imo gratuluje awansu.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 maja 2009, 23:50
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mientix » 06 maja 2009, 23:51
mientix
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 maja 2009, 23:51
Moze poprostu wiekszość zanim coś napisze zobaczy obraz dwumeczu, nie jednego spotkania- tego drugiego. Dlaczego mam teraz przepraszac za cos co stało sie w drugim spotkaniu, jak w pierwszym były podobne sytuacje na niekorzysc druzyny, ktorej ja kibicuje. proste.Etus2 pisze:o widzę kibice będą sie teraz licytować w stylu " no nam 23 lata temu w półfinale z Amatorem Bobrowniki sędzia nie dał autu ale teraz sobie to odbiliśmy!" może napiszcie petycje żeby w tv zamiast posiadanie piłki , rzuty rożne itp była tabelka w której są "nie odgwizdane karne" , "piłkarze którzy nie powinni grać ale grają" i oczywiście "niesłuszne kartki" ...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 maja 2009, 23:52
Dokładnie i dlatego mnie dziwiło czemu np. Pep nie dał do napadu Krkica a na lewą nie przesunął Eto'o i Inieste zostawił w środku. Wg. mnie taka opcja byłaby zdecydowanie bardziej korzystna dla Barcy. A już na pewno w momencie kiedy przegrywaliście. A tak w ogóle Nie wiem czemu on czekał ze zmianą aż do 85 minuty?Tak w ogóle to dzisiaj strasznie odczuliśmy absencje. Iniesta jest potrzebny w środku pola i tyle. Niestety musiał zastąpić Francuza w ataku i gra w środku wyglądała już dużo gorzej
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 maja 2009, 23:53
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 maja 2009, 23:54
Już mówiłem - nie uogólniać! Niestety chyba każda drużyna na świecie ma kibiców zarówno obiektywnych, jak i tych, którzy nie potrafią przyznać się do błędów i ciągną w zaparte obracając wszystko na swoją korzyść.KajoFC pisze:Tylko nie mówcie mi teraz że kibice Barcy są obiektywni.(...)
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 06 maja 2009, 23:56
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 06 maja 2009, 23:56
sudden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 06 maja 2009, 23:56
Pewnie dlatego, ze gralismy w 10. Jestem pewny, ze gdyby Abidal dalej byl na boisku to zmiany nastapily by szybciej.Kamil232 pisze: Dokładnie i dlatego mnie dziwiło czemu np. Pep nie dał do napadu Krkica a na lewą nie przesunął Eto'o i Inieste zostawił w środku. Wg. mnie taka opcja byłaby zdecydowanie bardziej korzystna dla Barcy. A już na pewno w momencie kiedy przegrywaliście. A tak w ogóle Nie wiem czemu on czekał ze zmianą aż do 85 minuty?
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mientix » 06 maja 2009, 23:57
fakt. Pep trochę źle rozegrał te zmiany. Ma chyba teraz zbyt duże zaufanie do Eto'o bo nie zmienił go nawet po tylu stratachKamil232 pisze:A tak w ogóle Nie wiem czemu on czekał ze zmianą aż do 85 minuty?
mientix
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 maja 2009, 23:58
z tego co pamiętam to powtórki pokazywały kopnięcie a raczej nadepnięcie na łydke Iniesty ...Wejscie Essiena było bardzo ostre i na kostke Iniesty.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 maja 2009, 23:58
Nie. Przy stanie 1:0 powinien był ściągnąć obrońcę i wpuścić napastnika.sudden pisze:Co do tych zmian to pytanie raczej do Hiddinka. Kto wprowadza przy grze 11 na 10 w 90 minucie spotkania obrońcę za napastnika?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 maja 2009, 23:59
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 07 maja 2009, 0:00
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 07 maja 2009, 0:01
boskigonzo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio