hehe no widzisz... już dodałem do poprzedniego posta*_For_zaza_Milan_* pisze:Dzień dobry kolego Maestro :! jak poranekOdpisałe Ci na temat plotek spekulacji i wrózenia w fusów
Pozdro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 12 maja 2005, 13:03
hehe no widzisz... już dodałem do poprzedniego posta*_For_zaza_Milan_* pisze:Dzień dobry kolego Maestro :! jak poranekOdpisałe Ci na temat plotek spekulacji i wrózenia w fusów
Pozdro
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 18:39
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 maja 2005, 19:02
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 maja 2005, 19:02
a ja nie chce Samuela*_For_zaza_Milan_* pisze:Dzięki Włoskim informatorą juz wiadomo wszystko![]()
![]()
![]()
![]()
Emerson w Realu a Capello chce Samuela
+ 10 banie
![]()
Mimo że ploty aż miło bo nadal stawiam na Zambrotte [w Chelsea] to mi sie to zazębia Walter kolejny gracz Capello z Romy i chce wrócic do WłochI po sprawie
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 19:08
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 maja 2005, 19:24
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 19:34
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 maja 2005, 19:37
Do realu to my mozemy sprzedac 30 latka za 60 baniek. No chyba ze Perez sie tak napalil na Emersona ze chce wydac ponad 40 baniek na niego*_For_zaza_Milan_* pisze:Ładnie to wyliczyłeś Maestro ale winyka że i tak Trezeguet trzeba sprzedać + Zambrotte by kupić obrońców i pomocnikówBo jak wydadzą tak jak Ty zaplanowałeś to nie kupia nikogo w pomoc. Chyba że znów rosprzedadzą skład B Appiah Kapo itd.
Tylko weż pod uwage że to Twoje "wyliczenie" może pójśc w łeb jak Walter zasili JuveBo wtedy i Emeron i Zambrotta
![]()
Lakier nie nadzieja ...... tylko jeśli chodzi o Pereza - Real - Juve - Inter to kasa matką głupich
P.S.Maestro zobacz news w którym sie wypowiedziałeś nie dawno .....
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 19:43
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 maja 2005, 19:45
Fajnie, ale wy macie Mr. B. który wyklada sporo swojej kasy (a jej ma duzo [;).*_For_zaza_Milan_* pisze:Tu 40 baniek tu 50 banie tu 30 baniekwiesz to jakie ty masz zdanie o Juve ze zawsze idze ich kupić
Bo z tego wynika
Czyli Juve leci na kase
![]()
Ja jestem dumny że Milan nie sprzedaje gwiazd. Za Sheva 100 baniek Romek bawał Kaka = 50 baniek Sandro 50 baniek ... i Perez słyszał spierd...niesprzedajemy gwaizg i symboli
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 maja 2005, 19:55
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 maja 2005, 20:01
Zreszta za bardzo bym nie wierzyl, ze Chelsea chciala kupic Sheve za 100 baniek, to byla zwykla plotka, tak samo jak z Emersonem.maestro_ pisze:Zaza ale Ty piszesz, że Juve na kase leci, że gwiazda za gwiazde, a w Milanie nie... każdy klub ma inną politykę. My za Zidane'a mamy Nedveda... Thurama i jeszcze paruna gorsze wyszło?? i co, że Shevy nie sprzedali Romkowi nawet za sto?? Juve Nedveda też nie sprzedał Romkowi... Buffona też nie więc to co piszesz, że Juve na kase leci to troche nie tak... każdy liczy i kalkuluje jak mu jest wygodniej
![]()
Moggi nauczył nas, że jak sprzedaje jakiegoś wartościowego zawodnika, to zapewni godnego następce tak było m.in. z Buffonem, Nedvedem i licze, że tak bedzie teraz z Zambrottą
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 20:12
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 maja 2005, 20:39
wiesz... dla Ciebie to jest lecenie na kase, a dla innych czysty biznesik*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz polityka polityką ale jak sie zatrudnia piłkarz to nie poto by ich sprzedawac jak sie sprawdzają ... Bo to jest lecenie na kase.
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 20:46
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio