Milar 26') ładna niespodzianka :shock:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 kwie 2005, 18:51

Franek, Franek Łowca Bramek!
Już 1:1.
Legia przegrywa z Odrą:(.
Jak ja nie lubię Wisły :twisted: :roll:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 kwie 2005, 19:01

sędzia kalosz!!!!tyle powiem...on 'stwierdził' ze Cantoro uderzyl disreckyego w twarz...a ja twierdze ze to jest palant... tylko szkoda ze nic niemoge zrobic....

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 17 kwie 2005, 19:38

Myślałem, że za Liczki będzie dobrze :(.Jednak teraz ciągle się przekonuję, że to nie jest ten sam zorganizowany zespół co kiedyś.Fakt, odeszły dwa mocne ogniwa (Szymek i Gora), i Liczka nie miał czasu zbudować zespołu.Tylko po co zwalniście Heńka ? Jednak Legia popełniła ten sam błąd i mistrzostwo będzie pod Wawelem.Oby była też drużyna która na to zasługuje :!: Avanti Wisełka :!:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 kwie 2005, 22:06

Mazi pisze:sędzia kalosz!!!!tyle powiem...on 'stwierdził' ze Cantoro uderzyl disreckyego w twarz...a ja twierdze ze to jest palant... tylko szkoda ze nic niemoge zrobic....
Po tym co dzisiaj wszyscy widzieliśmy pan Pacuda nadaje się tylko do sędziowania derbów Raków Częstochowa - MKS Myszków, jakie sędziował gościnnie rok temu ;)
A tak na poważnie - błąd fatalny, myślę, że powinni wycofać tę kartkę Cantoro.

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 18 kwie 2005, 7:23

Z tymi sędziami jest coś nie tak!

1.Drugi mecz z rzedu Wisłą konczy mecz w 10
2. sedzia drukuje az milo
3. gol strzelony przez Pogon po przyjeciu na reke

Polscy sedziowie to ............. sprzedawczykowie!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 kwie 2005, 11:05

Trzeba powiedzieć jasno !!! Chociesz "ta Wisła" Liczki mi nie odpowiada za bardzo to czegośjej brakuje to nadal sa za dobrzy na nasza lige i sedziowie musza jakoś pomóc przeciwniką. Wisła Płock miała swojego sedziego - Pogon też teraz czyli - SKANDAL.

Jak Maruo zostal wtedy zawieszony to teraz pownni tego marnego aktora Diveckiego zawiecić Bo TV pokazał jak na dłoni że Mauro zastawił piłke ten niby dostał w remie popatrzał na sedziego i upadł czymają sie na twarz !! SKANDAL Przeciesz to był teatr aż "miło"

Druga sprawa że Reka Milara choc jak stawa zasada Wit Zelażko mówi :D To piłka do reki a nie reka do piłki. Tekze tu można mieć inne spojrzenie. Ale jak Franek strzelił gola w 89 minucie to wybuchłam !!! Pokazał co nie którym ! Wisła nadal nie pokonana i tak ma być :D

P.S.Jak Żuraw dostaniekare za ten mecz w Płocku i za to co powiedzieł to PZPN pownni byc tak nazywane jak ten sedzie z Płocka co Żuraw mu wytumaczył że jest slepy delikatnie mówiąc .......

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 18 kwie 2005, 14:40

to juz się staje naprawde jakies obsesyjne trapienie Wisły... niechce tu nikogo z PZPN-u obrazac, ale jeszcze jedna taka sytuacja jak czerwona kartka dla Mauro i Głowy to tak ich wyklne ze od razu bana dostane;] taks amo cwalina dal kolejny popis...2 czerwone i kilka razy wiecej zoltych...

na meijscu Żurawia to bym sie upieral przy tym co powiedział... szczera prawda i nic innego..jesli za to dostanie kare to bedzie swiadczyc tylko o wielkiej głupocie PZPN i sędziów....

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 kwie 2005, 15:58

Jak patrzę na poziom sędziowania to często żałuję, że jestem kibicem polskiej ligi...

Przecież to paranoja zastanawiać się, czy sędzia sprzedał mecz czy jest tak niekompetenty, że nadaje się tylko do sędziowania dzieciom na koloniach

PS. Problem DM w reprze chyba zażegnany, Mauro sprowadza rodzinę. W wyborczej dziś napisali: "Chcę zostać Polakiem, aby móc grać w reprezentacji". Mam przeczucie, że tym razem tylko trochę podrasowali wypowiedź i jutro nie będzie dementi :). Chyba Mauro znalazł sposób, żeby spełniać swoje ambicje. Szkoda, że na taki pomysł nie wpadł Szymkowiak i zaczął grać na poziomie dopiero po odejściu :?. Mógł sobie odbić wszytkie Tibilisi w kadrze :wink:. Ja nie mam nic przeciwko, aby Cantoro spełniał się w kadrze jak nie może w Wiśle. I przynajmniej coś go tu będzie w kraju trzymać :P.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”