Maraton będzie na pewno. Pozostaje czekać aż sam Young zdecyduje gdzie chce grać, bo jego odejście z AV jest pewne.
Akurat teraz Young zszedł w gazetach na dalszy plan, a częściej pojawiają się takie nazwiska jak Wickham, Henderson czy Jones.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 cze 2011, 22:41
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sport-House » 06 cze 2011, 10:54
Sport-House
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 cze 2011, 12:00
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 06 cze 2011, 14:25
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 cze 2011, 14:42
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 cze 2011, 20:19
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 06 cze 2011, 21:03
Xabier17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 06 cze 2011, 21:03
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 06 cze 2011, 21:07
Daaaamian pisze:Powiedział Xabier, który kilka dni temu pisał o kupnie Modricia przez United za 20 mln funtów i sprzedaży Andersona i Naniego.
Xabier17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 cze 2011, 21:11
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 06 cze 2011, 21:21
O 22 podobno będą jakieś nowe wiadomości nt transferów, w głównej postaci podobno ma wystąpić Henderson.- Brakuje mi wielu rzeczy. Tęsknię za chłopakami, atmosferą w Melwood - świetne miejsce do pracy. Magia Anfield jest nie do pobicia - wyznał Xabi.
- Wyjątkowe wieczory, w których miałem przyjemność uczestniczyć pozostaną na zawsze w mojej pamięci. Ciężko je z czymkolwiek porównać.
- Odkąd przybyłem do Liverpoolu poznałem wiele wspaniałych legend Kenny, Hansen, Souness, Fowler, Stevie, Carra - oni będą wieczni. Także Sami Hypia, który był dla wzorem, kimś od kogo wiele się nauczyłem. Nie uważam bym należał do tej grupy, ale jeśli jestem o szczebel niżej od nich, jestem bardzo szczęśliwy.
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 06 cze 2011, 21:29
Kurczę, to już strony sportowe muszą nam mówić, kto jest niewypałem, a kto gra dobrzeAnderson jak wiele stron sportowych podawalo, okazał się niewypalem...
O Boże...Modrić na zastępstwo Berby
ciekawe co w związku z tym...?znając zycie jutro ukaze sie plota, ze Koguty chcą teraz tego gracza, teraz to nawet Messim mogą być zainteresowani wdg mediow...
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 cze 2011, 22:37
Ale tak swoją drogą, to ja chciałbym zobaczyć Berbę na pozycji ofensywnego pomocnika... Podanie i technika - światowy poziom. To samo utrzymanie się przy piłce, czy przyjęcie podań. Ma zmysł, dobrze czyta grę. Jest po prostu wolny.Modrić na zastępstwo Berby
O Boże...
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 06 cze 2011, 22:43
Owszem, Berbatov ma warunki na playmakera (świetna technika przedewszystkim), no ale zmieniać mu pozycję? W tym wieku? Dla mnie Berbatov zawsze był i będzie napastnikiem. W ogóle porównywanie Modricia i Berbatova bez sensu. Kto o zdrowych zmysłach widziałby przykładowo Modricia w ataku?czarny_samael pisze:Ale tak swoją drogą, to ja chciałbym zobaczyć Berbę na pozycji ofensywnego pomocnika... Podanie i technika - światowy poziom. To samo utrzymanie się przy piłce, czy przyjęcie podań. Ma zmysł, dobrze czyta grę. Jest po prostu wolny.Modrić na zastępstwo Berby
O Boże...
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 cze 2011, 22:51
A gdzie on grał przez pierwsze dwa sezony w naszych barwach? Przecież grał na pozycji cofniętego napastnika za plecami Roo czy Teveza w pierwszym sezonie i w drugim za plecami Roo. Tak jak teraz Roo gra za plecami Hernandeza. Pozycja niemal podobna jak ofensywny pomocnik z tym, że ma mniej zadań defensywnych.Ale tak swoją drogą, to ja chciałbym zobaczyć Berbę na pozycji ofensywnego pomocnika... Podanie i technika - światowy poziom. To samo utrzymanie się przy piłce, czy przyjęcie podań. Ma zmysł, dobrze czyta grę. Jest po prostu wolny.
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio