Bede zgadywal alkoholik z highbury (Kórnika).Marco_Van_Basten pisze:Naprawdę nie wiesz ? Widocznie zbyt krótko jesteś na forum Każdy wie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 lut 2007, 19:32
Bede zgadywal alkoholik z highbury (Kórnika).Marco_Van_Basten pisze:Naprawdę nie wiesz ? Widocznie zbyt krótko jesteś na forum Każdy wie.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lut 2007, 19:35
żeś się czepiłYukasz pisze:Teraz to najwięcej piją chyba kibice Bayernu i Realu
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lut 2007, 19:35
Na mnie nie licz. Przestawiłem się na same browaryYukasz pisze:Teraz to najwięcej piją chyba kibice Bayernu i Realu, w sumie nie ma sie co dziwić więc może któryś z nich
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 lut 2007, 19:41
E tam nie wiesz co dobreNa mnie nie licz. Przestawiłem się na same browary
Ja ci nie pamietam moze dlatego ze koncze pierwsza butelke i zaczyna sie robic ciemno...Akarin pisze:, Mentor to mnie pewnie pamięta z pierwszej mojej wpadki na forum, fieldy tak samo, a reszta?
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 19:46
W sumie dla chcącego nic trudnego, każda okazja jest dobraMentor pisze:Ja na przykład piję po każdym zwycięstwie, remisie czy porażce Barcelony a więc nie wiem czy Twoja zależność jest prawdziwa Razz
No ba, podobno ma ksywkę 'lokomotywa'Akarin pisze:Zaza to inna bajka, on jara za dwóch Razz
Jak donosi PAP jutro masz dostać banaAkarin pisze:Swoją drogą dziwne, że aż tylu userów złożyło mi życzenia Think prowokacja, spisek Maruda czy coś jeszcze innego
Fieldy nam kazałAkarin pisze:Mentor to mnie pewnie pamięta z pierwszej mojej wpadki na forum, fieldy tak samo, a reszta? Razz
CoAkarin pisze:]żeś się czepił Razz
A ja im więcej wypię tym bardziej go pamiętamAkarin pisze:Ja ci nie pamietam moze dlatego ze koncze pierwsza butelke i zaczyna sie robic ciemno...
Pochwal sięAkarin pisze:Mentor to mnie pewnie pamięta z pierwszej mojej wpadki na forum, fieldy tak samo,
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lut 2007, 20:02
"Nie zabiłem się gdy straciłem dwa i pół miliona dolarów... Po prostu lubię to i nie przestanę"
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lut 2007, 20:03
poszukam Róży i wrócimy w chwaleYukasz pisze:Jak donosi PAP jutro masz dostać bana
taa, a to dlaczego?Yukasz pisze:A ja im więcej wypię tym bardziej go pamiętam
lepiej nie, nigdy sobie tego nie wybaczęYukasz pisze:Pochwal się To twój dzień
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 lut 2007, 20:14
duch99 pisze:Piotrekfranz pisze:kto najwiecej moze wypic oczywiscieTylko czasem nie wypuszczajacie go potem z domu
Banda napinaczyMarco_Van_Basten pisze:I pomyśleć, że jest filarem zespołu piłkarskiego Twoja Stara
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 20:16
Bo mi wciąż mało i mało i proszę o więcejAkarin pisze:taa, a to dlaczego? Łypiący
A propos 'oczka'Akarin pisze:poszukam Róży i wrócimy w chwale Razz
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lut 2007, 20:21
przeciez wyzej to wkleilemYukasz pisze:A propos 'oczka'
http://sport.gazeta.pl/koszykowka/1,65031,3901161.html
Na Chicago był chyba kurs 1,3 a na Indianapolis jakoś grubo ponad 3,0![]()
czeher pisze:http://sport.onet.pl/0,1248727,1480695,wiadomosc.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nie zabiłem się gdy straciłem dwa i pół miliona dolarów... Po prostu lubię to i nie przestanę"
![]()
Tak jakbym siebie czytal
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lut 2007, 20:24
nie nabijamYukasz pisze:Mimo że dość długo jesteś na forum, teoretycznie bo jakos postów masz mao
od razu mówię, że wolę dziewczynyYukasz pisze:wcześniej jakoś nie wpadłeś mi w oko
Akarin

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lut 2007, 20:49
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lut 2007, 20:51
Tzeba ponosić konsekwencje swoich czynówAkarin pisze:O_o niee, błagam przepraszam weź zlikwiduj tego linka do "wpadki"
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 lut 2007, 20:52
Akarin pisze:od razu mówię, że wolę dziewczyny
Pisakk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio