Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 17 lut 2026, 10:41
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lut 2026, 10:50
Ja tam widzę u niego sporą stronniczość. Po meczu z Neapolem miał taki poziom ekscytacji że musieli go w studiu uspokajać, chyba nie o to chodzi...Taki Dumanowski ( fan Romy) u niego faktycznie tego zupełnie nie widać.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 lut 2026, 10:50
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 17 lut 2026, 14:19
Conrado
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 17 lut 2026, 15:57
Skąd info ze Dumanowski to fan Romy. Kiedyś z nim rozmawiałem to mowil ze najbliższy weekend Włoszech jest mu Milan.gilardino11 pisze: ↑17 lut 2026, 10:50Ja tam widzę u niego sporą stronniczość. Po meczu z Neapolem miał taki poziom ekscytacji że musieli go w studiu uspokajać, chyba nie o to chodzi...Taki Dumanowski ( fan Romy) u niego faktycznie tego zupełnie nie widać.
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lut 2026, 16:11
gilardino11
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 17 lut 2026, 22:00
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 18 lut 2026, 7:51
Dziwie się, że komuś chce się słuchać wypocin Lipińskiego. Nie dość, że bardzo przynudza to od razu rzuca się w oczy, że ma bardzo ograniczoną wiedzę i Serie A w całości nie ogląda, pewnie tylko większe mecze. W głowie mam przykłady jak w zeszłym sezonie w 14 kolejce EKSPERT OD LIGI WŁOSKIEJ był zdumiony, że Rebić gra w Lecce czy kiedyś na pytanie czemu Walukiewicz nie ma miejsca w Empoli zaczął lawirować, mówić, że w Empoli to mu się podoba ten Bajrami (całkowicie inne pozycje), ale "od tego Włocha, nie pamiętam nazwiska, ale od tego Włocha to na pewno gorszy nie jest". Kiedyś miał dobrą opinię, bo był jedyny (chociaż mnie zawsze irytowały jego błędy i ograniczenia), ale dzisiaj to już nie powinno się do niego przylepiać etykietki "znawca włoskiej piłki".
fekalia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 18 lut 2026, 8:53
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 lut 2026, 9:25
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 18 lut 2026, 11:26
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 18 lut 2026, 11:47
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 18 lut 2026, 11:54
Milko to był dopiero gość. Chłop nie wiedział nic, pojęcia zielonego nie miał ani o piłkarzach, ani o taktyce.gilardino11 pisze: ↑18 lut 2026, 9:25Wiadomo że pierwsze transmisje 25 lat temu w Canal Plus prowadzili Lipinski-milko i człowiek miał trochę sentymentu do nich ale ogólnie goście przy chłopakach z eleven to zero wiedzy.
10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio