Manchester U-Benfica 1
Kopenhaga-Celtic 2
Lyon-Steaua 1
Dynamo-Real M 2
Barcelona-Werder 1
Chelsea-Levski 1
PSV-Bordeux 1
Galatastaray-Liverpool 2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Talib » 03 gru 2006, 14:53
Talib
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 gru 2006, 14:56
Yukasz pisze:Miami @ Memphis 1![]()
Czyli noc na zero bo na Miami kurs był 2,0Yukasz pisze:Nashville v Chicago 1![]()
No po wyniku na to wygląda ale jak się kładłem spać to prowadzili różnicą ok 20 pkt, zresztą od początku prowadzilifieldy pisze:Miami szczęsliwie
Wróćfieldy pisze:a Nashville - chyba trzeba NHL sobie oduścić

W moim jeszcze bardziej nie wierzyli bo kurs był niewiele ponad 3,0fieldy pisze:buki nie wierza w naszych
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 03 gru 2006, 15:24
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 gru 2006, 16:21
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 gru 2006, 17:36
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 gru 2006, 17:41
Czyżby był faworytem bo we wcześniejszym zjeździe podawałeś że kurs na niego był 18,0cloner pisze:Za 8 minut zaczyna sie slalom mezczyzn, kto moze niech zagra na zwyciestwo Teda Ligety'ego @ 17.00
Kurs zacheca
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 gru 2006, 18:16
przeciez trabilismy o tym na forum na prawo i lewoCris7 pisze:Bym wiedział, że Dinho też nie gra, to bym nie stawiał
Talib pisze:Kopenhaga-Celtic 2
Celtic ma pewny awans, Kopenhaga u siebie jeszcze nie przegrala a mimo, iz nie ma szans na awans pewnie bedzie wlaczyc przed wlasna publika do koncakon2r pisze:Fc Kopenhaga - Celtic 2
Talib pisze:Dynamo-Real M 2
kon2r pisze:Dynamo - Real 2
Nie wiem po jakiego wala to gracieAkarin pisze:Dynamo Real 2
Talib pisze:Galatastaray-Liverpool 2
Ale po coGalatasaray - Liverpool x2
Tutaj tez moze byc roznieTalib pisze:PSV-Bordeux 1
cloner zawsze na niego stawia wiec kiedys moze wygraZa 8 minut zaczyna sie slalom mezczyzn, kto moze niech zagra na zwyciestwo Teda Ligety'ego @ 17.00
moze terazYukasz pisze:Po swoim zjeździe porwadzi Lol
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 gru 2006, 18:22
-20zlYukasz pisze:Roma - Atalanta 1![]()
Porto - Boavista 1![]()
Bayern - M'Gladbach 1![]()
PAU Orthez - Besancon 1wygrana po dogrywce 81:71
![]()
20zlYukasz pisze:Detroit - New York 1![]()
Washington - Charlotte 1![]()
Phoenix - Milwaukee 1![]()
Aris - Egaleo 1![]()
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 03 gru 2006, 18:59
martins6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 03 gru 2006, 19:16
Ja Ci chcialem przypomniec ze real ma szanse awansowac na 1 miejsce i mysle ze capello im tego meczu nie odpuści co do celticu chcoc maja taki fatalny bilans na wyjazadach beda chcieli zagwarantowac sobie 1 lokate bo chyba jeszcze moga spasc ? czecher marudzisz i marudzisz a widziales chociaz kursy na oba spotkania na real mam 2.40 i tak samo na celtic wiec nieszkoda mi zmarnowac troche kasy poniewaz moge zgarnac duzo wiecejczeher pisze:Talib napisał:
Dynamo-Real M 2
kon2r napisał:
Dynamo - Real 2
Akarin napisał:
Dynamo Real 2
Nie wiem po jakiego wala to gracie Niedosc, ze na Ukrainie bedzie zimno, to zagra w 99% drugi garnitur albo nawet trzeci Tak naprawde Real ma gdzies wynik tego emczu a skupi sie na arcywaznym meczu w lidze z Sevilla W grupie Realu juz wsyztsko jasne, wiec zmiana jakiegokolwiek miejsca przez ktorams druzyne jest neirealna A Dynamo zqawsze i chetnie bedzie chcialo opgrac Real nie zwazywszy czy ejst to 3 czy 4 skald (dosadnie napisalem ) bo kto za kilka lat bedzie pamietac kto tam gral patrzac na "suchy" wynik - a Real to Real
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 gru 2006, 19:19
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 gru 2006, 19:20
A ja cie chce uswiadomic ze nie ma juz najmniejszych szans na awans na 1msckon2r pisze:Ja Ci chcialem przypomniec ze real ma szanse awansowac na 1 miejsce
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 03 gru 2006, 19:23
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 03 gru 2006, 19:25
Musze ci zwrócić honor bo właśnie zobaczyłem że się myliłem zapomniałem że byl remis na Santiago Bernabeu no nic może wejdzieczeher pisze:A ja cie chce uswiadomic ze nie ma juz najmniejszych szans na awans
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 03 gru 2006, 19:30
plus do tego Roma za 1,75 i Inter za 3,25 za 10zl..fieldy pisze:Ja proponuje zagrać na Barce w meczu z Werderem
dzieciol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio