Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 32

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 12 maja 2005, 13:03

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dzień dobry kolego Maestro :! jak poranek :D Odpisałe Ci na temat plotek spekulacji i wrózenia w fusów :roll: Pozdro :!:
hehe no widzisz... już dodałem do poprzedniego posta :p ja też mam swoją kulę :p aaa poranek milutko :D dzieki :p trzym sie :p

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 18:39

Dzięki Włoskim informatorą juz wiadomo wszystko :twisted: :twisted: :roll: :!:

:!: Emerson w Realu a Capello chce Samuela :roll: + 10 banie :D

Mimo że ploty aż miło bo nadal stawiam na Zambrotte [w Chelsea] to mi sie to zazębia Walter kolejny gracz Capello z Romy i chce wrócic do Włoch :twisted: I po sprawie :twisted:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 maja 2005, 19:02

Taaa, Adriano tez bedzie gral w Realu. Nadzieja matka glupich. (Z tego wynika ze Pereza i jego fanow)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 maja 2005, 19:02

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dzięki Włoskim informatorą juz wiadomo wszystko :twisted: :twisted: :roll: :!:

:!: Emerson w Realu a Capello chce Samuela :roll: + 10 banie :D

Mimo że ploty aż miło bo nadal stawiam na Zambrotte [w Chelsea] to mi sie to zazębia Walter kolejny gracz Capello z Romy i chce wrócic do Włoch :twisted: I po sprawie :twisted:
a ja nie chce Samuela :twisted:

zakładam inną wersje... jak apelacja Mutu nic nie da, to Juve wisi dla Chelsea 12 baniek... Zambrotta odejdzie 'za to' do Chelsea, a Juve jeszcze dostanie ze 20 baniek... bo Roman podobno dawał 30 bez 'mieszania' w to Mutu. za tą kaske starczyłoby na Bonere (ok.10mln) i Evre (7-8mln) 8) i jeszcze może by troche zostało :p

a więc podsumowując ewentualne kożyści ze sprzedaży Zambrotty do Chelsea:

:arrow: koniec sprawy Mutu
:arrow: dwóch młodych, świetnie zapowiadających się obrońców
:arrow: i może grosze zostaną ;)

po ewentualnej sprzedaży Zambrotty, przedstawione przeze mnie wykożystanie tej kaski, to ta najbardziej optymistyczna wersja. jednak nie ukrywam, że chciałbym, żeby Zambro został u nas... ale gdyby tak miało być jak napisałem, to bym się poważnie nad tym zastanowił... :p kto wie czy bym się nie przekonał :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 19:08

Ładnie to wyliczyłeś Maestro ale winyka że i tak Trezeguet trzeba sprzedać + Zambrotte by kupić obrońców i pomocników :roll: Bo jak wydadzą tak jak Ty zaplanowałeś to nie kupia nikogo w pomoc. Chyba że znów rosprzedadzą skład B Appiah Kapo itd.

Tylko weż pod uwage że to Twoje "wyliczenie" może pójśc w łeb jak Walter zasili Juve :twisted: Bo wtedy i Emeron i Zambrotta :?:

Lakier nie nadzieja ...... tylko jeśli chodzi o Pereza - Real - Juve - Inter to kasa matką głupich :roll:

P.S. :arrow: Maestro zobacz news w którym sie wypowiedziałeś nie dawno .....

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 maja 2005, 19:24

no to co wyliczyłem to tylko za samego Zambrotte... pomocnicy ewentualnie za Trezeguet'a i Emersona... jak coś, to też troche za nich bedzie... całkiem sporo :p
a Samuela nie chce... :p ale to nie ode mnie zależy :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 19:34

Nie no chyba aż trzech tak kluczowych gracz nie sprzedadzą badzie tych rezerwowych. Choć popatrz.

Chcąc załatwić sprawe z Mutu oddają Zambrotte [+kasa]

Kupija dwóch obrońców młodych albo doświatczonych moze znów Capello Panucciego ściągnie :roll:

Oddadza Emersona maja kase na pomocników i Walter

Oddając Zambrotte to załatwiaja Mutu czyli po co im Zalayeta czy Trezeguet :?: i sprzedaja droszego z kmiejsca Trezeget ...itd

Maestro pisałeś tam do news rzeczy w które Ty chce wierzyć. Az nie wiem czy to ty :?:

Napisalem Ci że Milan nie kupi Gilardino za 50 banie bo go nie stac na wydanie na jedengo gracza 50 banie kupi Gile za 30 :D ide o zakład o 100zł :twisted: :!:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 maja 2005, 19:37

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ładnie to wyliczyłeś Maestro ale winyka że i tak Trezeguet trzeba sprzedać + Zambrotte by kupić obrońców i pomocników :roll: Bo jak wydadzą tak jak Ty zaplanowałeś to nie kupia nikogo w pomoc. Chyba że znów rosprzedadzą skład B Appiah Kapo itd.

Tylko weż pod uwage że to Twoje "wyliczenie" może pójśc w łeb jak Walter zasili Juve :twisted: Bo wtedy i Emeron i Zambrotta :?:

Lakier nie nadzieja ...... tylko jeśli chodzi o Pereza - Real - Juve - Inter to kasa matką głupich :roll:

P.S. :arrow: Maestro zobacz news w którym sie wypowiedziałeś nie dawno .....
Do realu to my mozemy sprzedac 30 latka za 60 baniek. No chyba ze Perez sie tak napalil na Emersona ze chce wydac ponad 40 baniek na niego :D to prosze

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 19:43

Tu 40 baniek tu 50 banie tu 30 baniek :!: wiesz to jakie ty masz zdanie o Juve ze zawsze idze ich kupić :?: Bo z tego wynika :?: Czyli Juve leci na kase :?:

Ja jestem dumny że Milan nie sprzedaje gwiazd. Za Sheva 100 baniek Romek bawał Kaka = 50 baniek Sandro 50 baniek ... i Perez słyszał spierd...niesprzedajemy gwaizg i symboli

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 maja 2005, 19:45

*_For_zaza_Milan_* pisze:Tu 40 baniek tu 50 banie tu 30 baniek :!: wiesz to jakie ty masz zdanie o Juve ze zawsze idze ich kupić :?: Bo z tego wynika :?: Czyli Juve leci na kase :?:

Ja jestem dumny że Milan nie sprzedaje gwiazd. Za Sheva 100 baniek Romek bawał Kaka = 50 baniek Sandro 50 baniek ... i Perez słyszał spierd...niesprzedajemy gwaizg i symboli
Fajnie, ale wy macie Mr. B. który wyklada sporo swojej kasy (a jej ma duzo [;).

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 maja 2005, 19:55

Zaza ale Ty piszesz, że Juve na kase leci, że gwiazda za gwiazde, a w Milanie nie... każdy klub ma inną politykę. My za Zidane'a mamy Nedveda... Thurama i jeszcze paru :p na gorsze wyszło?? i co, że Shevy nie sprzedali Romkowi nawet za sto?? Juve Nedveda też nie sprzedał Romkowi... Buffona też nie więc to co piszesz, że Juve na kase leci to troche nie tak... każdy liczy i kalkuluje jak mu jest wygodniej :p

Moggi nauczył nas, że jak sprzedaje jakiegoś wartościowego zawodnika, to zapewni godnego następce tak było m.in. z Buffonem, Nedvedem i licze, że tak bedzie teraz z Zambrottą :p

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 maja 2005, 20:01

maestro_ pisze:Zaza ale Ty piszesz, że Juve na kase leci, że gwiazda za gwiazde, a w Milanie nie... każdy klub ma inną politykę. My za Zidane'a mamy Nedveda... Thurama i jeszcze paru :p na gorsze wyszło?? i co, że Shevy nie sprzedali Romkowi nawet za sto?? Juve Nedveda też nie sprzedał Romkowi... Buffona też nie więc to co piszesz, że Juve na kase leci to troche nie tak... każdy liczy i kalkuluje jak mu jest wygodniej :p

Moggi nauczył nas, że jak sprzedaje jakiegoś wartościowego zawodnika, to zapewni godnego następce tak było m.in. z Buffonem, Nedvedem i licze, że tak bedzie teraz z Zambrottą :p
Zreszta za bardzo bym nie wierzyl, ze Chelsea chciala kupic Sheve za 100 baniek, to byla zwykla plotka, tak samo jak z Emersonem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 20:12

Wiesz polityka polityką ale jak sie zatrudnia piłkarz to nie poto by ich sprzedawac jak sie sprawdzają ... Bo to jest lecenie na kase.

Lakier - Sheva był ostatnio z Romkiem na impresce :D :twisted: i wiesze co niby robili :?: Pogratulował mu Złotej Piłki i wino :D bo o 100 bankach Romek nie gadał bo taki ludzie nie mówia o pieniadzach. A zreszta Galliani mu powiedział ....

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 maja 2005, 20:39

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz polityka polityką ale jak sie zatrudnia piłkarz to nie poto by ich sprzedawac jak sie sprawdzają ... Bo to jest lecenie na kase.
wiesz... dla Ciebie to jest lecenie na kase, a dla innych czysty biznesik :p tym bardziej jeśli na celowniku są następcy/ kolejne młode gwiazdy

i mam jeszcze jedną sprawę... przywołałeś kilka razy "Emersona- Judasza" poruszając temat przywiązania do barw... wiesz wielu piłkarzy i pewnie większość nie myśli w ten sposób co Ty- kibic. piłkarze traktują kluby jak zwykłych pracodawców, a piłke- jak zwykłą pracę, sposób zarabiania na życie. gdyby było inaczej to Inzaghi nigdy by nie przeszedł z Juve do Milanu, Emerson, Zebina- z Romy do Juve, Figo- z Barcy do Realu, Nedved- z Lazio do Juve, Lucio i Ballack z Leverkusen do Bayernu..................bo to są 'śmiertelni wrogowie' na boisku i takich przykładów są setki tysięcy :p to tak jakbyś Ty zaczą teraz kibicować Juve z dnia na dzień więc w większości przypadków nie można mówić tu o przywiązaniu do barw. takich 'wiernych' piłkarzy jest bardzo, bardzo niewielu... piłkarz nie jest kibicem i większość gra dla tego klubu, który mu po prostu więcej płaci

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 20:46

Maestro ustalmy jedno :!: :!::?: :?:

Nie lecenia na kasy czy judaszanie tylko interes :?: Biznas :?: No o.k :!:

No to teraz zadaj sobie pytanie czy Juve klub kalibru Lecce :?: Ajaxu :?: czy Parma :?: "Oszlifować i sprzedać by zarobić:

No troche dziwne jest Twoje rozumowanie jak Moggi potrawi po mecz z Liverpooluem powiedziec jaki to Juventus nie jest wielki :?:

Nie rozumiem tego troche :!:

A judaszenie :?: Wymieniłeś kilku piłkarz jak bym dopisał jeszcze np. Pippo czy Seedorfa tylko oni nie uciekawli do dentysty do Brazyli i nie wymuszali transferu na byłym klubie.

Inaczej iśc na kase a inaczej zminić pracodawce :!: a jeszcze inaczej byc związanym z klubem ... w którym sie gra X lat.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”