Przeca zartowalemZłamałeś mi serce. A już miałem na Ciebie głosować w Plebiscycie...
Fakt. To byl Ebi. Wybacz ArloscikuPrzecież ja Cię nie namawiałem na Porto

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 gru 2011, 21:54
Przeca zartowalemZłamałeś mi serce. A już miałem na Ciebie głosować w Plebiscycie...
Fakt. To byl Ebi. Wybacz ArloscikuPrzecież ja Cię nie namawiałem na Porto
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 gru 2011, 21:35
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 07 gru 2011, 23:53
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 gru 2011, 0:03
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 08 gru 2011, 8:18
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 gru 2011, 8:40
Wczoraj smialem sie z faktu ze Wlosi kompletem awansowali dalej. Punkty wam sie przydadza do rankingu zeby gonic Bundeslige. Najsilniejsze druzyny to oczywiscie te z Hiszpanii i po odpadnieciu MU w nich widze zwyciezce LM. Tylko slabsza dyspozycja dnia oraz bezposrednie mecze moga spowodowac ze nie zagraja w finale LM. Real i barca prezentuja futbol o min. 1 klase lepszy od kazdej innej druzyny ktora awansowala do fazy pucharowej.Salas11 pisze:Hmmm...W 1/8 LM zagrają:
3 drużyny z Włoch
2 drużyny z Anglii
2 drużyny z Francji
2 drużyny z Hiszpanii
2 drużyny z Niemiec
2 drużyny z Rosji![]()
1 drużyna z Cypru
1 drużyna z Portugalii
1 drużyna ze Szwajcarii
Cieszy w [ch**] awans Napoli z cholernie ciężkiej grupy, tu włoska piłka pokazała, że wciąż ma jaja i charakter nawet mimo skromnej liczby wielkich gwiazd w Serie A. Cieszy (mnie) awans Interu, mimo kryzysu i bardzo delikatnego momentu, w jakim znalazła się drużyna. Milan nie miał innego wyjścia jak awans, w dwumeczu z Barceloną nie pokazali się ze złej strony, ale wychodzą z drugiego miejsca i cholera wie na kogo trafią. Byle jak najdalej od Realu, Mourinho stworzył kolejną machinę do wygrywania i dla mnie na ten moment to pierwsi faworyci do zgarnięcia tytułu. Przy odrobinie szczęścia Napoli mogłoby trafić w losowaniu na Benficę lub APOEL, przez co byłaby szansa na przedłużenie ich przygody z Ligą Mistrzów. Forza Calcio
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 08 gru 2011, 8:47
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 gru 2011, 9:29
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 gru 2011, 9:32
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 08 gru 2011, 10:05
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 gru 2011, 10:24
zdaje się, ze w tym sezonie jest już inaczej, przeciągnięto obecny sezon do wiosny, by potem zacząć już takim systemem jak w innych krajach, więc sezon będzie u nich w pełni, jeśli sie nie mylę, ale ekspertem od ligi rosyjskiej zawsze był czesiek, pewnie wie lepiej.grzegorzfcb pisze:Rosyjskie kluby nie powinny być wielkim problemem, bo u nich liga startuje tuz przed LM(?)
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 08 gru 2011, 10:31
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robin zwrocka » 08 gru 2011, 10:52
Tu nawet nie chodzi o to ze bramki zmieniłby się obraz meczu, chęć do gry i taktykębartbuks pisze:Ajax wydymany na maska. Dwie masakrycznie prawidłowe bramki... Szkoda, bo Lyon nawet przy 1:4 nie wierzył w awans, bo widać było na powtórkach. Jakby było 2:1 dla Ajaxu, to sprawa mogłaby być zupełnie inna...
robin zwrocka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 gru 2011, 10:54
Rosja zmienia system rozgrywek. Ponieważ przechodzą z systemu wiosna - jesień, na jesień wiosna, to sezon 2011/12 będzie sezonem przejściowym. Będzie ciągnął się przez ponad rok i trwać będzie 3 rundy.fieldy pisze:zdaje się, ze w tym sezonie jest już inaczej, przeciągnięto obecny sezon do wiosny, by potem zacząć już takim systemem jak w innych krajach, więc sezon będzie u nich w pełni, jeśli sie nie mylę, ale ekspertem od ligi rosyjskiej zawsze był czesiek, pewnie wie lepiej.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 gru 2011, 13:59
http://www.90minut.pl/ranking_uefa.php?id_sezon=79Rezus pisze:Jaka jest strata włoskich drużyn do niemieckichTak sobie luknąłem na LE i tam chyba po równo, w LM lekka przewaga. Ile lat by musieli Włosi grać lepiej żeby miejsce odzyskać
Mam jeszcze jedno pytanie, kiedy losowanie LM
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio