FMy - Strona 317

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 15 mar 2006, 9:38

Ja myśle ,że albo idź wymień gre albo napisz do nich meila i opisz dokładnie problem i po kłopocie.

warmup
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: warmup » 18 mar 2006, 9:28

mam pytanie otoz widzialem gdzies na necie pewnego screena z gry i w tym screenie bylo cos takiego ze byl normalny skin i hmm i mial u gory taki jakby banner z nazwa klubu ladnym herbem i herbem ligi wie ktos jak to zrobic tzn ten banner??bardzo mi sie to spodobalo i sam chcialbym takie cos zrobic ale nie umiem..jak ktos wie i bedzie chcial mi odpowiedziec to prosilbym zeby pisal jak dla debila nie to zebym byl jakis tepy ale wole miec wszystko jasno napsiane :wink: z gory wielkie dzieki za odpowiedz pozdrawiam
--------------------------------
teraz znalazlem cos takiego:
http://img409.imageshack.us/my.php?image=tatara3yb.jpg
kto mi powie jaki to skin ewentualnie da linka do niego tylko prosilbym zeby po lewej mance byly opcje :P
i bym prosil o wytlumaczenie jak zrobic taki baner u gory..
kolory tez bym chcial takie same jak tam sa :P
kurde pliss niech ktos pomoze :)

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 18 mar 2006, 12:25

Poszukaj tego skina na www.sortitoutsi.net Napewno gdzieś tam jest. Z robieniem skinów to ciężka sprawa. Kiedyś próbowałem zrobić jakiegoś ale nigdzie nie znalazłem jak go zrobic.

Awatar użytkownika
Gangreniak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gangreniak » 19 mar 2006, 9:29

Potrzebuje spolszczenia do Football Manager 2006 , jeżeli ktoś posiada niech wrzuci na darmowy server pozdrawiam.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 mar 2006, 9:34

=BiEcHu= pisze:Potrzebuje spolszczenia do Football Manager 2006 , jeżeli ktoś posiada niech wrzuci na darmowy server pozdrawiam

Poszukaj na www.google.pl - tam napewno coś znajdziesz :?

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 19 mar 2006, 11:46

co myslicie o takim skladzie w wisle po 3 sezonie
fernandez
kulig..........lukasiewicz.......gioda.........t.silva
.....................guarin.........................
blaszczykowski........pozzi..........ngwenya
vitti..............l.henrique

rezerwa:
gk: anthony silva, janukiewicz
def: klos, golanski, baszczynski, dudka
def.pom.: nengomashe, medina
pom: m.ekwueme/zienczuk, luduena, ederson, golos, machacon
nap.: kisliy, brozek, kowal, pantelic

mozliwe, ze po sezonie(za kilka kolejek) odejdzie fernandez i bede mial wtedy problemy z gk. mam silve, ale fernandez ma duzo lepsze statsy i dobrze broni. trudno go bedzie zastapic. odejdzie bo konczy mu sie kontrakt i nie hcce przedluzyc( w samopoczuciu ma ze nie chce podejmowac narazie jakis decyzji) a jak mu proponuje kontrakt to mowi ze nie chce przedluzac ale ciekawy jest co mam mu do zaprpoponowania :? moze podpisze ze mna wtedy jak juz bedzie mial np. tydzien do konca, ale boje sie ze ktos mnie uprzedzi. probuje kupic ochoe, ale nie chce do m,nie przejsc... chyba dlatego ze jego klub ma reputacje kontynetalna a moja krajowa

p.s. wkurza mnie cos takiego, jak np gram z chelsea w LM a u nich w skaldzie gra 2,3 pilkarzy, ktorych nie ma w rzeczywistosci a statsy maja najlepsze w druzynie(ok dziesiec 19 i 20 :roll: ) a co najlepsze nie mozna ich nawet kupic bo sa na takim szarym kolorze...

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 19 mar 2006, 13:31

Składzik dobry ale dziwie się ,że Baszczu na rezerwie. Z bramkarzy to sprawdź Apula Bete, Ricardo Trigueno a także bardzo dobrze grające w Wiśle Joaquin Irigoytia. Składzik wygląda na dobry. Na atak dobry jest też Santiago Bianchi i Cristian Bardaro. Też gram Wisłą. Pierwszy sezon. Wyszedłem z grupy i teraz bede grał rewanż z Palermo. Pierwszy mecz u nich 1-1.

