Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 lis 2007, 19:46
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 lis 2007, 20:46
Zico_FCI
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 27 gru 2007, 20:09
Degradacja - nie. Ale scudetto dla Interu już tak.Martin Pellegrino pisze:Jestem pełen podziwu dla "kibiców", którzy dalej wierzą, że degradacja Starej Damy była niesprawiedliwa
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 gru 2007, 21:53
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 gru 2007, 15:21
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 gru 2007, 15:47
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 28 gru 2007, 16:57
We wczorajszym newsie jest napisane trochę inaczej, że Figo z Vieirą dochodzą do siebie, a Stankovica może czekać dłuższa przerwaBabel pisze: A więc zwizualizujmy sobie sytuacje personalna środkowych pomocników: Cuchu, Pele, Jimenez (ofensywny) są zdrowi, Stankovic i Vieira dochodza do siebie ale w sumie nic nie wiadomo, Dacourt ma raczej sezon z głowy. Zostaja jeszcze ewentualnie Zanetti (podstawowy prawy pomocnik), Maxwell (lewy obrońca), Chivu (wszystko potrafiacy obrońca) lub Bolzoni, Maaroufi z Primavery (trudno na nich opierać cięzat gry Interu).
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 gru 2007, 22:58
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 29 gru 2007, 23:30
Jest jeszcze Gago, który został (chyba) namaszczony na nowego Redondo. Oczywiście ze strony Realu transfer Diarry jest nielogiczny, ale często transfery gwiazd są nielogiczne. Przecież tacy piłkarze jak Ronaldo przechodzący z Barcelony do Interu był niemal bogiem, Owen w L'poolu też świetnie grał, a jednak ci zawodnicy zmienili barwy klubowe. Dlatego myślę, że transfer Diarry jest jak najbardziej prawdopodobny tym bardziej, że czytałem wypowiedź agenta FIFA Ernesto Bronzetti'ego, który uważa, że yen transfer jest bardzo realny.Babel pisze:Sorry, byc może Real nie ma logicznej polityki transferowej, byc moze nie ma takowej w ogole, co potwierdził mi jeden z kibiców Realu na tej stronie lecz sprzedaz Diarry to byłaby kompletna katastrofa. Niby czemu Real majacy 7 punktów przewagi nad Barca w swojej lidze miałby się pozbywać jedynego defensywnego pomocnika na poziomie?
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 gru 2007, 23:59
Namaszczony, nienamaszczony, ale on... nie gra jak Redondo. Przynajmniej na razie.Martin Pellegrino pisze:Jest jeszcze Gago, który został (chyba) namaszczony na nowego Redondo.
Tylko co tu ma do sprawy Bronzetti. Powiem Ci tak.Martin Pellegrino pisze:Dlatego myślę, że transfer Diarry jest jak najbardziej prawdopodobny tym bardziej, że czytałem wypowiedź agenta FIFA Ernesto Bronzetti'ego, który uważa, że yen transfer jest bardzo realny.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 30 gru 2007, 16:33
RealFan pisze:Zimą szkoda, by Inter tracił swój cenny czas.
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 gru 2007, 17:53
Normalnie miodzio. A który z tych transferów przeprowadzono zimą? Był taki?orzeu pisze:Inter nie traci czasu nigdy... on jak czegoś chce, to to dostaje (patrz: Vieri, Ronaldo, Chivu, Davids, Suazo)
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 30 gru 2007, 18:22
RealFan pisze:Normalnie miodzio. A który z tych transferów przeprowadzono zimą? Był taki?
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 gru 2007, 18:44
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio