Dostał już pięć punktów bonusowychPasztet pisze:chciałem zgłosić (jeśli można) że w temacie o MU dwa ostatnie posty
(jak dotąd) kwalifikują się na ostrzeżenie (lub więcej)zalecam zajrzenie tam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 01 lut 2005, 16:02
Dostał już pięć punktów bonusowychPasztet pisze:chciałem zgłosić (jeśli można) że w temacie o MU dwa ostatnie posty
(jak dotąd) kwalifikują się na ostrzeżenie (lub więcej)zalecam zajrzenie tam
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 lut 2005, 16:04
nie marudz kotek, nie musisz wszystkich czytac, tylko przegladac. poza tym gdyby userzy klikali niebieska kartke, reakcja bylaby szybszaKotek pisze:300 postów dziennie (prawie połowa pisane przez Ciebie - to tak na marginesie), nas jest siedmiu i nie każdy może wejść na forum. Daje to nam ok. 60 postów do przejrzenia. Nie jesteśmy wstanie za każdym razem reagować - trochę wyrozumiałości.smitu pisze:hmmm modzi chyba zaniedbuja forum bo juz paru ziomkow powinno sotac bonusa a jeszcze ich nie maja
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 01 lut 2005, 16:10
Post pod postem po długim czasie to raz. Na dwa różne tematy to dwa, do dwóch innych osób to trzy. Chyba nie posądzasz mnie w tym momencie o nabijanie?zawdi pisze:nie marudz kotek, nie musisz wszystkich czytac, tylko przegladac. poza tym gdyby userzy klikali niebieska kartke, reakcja bylaby szybszaKotek pisze:300 postów dziennie (prawie połowa pisane przez Ciebie - to tak na marginesie), nas jest siedmiu i nie każdy może wejść na forum. Daje to nam ok. 60 postów do przejrzenia. Nie jesteśmy wstanie za każdym razem reagować - trochę wyrozumiałości.smitu pisze:hmmm modzi chyba zaniedbuja forum bo juz paru ziomkow powinno sotac bonusa a jeszcze ich nie maja
p.s. i nie pisz posta pod postem!!! na tremacie barca tez sie popisal, licze na kolejne 5
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 16:13
zawdi pisze:nie marudz kotek, nie musisz wszystkich czytac, tylko przegladac. poza tym gdyby userzy klikali niebieska kartke, reakcja bylaby szybszaKotek pisze:300 postów dziennie (prawie połowa pisane przez Ciebie - to tak na marginesie), nas jest siedmiu i nie każdy może wejść na forum. Daje to nam ok. 60 postów do przejrzenia. Nie jesteśmy wstanie za każdym razem reagować - trochę wyrozumiałości.smitu pisze:hmmm modzi chyba zaniedbuja forum bo juz paru ziomkow powinno sotac bonusa a jeszcze ich nie maja
p.s. i nie pisz posta pod postem!!! na tremacie barca tez sie popisal, licze na kolejne 5
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 lut 2005, 16:25
14 min to nie jest dlugi czas to raz, na dwa rozne tematy i do dwoch roznych osob to ten sam powod to dwa, ja jak pisze i chce cos dodac nawet do innej osoby to edytuje i zaznaczam ze do innej to trzy, poskarzyc sie na ogrom pracy mogles ma priv to cztery.Kotek pisze: Post pod postem po długim czasie to raz. Na dwa różne tematy to dwa, do dwóch innych osób to trzy. Chyba nie posądzasz mnie w tym momencie o nabijanie?
A do tematu o Barcy już zaglądam
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 lut 2005, 16:31
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 16:54
Chlopaczek pisze:Hmm z tym Matysem to ciekawa sprawa przeciez ma prawie 140 postow w miare poprawnych "politycznie" i nagle cos mu odrabalo?Dziwne.
Moze ma problemy w domu albo juz znudzilo mu sie pisanie na tym forum a moze ktos inny pisal to za niego?
Dobrze ze nie wchodzil do tematu o Milanie nie chcemy tam takich zidiocialych dzieciakow![]()
Ps. Grypa nie zna zadnej swietosci![]()
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 lut 2005, 16:55
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 05 lut 2005, 16:56
Za nabijanie?mathiasek12 pisze:za co mam ostrzezenie??????
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lut 2005, 16:58
Dostałeś je ode mnie za głupie posty nie na temat! Czyli inaczej nabijanie.mathiasek12 pisze:za co mam ostrzezenie??????
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 lut 2005, 16:59
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lut 2005, 17:03
Wyzej podałem linkl do Twoich postów, które piszesz na temat. Pozatym masz racje nie piszesz jednego słowa tylko dwa!mathiasek12 pisze:co zawadi nakablował?? ej sory kotek ale ja nei mam sredniej 29 postow dziennie jak inni i przejzyj sobie ze kazy moj post byl na temat i nie jedo słowny
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 05 lut 2005, 17:04
Jednym jest słowo? "no" a drugim partykuła "nie". "No nie" jest tak źleTomusmc pisze:Wyzej podałem linkl do Twoich postów, które piszesz na temat. Pozatym masz racje nie piszesz jednego słowa tylko dwa!mathiasek12 pisze:co zawadi nakablował?? ej sory kotek ale ja nei mam sredniej 29 postow dziennie jak inni i przejzyj sobie ze kazy moj post byl na temat i nie jedo słowny
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 lut 2005, 17:04
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 05 lut 2005, 17:08
nie zawadi, tylko zawdi!!! i nie nakablowalem, ale sorry jak piszesz posty w stylu "no nie", to sie nie dziw. a to ze nabijasz to inna sprawa. byl mikusinski i przestal, byl sirtomaszo i juz go dawno nie widzialem. twoje kolei, dam ci rade taka samo jak sirtomaszo dalem:mathiasek12 pisze:co zawadi nakablował?? ej sory kotek ale ja nei mam sredniej 29 postow dziennie jak inni i przejzyj sobie ze kazy moj post byl na temat i nie jedo słowny
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio