R jak Rasiak - Strona 32

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 12 paź 2005, 22:52

Rozmowa Rasialdinho z Janosem

- Wujku...! Wujku!! Nie zdejmiesz mnie, coo???
- Spoko Grrzesiu. Wiesz, w tej Polsce to się poza mną i stryjkiem Strejlałem ni cholery na piłce nie znają. Jesteś najlepszy. Potruchtaj sobie na ich połowie... Ej, ej... w drugą strone Grzesiu... w... tak! dobrze!

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 12 paź 2005, 22:52

rasiak byl dzisiaj tragiczny. do tego lewandowski. obaj zagrali pelne 90 minut. plakac sie chce. janas jest beznadziejnym trenerem jesli chodzi o zmiany. golym okiem bylo widac w przerwie ze obaj sa do zmiany. rasiak spier... do lasu

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 12 paź 2005, 22:53

Jak zawsze Grzesiu potwierdził że jest świetnym napastnikiem godnym grania w reprezentacji :roll:
Wogóle jego dzisiejszy występ to było .... Co on robił na tym boisku ?? Miał kilka główek i to wszystko , a oprócz tego pełno strat i zupełnie niepotrzebnych dryblingów :roll:
Może w końcu Janas przejrzy na oczy :?:

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 12 paź 2005, 22:54

- "Do kogo podał Rasiak"???

- Nie ważne, sukces,że podał... :D

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 paź 2005, 22:59

Rasiaka zagrał jak zwykle tylko teraz obrońcy byli lepsi. Nie rozumiem jak taki drąg który przyjmuje piłkę na pięć metrów może grać w reprezentacji kiedy do gry gotowi są Frankowski, Saganowski czy Olisadebe. Tylko to nie jest wina Rasiaka tylko Janasa który sobie coś ubzudurał i się tego trzyma.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2005, 23:02 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 paź 2005, 23:00

W drużynie Anglii nie dość że grał nieuprawniony zawodnik to jeszcze był dwunastym zawodnikiem.Chodzi o G.Rasiaka.Myślę że będzie w.o. 3:0 dla Polski i pierwsze miejsce w grupie.

:?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8694
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 paź 2005, 23:00

Liverpool pisze:- "Do kogo podał Rasiak"???

- Nie ważne, sukces,że podał... :D
co napisal "Liverpool" :?:
- nie wazne, wazne, ze posta nabił :lol:

p.s. - ten Twoj Crouch (gra w Liverpoolu) tez nie zachwycil :lol:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 paź 2005, 23:04

Gdyby był Hiszpanem nazywałby się Gregor van der Drewno, Grekiem - Gregordios Drewnopulos, Brazylijczykiem - G. Drewnopinho, a w Polsce po prostu: Grzegorz Drewno Rasiak. NIgdy w niego nie wieżylem :D Szkoda że się nie pomyliłem :cry:

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 12 paź 2005, 23:04

Już dawno tak nie kląłem podczas meczu, jak dzisiaj podczas patrzenia na naszego Dębowego żołnierzyka. Masakra to co on dzisiaj zrobił. Ogromna ilość strat, niecelnych podań. Po przeczytaniu żarciku od Liverpoola, przypomina mi sie sytuacja z meczu gdy Grzesiu podał do wychodzącego Franka, i wszystko byłoby pięknie gdyby podał w stronę biegu. On jednak pomyślał, że yręczy Franka w myśleniu i podał mu tam gdzie Franek wg. niego miał być. Niestety...łups, nie udało się. Zastanawiałem się jakie zabójstwo będzie bardziej spektakularne, betonowe buciki, bądź może masakra toporkiem do cięcia drewna...? Mam go dość, jednak po tak słabym meczu Janosik powinien przejrzeć na oczy i pozwolić wyjść Frankowi, powołać Brożka, dać pograć Kaczmarkowi czy też Niedzielanowi. Bo to co zagrał Rasialdo przechodzi ludzkie pojęcie. Niestety...odpada. Janosik odbiera bogatym w umiejętności piłkarzom miejsca w skłądzie, dając to miejsce ubogiemu w jakiekolwiek umiejętności Rasiakowi. Od czasó gry w Groclinie po dziś dzień bardzo nie lubię naszego drewienka, i chyba nareszcie Pinokio sam się pogrążył i wykopałz reprezentacji. Ale na MŚ powołany zostanei napewno... Janosik da mu tą możliwość napewno.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 12 paź 2005, 23:06

cloner pisze:p.s. - ten Twoj Crouch (gra w Liverpoolu) tez nie zachwycil
W sumie to Crouch jest takim angielskim Rasiakiem

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 12 paź 2005, 23:06

Prawda jest taką, iż Rasiak zagral ponizej oczekiwań!
Praktycznie niewidoczny, dlaczego nie zostal wcześniej zmieniony...NIE WIEM :?: :?: :!: :!: Janas Rullez :lol:
Grzesiu będzie miał teraz cięzki okres, bedzie musial udowodnic,że zasluguje na pierwszą jedenastke "kogutów" Z taką grą to moze tylko pomarzyć!!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8694
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 paź 2005, 23:07

Lukaz pisze:Gdyby był Hiszpanem nazywałby się Gregor van der Drewno, Grekiem - Gregordios Drewnopulos, Brazylijczykiem - G. Drewnopinho, a w Polsce po prostu: Grzegorz Drewno Rasiak. NIgdy w niego nie wieżylem :D Szkoda że się nie pomyliłem :cry:
po 1. - kup sobie slownik ortograficzny :lol: :lol:
po 2. - od dzis na Ciebie bede pisac Lukaz Pseudoforumowicz Drewno :lol:

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 12 paź 2005, 23:11

Zico_FCI pisze:Nie rozumiem jak taki drąg który przyjmuje piłkę na pięć metrów może grać w reprezentacji
rasiak byl dzisiaj tragiczny ale akruat przyjecia pilki to on ma bardzo dobre a jego slabymi stronami sa ruchliwosc, zwinnosc , szybkosc i strzal-ogonmei jest drewniany. ale do jego przyjecia pilki nei mozesz sie przyczepić

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 paź 2005, 23:12

Kaka_ACM pisze:Prawda jest taką, iż Rasiak zagral ponizej oczekiwań!

No to juz bylo widać w meczu z Islandia ! :evil:

Kurna ! Tak wlasciwie to co se teraz moze jego rodzina pomyslec czytając komentarze na onecie czy interi...
troche przykro im by bylo :x
Ale "Life is brutal , and full of zasackas"

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 12 paź 2005, 23:13

cloner zamiast wytykac rangi, i wytykac błedy jezykowe wytknij błedy Grzesiowi.
Nie wiem czy gra głowa Rasiaka jest tak dobra ze Frankowski ze swoim sprytem, szybkoscia, gra z klepy, wykończeniem akcji, znajdywaniem sie w polu karnym, zgraniem z reszta zawodników musi grzac ławe.
Powinni nakrec film(najlepiej jakiegos tasiemca) pt.Kariera Grzegorza Rasiaka czyli jak przecietnego piłkarza mozna stac sie gwiazda futbolu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”