Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 313

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 gru 2007, 20:16

orzeu pisze:np. Stankovic, czt też Adriano o ile się nie myle... o Adiego i Stanka biło się wtedy pół europy.
A pytałem o tych zawodników, których wymieniłeś :( Babel wszystko Ci ładnie napisał.

Ale dlaczego nie odpowiedziałeś mi na pytanie.
Jakie Inter ma argumenty, aby Mahamadou zmienił barwy w styczniu?

Napisałem, dlaczego do tego transferu nie dojdzie. Ty się upierasz, że jak Inter będzie chciał to go kupi. A zatem, co przemawia za tym, że Diarra jest do wyciągnięcia w styczniu? Czekam z niecierpliwością.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 gru 2007, 20:18

A on gra w Realu w pierwszym składzie w ogóle? Bo oglądałem mecz z Barcą to chyba z ławki wszedł. :think:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 gru 2007, 20:23

Z Barcą grał w pierwszym :] To Gago wszedł z ławki i to nie za Diarrę. Malijczyk zagrał całe spotkanie.

Dotychczas rozegrano w La Liga 17 kolejek. Diarra w 15 zagrał w pierwszym składzie i raz wszedł z ławki. W CL chyba we wszystkich spotkaniach zagrał od początku.

EDIT:

Pomyliłem się, nie zagrał w pierwszym i trzecim spotkaniu CL, ale to nic nie zmienia :wink:
Ostatnio zmieniony 30 gru 2007, 20:38 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 gru 2007, 20:30

No to raczej Real nie ma powodu żeby go sprzedawać. To tak jakby Inter sprzedał teraz Cambiasso.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 197

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 30 gru 2007, 20:35

Real nie miał też powodu aby zwalniać Capello, to tak jakby Inter zwolnił teraz Manciniego :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 gru 2007, 20:42

Maciek (interista) pisze:Real nie miał też powodu aby zwalniać Capello, to tak jakby Inter zwolnił teraz Manciniego
Prawda jest taka, że los Capello był przesądzony na długo przed końcem sezonu. Plotki o porozumieniu z Schusterem już wtedy nie wzięły się z nikąd :roll:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 gru 2007, 20:51

Co najwazniejsze a o czym zapomniałem wspomniec. Po co sciągac Diarre, który jest żywa kopia Vieiry? Zreszta jak kazda kopia jest gorszy :P. Tylko na tace hojnie rzucać aby Francuza kontuzje omijały.

Sushi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sushi » 30 gru 2007, 21:20

Po co macie sie wzmacniac czyżby były objawy że taki skład nie starczy NA LM i żeby znów wywalczyć scudetto ??

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 30 gru 2007, 23:00

ale dyskusję rozpoczęłem ;D - tyle, że ja nawet nie chce Diarry i nie twierdzę i nie twierdziłem, ze do nas przejdzie, tylko odniosłem się do wypowiedzi "Zimą szkoda, by Inter tracił swój cenny czas. " - napisałem, że Inter nigdy nie traci czasu i że jeśli będzie chciał Diarrę to go wykupi i sądze, że jest to możliwy, choć trudny do zrealizowania transfer - czy potrzebny to druga sprawa.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 gru 2007, 23:04

A ja nadal uważam, że niezależnie jak bardzo by go nie chcieli to go w zimie nie sprowadzą :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 gru 2007, 13:02

Babel pisze:Nie zauważasz różnicy? Adriano przybył ze slabej, targanej kłopotami finasowymi Parmy za niebotyczne pieniadze, Stankovic z Lazio które miało ostatnią szanse aby na nim cokolwiek zarobić. Real ani nie ma problemów finansowych, ani nie kończy się kontrakt Diarry.

I wszystko na temat. Moratti może zechcieć sprowadzić jakiegoś zawodnika do pomocy, ale prędzej wydaje mi się, że będzie to gracz z Serie A i niekoniecznie za 20 milionów.

Tymczasem

INCIDENTE D'AUTO PER ADRIANO, ILLESO!
RIO DE JANEIRO (Brasile) - Il momento negativo di Adriano sembra davvero non avere fine. Il brasiliano all'alba ha avuto un incidente, fortunatamente non di particolare gravità, in una strada di Rio de Janeiro. Secondo le agenzie verdeoro l'attaccante, attualmente in prestito al San Paolo dall'Inter, era alla guida della sua macchina, una Audi TT, quando ha perso il controllo, andando a sbattere contro uno spartitraffico. Non ci sarebbero feriti, ma si è appreso che nell'incidente sono rimaste coinvolte altre tre auto. Dopo i rilevamenti del caso, dunque, si sono potuti constatare solo i danni alle macchine. Meglio uno spavento, anche se imponente, che conseguenze peggiori. Ora la speranza è che la sfortuna e tutto ciò che graviti attorno ad Adriano assuma presto contorni positivi.

Nie wiemy co dokładniej tam się stało, ale sam fakt, że Adriano rozbija się samochodem musi napawać obawom. Co prawda nikomu się nic nie stało jednak jeśli to z jego winy to trzeba wprost powiedzieć, że stacza się coraz niżej zawodnik mogący być dziś jednym z najlepszych.

Forza Inter 1908-2008. To już 100 lat :)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 sty 2008, 15:37

Mecz Inter – Ajax dzisiaj o 18 na Polsacie Sport Extra. Obecnie w drugim półfinale grają Inter( :P ) i Stuttgart. Internacional prowadzi w końcówce pierwszej połowy 1-0. Liczę, że spotkamy się w finale z brazylijskim Interem. :D
Mecz o trzecie miejsce i finał jutro na Polsacie Sport.

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 05 sty 2008, 17:03

Mecz o trzecie miejsce i finał w poniedziałek w Polsacie Sport odpowiednio o 14:55 i 17:55

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 sty 2008, 9:21

Po męczarniach wygrywamy 3-2. Trzeba przyznać, że był to jednak słaby mecz w naszym wykonaniu. Obrona nie grała jak za Samuela, ofensywa nie stworzyła tuzina akcji. Można nawet pokusić się o stwierdzenie, że wyprawa do Dubaju nie wyszła Interowi najlepiej.
Szczególnie Cruz wczoraj rozczarował. Może dlatego iż przyzwyczailiśmy się do jego bramki co mecz, a okazję (w ostatnich minutach) ku temu miał. Ibra nie zawiódł. 2 gole i asysta to dobry prognostyk przed zaatakowaniem złotej piłki ;)
Warto podkreślić pierwszy słaby mecz Maicona w czarno-niebieskich barwach.

Do składu wrócił Dragon. Dostosował się tylko do poziomu zespołu.

I z beczki mercato. Coraz bliżej San Siro jest Pedro Maniche, piłkarz Atletico. Miałby zostać wypożyczony z opcją pierwokupu. Ostatnio Inter nie gustuje w młodych chłopakach ale starsi nie zawodzą, więc można powiedzieć, że doświadczenie ma sporą wartość u Manciniego. Jest zimowe okienko więc transfer można jak najbardziej zrozumieć, Portugalczyk w przypadku dalszej plagi kontuzji może się przydać.

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 14 sty 2008, 9:40

Żeby tylko Maniche nie grał w pierwszym składzie kosztem Jimeneza...ten chłopak w każdym meczu (Nawet w Dubaju) zostawiał całe zdrowie...widac że zależy mu na tym by się pokazac a każdy mecz w pierwszej 11 jest okazją by przekonac Manciniego do tego że jest klasowym piłkarzem. Od momentu kiedy gra w podstawie udowadnia że jest wart tych 11(?) mln. euro...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”