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 19 mar 2006, 15:00

gianbuffon pisze:odejdzie fernandez i bede mial wtedy problemy z gk
Z bramkarzy dobry jest Claudio Bravo :wink:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 mar 2006, 8:35

Proszę, niech mi ktoś wytłumaczy jeden aspekt :

Gram Realem Madryt. Pierwszy zespół, wiadomo, liga i inne.

Castilla i Real Madryt C nie grają żadnych meczy. Nie są zgłoszeni do żadnej ligi, nie grają w żadnych pucharach, nic kompletnie.
Kiedy daję na terminarz i chcę ustalić jakikolwiek sparing to nie mogę. Poprostu inne zespoły nie wyrażają na to zgody.

W takim razie w jaki sposób mam ogrywać rezerwy ? Grając Real C na Castille ?

Proszę, pomóżcie.

Z góry dziękuję i pozdrawiam. Szacunek.

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 20 mar 2006, 13:03

Tylko grajac skład B na C. Też miałem problem w jakimś klubie ,że skład B nie grał w żadnych rozgrywkach. A chciałem ,że rezerwy były ograne i w razie czego zawodnik który musiałby zagrać ,żeby miał dobrą kondycje i żebybył ograny. To jest jedyny sposób. Proponowałem sparingi chyba z 30 klubom żaden się nie zgodzil. Nawet dodałem drugiego menadzera i przyjolem propozycje ale w nastepnym dniu sparing zostal odwolany

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 mar 2006, 19:01

Karmelinho15 pisze:Tylko grajac skład B na C. Też miałem problem w jakimś klubie ,że skład B nie grał w żadnych rozgrywkach. A chciałem ,że rezerwy były ograne i w razie czego zawodnik który musiałby zagrać ,żeby miał dobrą kondycje i żebybył ograny. To jest jedyny sposób. Proponowałem sparingi chyba z 30 klubom żaden się nie zgodzil. Nawet dodałem drugiego menadzera i przyjolem propozycje ale w nastepnym dniu sparing zostal odwolany
W takim razie to jest bez sensu. W Premiership kiedy się gra, obydwa zespoły ( nie pierwszy skład ) grają we własnych ligach, A tu qpa :cry: Primera Division jest do bani w takim razie :cry:

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 20 mar 2006, 19:32

To nie jest ,że primera division jest do bani. Poprostu niekórych klubów składy B i C grają w lidze a niektórych nie. Np. rezerwy i młodziki Wisły grają. Więc nie wszystkich klubów składy B i C grają w ligach.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 22 mar 2006, 19:02

Hej, mam wielką prośbę.
Mógłby ktoś wrzucić na jakiegoś np. yourfilehosta.com plik z polskim językiem do FM2006, albo po prostu zapodać linka gdzie ten plik mógłbym znaleźć. Ewentualnie można mi na pocztę na metol@vp.pl podesłać. Ten plik nazywa się chyba Polish.itc czt coś takiego, a znajduje się z plikami z innymi językami. Jest to bardzo pilne więc bardzo, bardzo was proszę.

PS: A jak już ktos wrzuca na jakiegoś file hosta to prosilbym zeby nie był to rapidshare.de bo nie da rady u mnie z niego ściągać.

Awatar użytkownika
Gangreniak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gangreniak » 22 mar 2006, 19:32

Zna ktoś jakiś ciekawych zawodników młodych (19,20,21 lat) ? Jeżeli tak prosiłbym o napisanie ...

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 22 mar 2006, 19:48

Mihai Dina(OPS) do kupienia za marne grosze. Maciej Korzym(WNS) Nie jest najtańszy ale bardzo dobry napastnik. Freddy Guarin(DP) Cena około 1mln euro. Gra wyśmienicie. Od razu może grać w pierwszym składzie.

Gram Wisełką. Narazie moje sukcesy to półfinał PP, 1/4 LM i pierwsze miejsce w lidze. Bilans :16w-4r-1p. Skład mój to:
-------------Irigoytia--------------------
Baszczu---Kłos----Lukasiewicz----Szymanek
Błaszczyk.-----Sobol----------Zieńczuk
-------------------Cantoro---------------
---Bardaro--------------Kuźba

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”