... Chivu, Mexes, De Rossi, Taddei, Mancini i dzieciak z Bari jak nie odstawia fochcris10 pisze:Najbardziej najwartościowi gracze As Romy to Totti,Koffur,Nonda.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 01 wrz 2005, 15:38
... Chivu, Mexes, De Rossi, Taddei, Mancini i dzieciak z Bari jak nie odstawia fochcris10 pisze:Najbardziej najwartościowi gracze As Romy to Totti,Koffur,Nonda.
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 01 wrz 2005, 16:01
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 01 wrz 2005, 16:08
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 wrz 2005, 23:42
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 wrz 2005, 12:00
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 03 wrz 2005, 12:58
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 wrz 2005, 13:21
Travolta nie wiem jak bedzie bo Rzym jest mi bardzo obcy. Ale moge przypuszczac że kibiców będzie troche "Świeta Wojna" jakich mało. Ale mimo to powinno sie znaleśc miejsce. Twiardz tak na podstanie zapisów tv z ostatnich meczy derbowych i ligowych Lazio i Romy na Stadio Olimpico. Bedzie jatka ale na pewno się znajdzie w końcu duży obiekt.Mam pytanko do was, bo w dniach 18-28 bede w Rzymie i tak sie składa ze w niedziele mamy czas wolny.Wiec z kumplami chcielismy pojsc na meczyk Romy. Tak sie składa ze sa wtedy derby.
Czy na derbach zawsze sa komplety?Bo najlepiej to by było kupic bilety przed meczem. Ewentualnie czy da rade kupic bilety gdzies przez neta?
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 03 wrz 2005, 13:37
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 03 wrz 2005, 13:48
artur.makaveli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 wrz 2005, 14:16
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 wrz 2005, 18:41

Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 wrz 2005, 20:23
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 05 wrz 2005, 20:50
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 wrz 2005, 22:38
hehe dobre to zdjecie ile to Spaletti ma lat cos powyzej 40 ?
Coi di meczu z Udine.
Prawdopodobnie nie zgraja w Udine Vidigal i Pinzi ale za to zagra Di Michele ktory jest bardzo waznym zawodnikiem zespołu o ile pamietam to on strzelił 15 bramek w tamtym sezonie.
Srodek teoretycznie osłabiony ale bez Pinziego grali ze Sportingiem i dwa razy wygrali widac Cosmi dobrze sie wkomponował w druzyne.
Zapowiada sie ciekawy mecz ale ja stawiam na remis 2-2.
Ciekaw jestem czy w Rom ie zagra od pierwszej minuty Montella z Cassano w soatnim sparingu przeciw primaverze Areoplanino strzelił 3 bramki a Cassano 1 czy Nonda ktory dał bardzo dobra zmiane w meczu z Reggina
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 wrz 2005, 10:06
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio