Liverpool (zbiorczy) - Strona 312

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 cze 2011, 22:41

Oj tam. :P

Maraton będzie na pewno. Pozostaje czekać aż sam Young zdecyduje gdzie chce grać, bo jego odejście z AV jest pewne.

Akurat teraz Young zszedł w gazetach na dalszy plan, a częściej pojawiają się takie nazwiska jak Wickham, Henderson czy Jones.

Sport-House
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sport-House » 06 cze 2011, 10:54

Mam nadzieję że te wzmocnienia przełożą się na realna siłę klubu,bo przecież nikt nie chce aby powtórzyła się klęska z zeszłego sezonu,prawda? Warto podkreślić dobrą pracę trenera,który mimo wszystko wyciągnął klub z większego dołka i to miejsce na koniec sezonu w Premiership jest bardzo przyzwoite.

Pozdrawiam swiatpilki.com

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 cze 2011, 12:00

Co z Insuą ? Zostaje u was czy jest na odstrzał ?

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 06 cze 2011, 14:25

kończy mu się kontrakt, raczej nie zostanie przedłużony. nawet w miernej Galacie, patrząc w perspektywie ostatnich lat, przez pół roku nie grał. miał swój czas na Anfield, kilka dobrych występów przeplatanych jednak słabszymi; są nowi z Akademii, więc pewnie Kenny da mu odejść. a co, interesujecie się? :)

z ostatnich plotek: złożyliśmy ofertę 18.5 funciakuf za Hendersona. dużo. ale widać, że się nie patyczkują, chcą szybko załatwić sprawę. nie wiem czy to dobre, ale skoro jest aż taka determinacja w poczynaniach sztabu i zarządu, to chyba wiedzą co robią... a poza tym ktoś gdzieś napisał, że nie 60, a 75 milionów będziemy mieli tego lata na transfery. hmmm.

Cole ma przejść testy medyczne w Tottenhamie jeszcze w tym tygodniu. cena - 3-5 mln funtów. jeśli ma na jego miejsce przyjść ktoś z jajami, to ja jestem jak najbardziej za. nawet jeśli mielibyśmy 'wzmocnić' teoretycznego rywala o pierwszą czwórkę.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 cze 2011, 14:42

Przecież o tych 18,5 mln funtów pisał wyłącznie Mirror, więc należy ten news traktować z naprawdę dużym dystansem.

Coraz bardziej prawdopodobne odejście Cole'a to rewelacyjna sprawa.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 cze 2011, 20:19

Najlepsze są ploty łączące transfer Cole'a do Spurs z ewentualnym przejściem Modrica do United. Wszędzie czytam, że Tottenham się przygotowuje do odejścia Chorwata ściągając Anglika. Charakterstyka piłkarska obu po prostu identyczna :lol:

Myślę, że cena z Mirror przesadzona. Tzn. ja bym tyle nie dał, nawet biorąc pod uwagę, że to młody Anglik.

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 06 cze 2011, 21:03

Marca pdoaje, ze jestesmy zainteresowani Bojanem ale skoo przedstawilo tą wiadomość WP i ONET to raczej wątpie... Young stwierdził, że chce grać w LM, więc raczej nie u nas... Dobry wywiad z Xabim Alonso ukazal sie, oby kiedys wrocil :)

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 06 cze 2011, 21:03

nie od dziś wiadomo, że za wyspiarzy płaci się ponad normę. casus Carrolla daje do myślenia (poza tym są kluby, które zwyczajnie psują rynek ;)), chcą wydoić jak najwięcej od bogatych amerykańców, to nie jest dziwne. jednak różnica pomiędzy 15 a 18 milionami w takich warunkach nie jest olbrzymia. zobaczymy na co się zdecydują. wszystko zależy od sztabu, jak już wcześniej wspomniałem. In Kenny We Trust!

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 06 cze 2011, 21:07

Daaaamian pisze:Powiedział Xabier, który kilka dni temu pisał o kupnie Modricia przez United za 20 mln funtów i sprzedaży Andersona i Naniego. :roll:

Moze to i plotki, ale moglem sie oprzec o to, ze Nani był wyzywany przez znaczną część United, Modrić na zastępstwo Berby(chociaż to raczej nie realne skoro jest Hernandez) a Anderson jak wiele stron sportowych podawalo, okazał się niewypalem... znając zycie jutro ukaze sie plota, ze Koguty chcą teraz tego gracza, teraz to nawet Messim mogą być zainteresowani wdg mediow...

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 cze 2011, 21:11

Xabier, nakazuje Ci przestać i to już! :red:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 06 cze 2011, 21:21

Xabiera przemilczę, pozwolicie?

Mamy kolejną wypowiedź prawdziwego czerwonego - przed przeczytaniem części tekstu spróbujcie zgadnąć :P
- Brakuje mi wielu rzeczy. Tęsknię za chłopakami, atmosferą w Melwood - świetne miejsce do pracy. Magia Anfield jest nie do pobicia - wyznał Xabi.

- Wyjątkowe wieczory, w których miałem przyjemność uczestniczyć pozostaną na zawsze w mojej pamięci. Ciężko je z czymkolwiek porównać.

- Odkąd przybyłem do Liverpoolu poznałem wiele wspaniałych legend Kenny, Hansen, Souness, Fowler, Stevie, Carra - oni będą wieczni. Także Sami Hypia, który był dla wzorem, kimś od kogo wiele się nauczyłem. Nie uważam bym należał do tej grupy, ale jeśli jestem o szczebel niżej od nich, jestem bardzo szczęśliwy.
O 22 podobno będą jakieś nowe wiadomości nt transferów, w głównej postaci podobno ma wystąpić Henderson.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 06 cze 2011, 21:29

Sorry, ale ja uwielbiam tego kolesia :)
Anderson jak wiele stron sportowych podawalo, okazał się niewypalem...
Kurczę, to już strony sportowe muszą nam mówić, kto jest niewypałem, a kto gra dobrze :lol:
Modrić na zastępstwo Berby
O Boże... :haha:
znając zycie jutro ukaze sie plota, ze Koguty chcą teraz tego gracza, teraz to nawet Messim mogą być zainteresowani wdg mediow...
ciekawe co w związku z tym...?

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 cze 2011, 22:37

Ale tak swoją drogą, to ja chciałbym zobaczyć Berbę na pozycji ofensywnego pomocnika... Podanie i technika - światowy poziom. To samo utrzymanie się przy piłce, czy przyjęcie podań. Ma zmysł, dobrze czyta grę. Jest po prostu wolny.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 06 cze 2011, 22:43

czarny_samael pisze:

Ale tak swoją drogą, to ja chciałbym zobaczyć Berbę na pozycji ofensywnego pomocnika... Podanie i technika - światowy poziom. To samo utrzymanie się przy piłce, czy przyjęcie podań. Ma zmysł, dobrze czyta grę. Jest po prostu wolny.
Owszem, Berbatov ma warunki na playmakera (świetna technika przedewszystkim), no ale zmieniać mu pozycję? W tym wieku? Dla mnie Berbatov zawsze był i będzie napastnikiem. W ogóle porównywanie Modricia i Berbatova bez sensu. Kto o zdrowych zmysłach widziałby przykładowo Modricia w ataku?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 cze 2011, 22:51

A gdzie on grał przez pierwsze dwa sezony w naszych barwach? Przecież grał na pozycji cofniętego napastnika za plecami Roo czy Teveza w pierwszym sezonie i w drugim za plecami Roo. Tak jak teraz Roo gra za plecami Hernandeza. Pozycja niemal podobna jak ofensywny pomocnik z tym, że ma mniej zadań defensywnych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”