AC Milan (zbiorczy) - Strona 32

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2005, 18:32

No to Tobie Maestro też dziękujemy za szczerość i podzieleni sie swoja opinia :twisted: :roll:

3 miesiące :( ale to jest chyba przypuszczenie bo oni nie moga wiedziec jak rehabilitacja bedzie przebiegac . Np. Larsson czy Edmilson mieli nie grać wcale juz w tym sezonie a wracają ... Lekarze Milanu postawili na nogi Robbena to i Marka postawia ...

Słyszałem że nie zrezygnuja w Milanie z Czecha bo nie chcą a nawet nie moga czyli coś podpisali.....

Tak jest - BRAWO DIDA :!: BRAWO GIGI :!:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 13 maja 2005, 18:55

nie chcą/ nie mogą, a w każdym razie nie powinni, bo to byłoby nieładnie :twisted:

to jest złamanie kostki... chamska kontuzja- wiem, bo miałem :p nie złamanie ale pęknięcie. jakieś dwa/trzy lata temu graliśmu w nóżke... źle stanąłem- zabolało. ale co tam- myśle. posiedziałem 10 min i dalej grałem (tylko troche ostrożniej ;) ), a wieczorem nie mogłem wstać z łóżka :? a obwód kostki wynosił mniej więcej tyle samo co łydki ;) do hirurga od razu- w gips na 4 tyg. chyba :? no i jeszcze z 6 tyg. nie mogłem grać. a teraz jak tylko źle postawie stope (podczas gry), to czuje cholerny bół :? to ostro utrudnia życie :p szczególnie na nierównym boisku :roll:

kto miał złamanie jekieś, to wie, że to niestety czuje się do końca życia!! ale nasza medycyna na pewno nie jest nawet w połowie tak dobra jak ta, którą objęty zostanie Jankulovski :D i to jest chyba jedyna dobra wiadomość jak narazie... niech jak najszybciej wraca do zdrowia

Prezydent Parmy- Luca Baraldi- mówi, że nie będzie blokował transferów Gilardino i Bonery... a więc teoretycznie nasze (i inne) kluby mają wolną rękę... 8) może jakoś się podzielimy :wink: :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2005, 19:04

Oby Jankulovski szybko sie pozbierał .....

Luca Baraldi -- Ten to nie wie co robić .. Ma tyle kłopotów a zarazem sukcesów. Bo przed Gile i Bonere jest co dziennie w TV - radio i prasie :D

Maestro - bardzie sie "boje" zagrożenie ze strony Juve jesli chodzi o Bonere niż Gilardino .Bo bedzie o Bonere wiesza wola bo . miejsza kwota i dobrze zapowiadający sie obrońca .. ZAWSZE SKARB :D

Ale ploty napisalem w temacie Mercato a jest ich kilka :D

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 13 maja 2005, 19:22

to prawda... Bonera jest bliżej Juve niż Milanu. mam wrażenie, że Juve się o niego bardziej stara niż Milan... jest tańszi i my go bardziej potrzebujemy :p dlatego mówie, że się podzielimy :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2005, 19:38

"Jest tańszy" ale ciekawe ile teraz za niego trzeba dać :?: Jak myślisz :?:Ile może Parma wołać :?:

Może i sie nie staraja za bardzo ale może starali sie i coś już sie dowiedzieli :?: :roll: ...róznie bywa

To jest mercato nawet dobrze [droga] wróżka Ci nie powie kto gra i ich głowie :D [ich = prezydentów]

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 maja 2005, 19:44

Własnie teraz Parma moze krzyknac tak jak z Alberto gra w reprezentacji Bonera to tyle co za Thurama :wink: jezeli to prawda ze Heitinga ma byc w Milanie to sie ciesze ale bardziej wolał bym Bonere trzeba nam Włochów wiecej w Milanie słyszałem ze Viola szykuje sie do kupna Montolivio a on tez był wymieniany jako piłkarz ktory moze przejsc do Milanu mysle ze dobrze było by kupic i wypozyczyc do Violi bo to swietny zawodnik drugi Totti :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2005, 19:47

A co Wy tak tym Heiginga :?: Hunter skąd to wiesz :?: Bo to plota chyba że aż miło.

Napisz cos na ten temat :!:

Jak to sie mówi "łoskie mądre ploty":D :?: tak :?:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 13 maja 2005, 19:56

nie jestem dobry w 'wycenianiu' piłkarzy ale za Bonere Parma może dostać jakieś 8-10mln... euro oczywiście :p

"Może i sie nie staraja za bardzo ale może starali sie i coś już sie dowiedzieli..."

a może jest inaczej... może sobie dali spokój z Bonerą, bo jest ta umowa wstępna z Heitingą?? choć ja nic o tym nie wiem, tylko tyle co piszecie :p ale różnie bywa :p muszem uciekać. pozdro i miłego wieczoru życzę :D

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 maja 2005, 20:04

Zaza ja tam nie wiem czy Heitinga w Milanie bedzie grał wiem ze ktos tu pisał ze on podpisał umowe jak tak to spoko jak nie to trudno wole Bonere niz jego

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2005, 21:52

Hunter no tak coś było gadane ale jak ma umowe naprawde do 2007 roku [jeśli to prawda] bo można powiedzieć że plota.

Kiedyś w jakieś gazecie czytałem wywiad z nim i mówił że sie nim "kontaktowali z Milanu" a wczesniej dużo wcześniej Galliani był na meczu Ajaxu z Roda [chyba] sam widziałem :D :roll:

Wogóle zanosi sie że jak wcześniej w latach 95/98 "emigrowali z Ajaxu - Seedorf , Davisa , Van Der Sar itd... to teraz moga Heitinga, Van Der Vaart, Pieenar itd....

Zobaczymy jak bedzie :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 maja 2005, 23:03

No dobrze zauwarzyles Zaza znow zacznie sie Ajaxowa Serie A :D Trzeba przyznac , ze ze starszej generacji we Wloszech byli zadowoleni , a teraz przychodza nowi Holendrzy. Oni napewno by ozywili i tak ciekawa lige Wloska :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2005, 23:19

Serek i to jest bardzo prawdopodobne że znów bedzie "zacią gracz Ajaxu" na szczeście dla Nas ..... Juve kupiło tego "najbardzie lubianego" :roll: i teraz bedzie im gożej pytać o o nich :D Wiec i Milan i Inter może to wykorzystać.

Z tej złotej generacji nadal grają Seedorf, Davids, Reizeger, Gio [chyba] Kluivert i hmmmm?? nie kojaże już wiecej bo Van Der Meyde to już inna "generacja"

A ciekawe jest to że i Seegorf [gra] i Pitt Bull i Reizeger i Kluivert grali w Milanie :D Dobry znak :twisted:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 maja 2005, 23:26

W Interze takze grali Seedorf i Davids. Do tego dolozyc jeszcze w 96 Berkampa i powstaje przyzwoita kolonia Holendrow w Interze. Jednak nikt nie pobije Barcy z lat 98-00 kiedy to gralo ok. 9 pomaranczowych :!: :D

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 13 maja 2005, 23:26

Nie lubie ACm, bo gra defensywnie, strzeli gola i się broni.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2005, 23:35

No Dennis Clarence też w Interze grał masz racje. No i jest całkiem dobra paka.

Ciekawe czy po sezonie zgłosza sie do Ajaxu po jakiegoś gracz .... Jest kilku takich który bym chętnie widział - Ty też pewnie :D

Jeszcze czas Wy macie jak coś Van Der Meyde i Davids jako karta przetargowa [może tylko plota] z Ajaxem a My możemy liczyć na Van Bastena jak nadal bedzie kadre prowadził [a sądze że tak] to może po kieduje kogoś do Włoch :D ZOBACZYMY :!:

Barca za czasów Van Gaala - Koeman w defensywie i jego petarda w nodzie :D itd... ale teraz już nie wrócą do tego. Predzej zaciąg Brayzlijczynów z paszportami :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”