Czekam na kolejne video z serii : "Barcelona - Niewygodne Fakty"
Teraz widać jakim klubem jest Barca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 29 kwie 2010, 8:20

KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 29 kwie 2010, 8:35
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 kwie 2010, 8:38
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 kwie 2010, 8:57
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 29 kwie 2010, 9:28
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 kwie 2010, 9:39
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 kwie 2010, 9:40

Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 29 kwie 2010, 9:48
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 29 kwie 2010, 10:22
ooo, wlasnie to mnie smieszy, dobry fragmentRealFan pisze:Jeśli śmieszne jest to, że w ogóle śmiałem coś napisać, bo jestem przecież kibicem Realu, który odpadł wcześniej, przegrał z Alcorcon i jeszcze cztery razy z rzędu przegrał Gran Derbi i z tego powodu, powinienem siedzieć w pokoiku z podkulonym ogonem i łkać cichutko.
Busquets zagrał rolę napastowanego fizycznie piłkarza, który po otrzymaniu ciosu w twarz pada na murawę, zakrywając ją w dłoniach. Niestety drugi aktor, Tiago Motta słabo odegrał swoją rolę, tylko lekko ocierając swoją rękę o twarz Busquetsa. Jednak Hiszpan tak znakomicie zaaranżował całą scenę, że sędziowie i krytycy myśleli, że rzeczywiście stała się mu krzywda. Również zgromadzona na widowni publika domagała się usunięcia ze spektaklu Tiago Motty, i tak też uczyniono.
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 kwie 2010, 10:23
Jeden z najsłabszych zawodników na boisku. To już chyba nasz Mario Gomez jest aktywniejszym środkowymmete pisze:Ciekawe co sobie myśli teraz Ibrahimovic.
Eee, to on ma prawie jak van Buytengrzegorzfcb pisze:Ciekawe co sobie myśli Pique ? Grać w obronie czy w ataku ?
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 29 kwie 2010, 10:27

Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 29 kwie 2010, 10:49
przembal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 kwie 2010, 10:50
To samo mnie zastanawia. Czy Henry jest aż tak bez formy, że w tak ważnym meczu, kiedy do końca coraz mniej czasu na boisko wchodzi nieopierzony Jeffren? Co do meczu to klasyczne bicie głową w mur, które nie przyniosło efektu. Spotkanie nudne jak flaki z olejem i gdyby nie snajper Pique to nie byłoby żadnych emocji w końcówce. Barcelona zupełnie wczoraj bezradna. Gratulacje dla Interu za awans do finału.Michał M pisze:BTW, czemu został olany zupełnie Henry? Nawet jeśli jest bez formy, to czy Guardiola nie wie, że w LM liczy się także doświadczenie
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 kwie 2010, 10:59
Kumpel, co jest fanem Barcy, napisał mi, że to przez Mourinho bo latał i po boisku i szydził z kibiców Barcy lekko czyli jednym słowem - żałosne. Przegrywać to trzeba umieć.emdżej pisze:P.S. Co za idiota te zraszacze włączył?
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 29 kwie 2010, 11:12

brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio