Real Madryt (zbiorczy) - Strona 32

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 lut 2005, 14:25

dobra smitu real jest dorby i ma "wspaniałom" historię ale czmu co chwile mówisz że jest NAJLEPSZY ??? wg mnie nie da się definitywnie stwierdzić który klub jest najlepszy.. należy do czołówki światowej wraz z paroma innymi klubami ale to nie znaczy że jest najlepszy.. np. liverpool niby tak dobrze utytułowany a teraz co?? co prawda są w czołówce premiership ale kiedy byli w powiedzmy pierwszej 3?? albo kiedy coś wygrali?? o ile sie nie mylę to ostatnio był to puchar uefa pare lat temu. i nikt nie mówi że jest najlepszy w angli :? mówi się za to że cfc teraz króluje i jest na szczycie, a dlaczego?? bo ma dobrych piłkarzy, dobrego trenera, bogatego właściciela i ogromny budżet.. ale nikt normalny nie mówi że jest najlepsza w kraju czy też na całym świecie :roll:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 lut 2005, 14:27

no racja pasztet ja lubie real ale uwazam tak jak ty

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 lut 2005, 14:35

Pasztet pisze:dobra smitu real jest dorby i ma "wspaniałom" historię ale czmu co chwile mówisz że jest NAJLEPSZY ??? wg mnie nie da się definitywnie stwierdzić który klub jest najlepszy.. należy do czołówki światowej wraz z paroma innymi klubami ale to nie znaczy że jest najlepszy.. np. liverpool niby tak dobrze utytułowany a teraz co?? co prawda są w czołówce premiership ale kiedy byli w powiedzmy pierwszej 3?? albo kiedy coś wygrali?? o ile sie nie mylę to ostatnio był to puchar uefa pare lat temu. i nikt nie mówi że jest najlepszy w angli :? mówi się za to że cfc teraz króluje i jest na szczycie, a dlaczego?? bo ma dobrych piłkarzy, dobrego trenera, bogatego właściciela i ogromny budżet.. ale nikt normalny nie mówi że jest najlepsza w kraju czy też na całym świecie :roll:

hmmm, liverpool to jeden z najlepszy w klubow w anglii i na swiecie, takie jest moje zdanie, to ze ostatnio wygrali tylko puchar uefa oznacza ze albo jeszcze nie ich czas na zwyciestwa albo ze to wlasnie real, barca czy chelsea rzadza; najlepszy jest real bo najwiecej zdobyl wszelkiego rodzaju trofeow, w realu grali wielcy pilkarze oraz dalej graja; chelsea ma dobry zespol ale jako klub sa jeszcze slabi :P aaa i chyba mourinho sie uwaza za najlepszego :D ale to w nim lubie 8)

i jeszcze jedno ta cala dyskusje wywolalem zeby pokazac kibica ze real do nie klub do obsmiewania, jedynie ci co kochaja barce, realu najwiekszego wroga moga sie smiac i nienawidziec, inni chyba po prostu zapomnieli o niektorych kwestiach ... :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 lut 2005, 22:02

Real Madryt TV- jak wiemy powstał takowy program telewizyjny, który mozna odbierać na satelitach :lol: Czy ktoś z Was go odbiera jeśli tak niech poda namiary :lol: jak go złapac na satce :D

Real1 Vs 0Espanyol

Zidane strzelil 13min :lol:[/b]

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 lut 2005, 22:36

Figo11 pisze:Real Madryt TV- jak wiemy powstał takowy program telewizyjny, który mozna odbierać na satelitach :lol: Czy ktoś z Was go odbiera jeśli tak niech poda namiary :lol: jak go złapac na satce :D

Real1 Vs 0Espanyol

Zidane strzelil 13min :lol:[/b]

raul sie dorzucil i mamy 2 do jaja

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 lut 2005, 22:47

No i mamy 2:0 do przerwy widac "de lux" odmienił Real grają bardziej widowiskowo i skutecznie oby tak dalej a Juve słabie dziś porażka 1:0 z Palermo oby tak dalej..... :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 lut 2005, 22:52

Figo11 pisze:No i mamy 2:0 do przerwy widac "de lux" odmienił Real grają bardziej widowiskowo i skutecznie oby tak dalej a Juve słabie dziś porażka 1:0 z Palermo oby tak dalej..... :lol:

ja czekam z pochwalami na 2 polowe, jak dorzuca jeszcze z 2 bramki i pokarza jeszcze pare fajnych ciekawych akcji to sie wypowiem, bo teraz jak cos powiem to od razu ze przesadzam a real gra dalej tak samo zle

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 05 lut 2005, 22:54

No musze przyznac że wreszcie Real zaczyna coś grać (przynajmniej w tej połowie), Ronaldom jak on mógł to zmarnowac :?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 lut 2005, 22:58

RVN10 pisze:No musze przyznac że wreszcie Real zaczyna coś grać (przynajmniej w tej połowie), Ronaldom jak on mógł to zmarnowac :?

no wlasnie jak !!??

ale liczy sie to ze zizu, figo, raul, guti, ronaldo kolejny dobry mecz graja i to z dobra druzyna jaka jest espanyol w obecnym sezonie :D :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 lut 2005, 23:11

"de lux" ma zamair wpuścić Solariego i Gravesena i dobrze ze Solari otrzymuje szanse udowadnia swą wartosc 8) :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 lut 2005, 23:15

Figo11 pisze:"de lux" ma zamair wpuścić Solariego i Gravesena i dobrze ze Solari otrzymuje szanse udowadnia swą wartosc 8) :lol:

nie musisz relacjonowac tutaj przebiegu meczu !!

zaraz dostane chyba napadu radosci :D tak apropo :D

nie moge wyjsc z podziwu dla jednego: figo ronaldo i reszta ktorzy nigdy nie walczyli teraz to robia !! stosuja pressing a de luxe widac ze wie co robi, wprowadza gravesena i solariego, pokazujac jak przemyslana byla jego taktyka na mecz, a tego nie bylo widac u remona chociazby, respekt dla niego i dla calej druzyny za bardzo dobra gre!!! ciekawe czy po tym meczu tez powiecie ze real cienko zagral !!! raul pokazuje dzisiaj ze warto na niego liczyc a R9 gra dobrze ale nie moze strzelic :?

apropo wyniku 75 min i mamy 3-0

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 05 lut 2005, 23:38

smitu pisze:
Figo11 pisze:"de lux" ma zamair wpuścić Solariego i Gravesena i dobrze ze Solari otrzymuje szanse udowadnia swą wartosc 8) :lol:

nie moge wyjsc z podziwu dla jednego: figo ronaldo i reszta ktorzy nigdy nie walczyli teraz to robia !! stosuja pressing a de luxe widac ze wie co robi, wprowadza gravesena i solariego, pokazujac jak przemyslana byla jego taktyka na mecz, a tego nie bylo widac u remona chociazby, respekt dla niego i dla calej druzyny za bardzo dobra gre!!! ciekawe czy po tym meczu tez powiecie ze real cienko zagral !!! raul pokazuje dzisiaj ze warto na niego liczyc a R9 gra dobrze ale nie moze strzelic :?

Cieńko nie zagrał, ale z galaktycznie słabym przeciwnikiem. Mecz wyglądał jak towarzyski, zero walki i zaangażowania. Ja nadal uważam, że ten Real znów dostałby baty na Camp Nou.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 05 lut 2005, 23:38

smitu pisze:

Coś mi się pogmatwało z tymi postami. Dokańczając, dla mnie to cały czas nie jest ta drużyna, która kiedyś zachwycała. I obawiam się (a przede wszystkim kibice Realu powinni), że z tym składem już nigdy nie będzie.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2005, 23:45 przez Nurni Flowenol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 lut 2005, 23:44

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:
smitu pisze:

Cieńko nie zagrał, ale z galaktycznie słabym przeciwnikiem. Mecz wyglądał jak towarzyski, zero walki i zaangażowania. Ja nadal uważam, że ten Real znów dostałby baty na Camp Nou.

mecz sie jeszcze nie skonczyl !! narazie jest 4-0 :D pierwsza bramka gravesena !! espanyol galaktycznie slaby ?? 4 zepspol LFP ??

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 05 lut 2005, 23:52

Co z tego, że 4. zespół PD? W tym meczu niczym nie różnił się od zespołów, które obecnie bronią się przed spadkiem w La Liga. Nie grali dziś jak w normalnie, tylko jak na gierce treningowej lub towarzysko. Zresztą ich wyniki w ostatnich meczach dobitnie to potwierdzają. Są tak w czołówce PD jak Lille we Francji czy Sampdoria lub Udine we Włoszech. Chwilowy przebłysk. Bardziej już uznaję zwycięstwo nad Atletico, choć w jaki sposób, to ten kto ten mecz oglądał wie. Gratuluję zwycięstwa, ale mnie Real znów nie przekonał (głównie ze względu na dzisiejszą postawę Espanyolu). Zobaczymy jak będzie pod koniec sezonu, jutro Barca gra z Atletico.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”