co takiego powiedział ?Piotr pisze:Jurka Engela, ktoremu na miejscu polskich siatkarzy po tym co dzis powiedzial, dałbym w twarz.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 wrz 2009, 23:50
co takiego powiedział ?Piotr pisze:Jurka Engela, ktoremu na miejscu polskich siatkarzy po tym co dzis powiedzial, dałbym w twarz.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 wrz 2009, 23:52
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 wrz 2009, 23:55
Wilmore w pełni Cie popieram. Żal naprawde ŻAL patrzec na ludzi ktorzy znaja sie na pilce(a tych na forum jest wiele)a nie widzą, że polska pilka jest chora poczynając od prezesa mafijnej organizacji ktory jest zresztą tłumokiem, a kończąc na pilkarzach, ktorych w tym kraju po prostu nie ma! Nasza piłka to dno i szkoda ze wine widzicie w Benhakerze, ktory oczywiscie nic dobrego z polską kadrą nie zrobil, ale on zwyczajnie nie mial z kim robic czegokolwiek! Smiem twierdzic ze wlasnie dzis widzielismy prawdziwy poziom naszej kopanej, malo tego widzielismy go w pelni juz w wakacje. Ale nie tam, panowie tacy jak cloner(Prawdziwy kibic, patriota, zawsze złem będzie holenderski dziad, a przeciez w naszej mega Polonii mamy tyle talentow) i reszta dalej będą sluchac i podzielac poglądy Jurka Engela, ktoremu na miejscu polskich siatkarzy po tym co dzis powiedzial, dałbym w twarz.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 wrz 2009, 23:59
Dzisiaj przegraliśmy, Twój LEO zostanie ZWOLNIONY.Wilmore pisze:A kamilowi, clonerowi i innym pseudoznawcom potencjału polskiej piłki polecam czytać ten post
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 wrz 2009, 0:01
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 10 wrz 2009, 0:02
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 10 wrz 2009, 0:06
Oczywiście, że stoi. Piwko?Kamil232 pisze:Zróbmy tak. Zbyt duża warstwa beton, więc nawet nie będę sie silił na tłumaczenie. Życie pokaże, ja jestem pewien swego. Idę o zakład, że jeśli trenerem nie zostanie Majewskito że będziemy grać lepiej niż teraz i wyniki będą lepsze. Stoi zakładzik?
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 10 wrz 2009, 0:08
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 wrz 2009, 0:10
Dla mnie fajki, jak wygrasz(nie ma szans) to 3 piwka dla Ciebie(co by cena się zgadzałaOczywiście, że stoi. Piwko?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 wrz 2009, 0:22
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 wrz 2009, 0:59
http://sport.interia.pl/raport/elms2010 ... ca,1365718Tymczasem Leo nie dowiedział się o swojej dymisji. W rozmowie dla TVP powiedział, że nie chce o takich rzeczach rozmawiać przed kamerami. - Jeśli Lato ma coś do przekazania, niech mi to powie osobiście, a nie za pośrednictwem dziennikarzy - mówił Beenhakker. - Jeśli chce mnie zdymisjonować, to możemy porozmawiać - dodał.
Jego życzenia mogły się natychmiast ziścić, gdyż zza kamery wyłonił się Lato, chwycił Leo za rękę i prosił o odejście na stronę. Holender gwałtownym ruchem odepchnął rękę prezesa, a gdy ten nalegał zaczął wzywać na pomoc rzeczniczkę reprezentacji - Martę Alf. - Marta - krzyczał. Ta jednak nie mogła mu pomóc, gdyż była zajęta zasłanianiem kamery TVN, która filmowała całe zajście. Ostatecznie Lacie nie udało się poinformować Beenhakkera o dymisji, gdyż do akcji wkroczył kierownik reprezentacji Jan de Zeeuw, który poprosił prezesa, aby ten dał Leo spokój.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 10 wrz 2009, 1:14
Unista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 wrz 2009, 1:18
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mandzaro » 10 wrz 2009, 1:23
Mandzaro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 wrz 2009, 1:35
Zazwyczaj dlatego, że podawane w tym temacie argumenty trudno nawet tak nazywać, bo to zwykły bzdury, jak większość Twojego postu. Należy się jednak odnieść tylko do jednej rzeczy:Z tego co tu obserwuje to z Toba nie da sie dyskutowac bo pomijasz wszystkie logiczne argumenty jakie inni podawaja.
I na pewno jednym z czynników, a już na pewno nie najważniejszym, jest to, że regularnie kolejne polskie młodzieżówki osiągają coraz mniej. Wcześniej były medale igrzysk, później walka o awans na turnieje międzynarodowe, teraz obrona przed klęską z właściwie każdym poza Lichtensteinem czy San Marino.Mamy kryzys spowodowany przez rozne czynniki z czego najwazniejszy to niezdrowa atmosfera wywolana przez trenera i jego absolutny brak motywacji do pracy.
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio