Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 319

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 02 cze 2009, 20:26

smurano pisze: Skład nam sie troche sypie. Anderson przed operacją, Owen H ma opuścić początek sezonu i Rio też kontuzja :x
Sypie się nie zagra Owen na początku sezonu który i tak nie grał przez cały ostatni sezon ... Nie uznalbym tego za sypanie się skladu poza tym mamy juz po sezonie więc nie wiem po co w ogóle ta uwaga ;)
smurano pisze:Usówali
Usuwali ;)

Co do transferów to potrzebujemy ewidentnie kolesia który będzie mógł grać typowego snajpera na szpicy ... Tevez raczej odejdzie, Roo powinien grać cofniętego co już wyżej zostało napisane a Berba na szpicy jako łowca bramek jakoś mi nie pasuje to raczej nie jego styl ... Brakuje nam swojego czasu takiego RVN-a ... Może spróbować ściągnąć Klasa niby nic nie pokazywał raczej będzie z Realu do wyciągnięcia a chłop ma taki talent i potencjał że naprawdę można by tego spróbować. A Agbonlahor :?: Byłby co prawda bardzo drogi ( jak wiemy transfery wewnątrz angielskich klubów trochę kosztują) ale chłopak jest naprawdę bardzo dobry. Strzelił w tym sezonie 11 bramek jest bardzo dynamiczny szybki młody i co najważniejszy obyty z angielską piłką dla mnie ten zawodnik byłby idealnym wzmocnieniem dla nas ... No i oczywiście przydałby się skrzydłowy i jak już wcześniej pisałem Valencią bym nie pogardził ;)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 cze 2009, 12:04

Ja pamietam jak rkoeman mówi na blaugranie że Roma to lepszy zespoł od nas(po wygranej 2-1) i udowodni wyższosc na OT.
Dlatego zbytnio bym nie cytował kogos wypowiedzi kiedy samemu dawało sie bardziej odjechane :wink:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 cze 2009, 14:21

to zacytuj prosze. znajdz i cytuj

a i jeszcze czekam na dowody iz evans jest lepszy od pique

jak wiadomo sir alex oddal go wylacznie dlatego ze evans lepszy

a wracajac do tematu i konczac glupawa napinke :P

musze powiedziec ze spotkalem w rzymie wielu bardzo fajnych kibicow MU - wielkich chlopow, z dziarami i szramami po nozach ktorzy po meczu zachowali sie jak prawdziwi mezczyzni i pogodzili sie z porazka bez zadnych zbednych nerwow. potrafili pogadac o meczu, pogratulowac, wymienic sie telefonami na wypadek gdy beda w polsce.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 cze 2009, 15:04

czytuje dośc regularnie blaugrana i doskonale pamietam jak prawiłeś tam teksty że Roma jest drużyna lepsza, równiejsza bla bla bla, niewiem czy na tej stronie jest archiwum bo to było prawie 2 lata temu.
Nie rozumiem dlaczego fani barcy nie potrafią pojąc konkretnych argumentów- Piqe grał u nas słabo, Sir Alex wolał grać Brownem czy Nawet Oshea na srodku niż nim- to sa fakty, Evans w tym sezonie grał świetnie, dużo lepiej niż u nas Pique. Nie rozumiem tej napinki.
Szkoda ze tym wielkim chłopa nie powiedziałes ze Evans to najbardziej żenujacy obronca jakiego widziałeś, pewnie by cie poparli.

Awatar użytkownika
OstatniSkaut
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 03 cze 2009, 15:14

MGiggs pisze:czytuje dośc regularnie blaugrana i doskonale pamietam jak prawiłeś tam teksty że Roma jest drużyna lepsza, równiejsza bla bla bla, niewiem czy na tej stronie jest archiwum bo to było prawie 2 lata temu.
Nie rozumiem dlaczego fani barcy nie potrafią pojąc konkretnych argumentów- Piqe grał u nas słabo, Sir Alex wolał grać Brownem czy Nawet Oshea na srodku niż nim- to sa fakty, Evans w tym sezonie grał świetnie, dużo lepiej niż u nas Pique. Nie rozumiem tej napinki.
Szkoda ze tym wielkim chłopa nie powiedziałes ze Evans to najbardziej żenujacy obronca jakiego widziałeś, pewnie by cie poparli.
albo stałby sie kolejnym ze szramami po nozach :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 cze 2009, 15:19

Bez przesady, ja tylko jestem ciekaw ich reakcji na takie stwierdzenie, bo powiedziec o Evansie że jest żenujacy to trzeba miec niezwykłe poczucie humoru. :mrgreen:
ehhhh a pamietak jak fani Barcelony jechali po pIqe, ze jest slaby bo go Brown wywalił ze składu juz nie mówiac o jego czasie gry w saragosie.
Szkoda że w zimie o Evansa pytał Real oraz Milan, ale cóz.

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 03 cze 2009, 15:33

Real pyta teraz o każdego kto ma dwie nogi . Żaden argument . Evans jest cienki jak barszcz i tyle ( to jest moja opinia ) . A ja jestem ciekaw jakby zareagowała ekipa Boixos Nois jakbyś im powiedział że Pique jest słaby . Można się tak licytować bez końca .

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 cze 2009, 15:47

Tylko czemu ten cienki leszcz,zenujacy słabiak tak śweitnie radził sobie w MU niezaleznie obok kogo grał. Pique u nas był cienki jak barszcz, już mówiłem czemu.
Dla Mazura Vidic jest cienki dla ciebie Evans, szkoda ze oni z Rio stworzyli najlepsza obrone w europie bijac rekord premiership. Miałem ich okazje widziec widziec na zywo w barwach MU i to nie jeden raz. Szkoda ze nikt z fanów MU nie był smutny ze oddalismy ,,boskiego,, Pique do Barcy , ciekawe czemu?

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 03 cze 2009, 15:57

MGiggs
Kibicom Mes Que Un Clubu nie przegadasz ;) Dla nich Pique jest lepszy od Vidicia i tyle...
Mazur - ile meczów z udziałem Serba w tym sezonie oglądałeś?

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 03 cze 2009, 16:04

Pełnych kilkanaście (łącznie z LM),wszystkie w Premiership - skróty w Canal + i Match of the Day - wystarczająco,by stwierdzić,że takich akcji jak z http://videos.sapo.pt/kY3jFcl5Ddkq7IO3hFKb Wigan miał o kilka za dużo w tym sezonie jak na obrońcę klasy światowej...Choć jeśli się chcecie wymienić za Kałdze + Seedorfa to jestem za :twisted:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 cze 2009, 16:32

Mazurze ja z Toba nie będe prowadził polemiki do czasu aż podasz mi obecnych obronców klasy światowej. Gwarantuje CI że podobne przypadki zdarzają się każdemu, Vidic poza tym błędem z Wigan zagrał bardzo dobry mecz. Woogole wklejanie tego to jakas kpina, to był obok wyjazdu do Blackubern najbardziej rozpadany mecz w tym sezonie , mokro i takie błedy sie zdarzaja. Vidic to najlepszy obronca w tym sezonie, sweitny w obronie i bardzo skluteczny w ataku, a błedy zdarzaja się dosłownie każdemu. Nesta swego czasu grałby w MU ale Ferguson ogladajac jego popis w derbach rzymu widza co wyrabia z nim Montella zrezygnował. Włoch spartolił chyba 3-4 bramki i gral ledwie 45. Wiec gratuluje dalszej wspaniałej dedukcji, bo jak Ciebie czytam to mysle ze tobie sie senderos z Vida pomylił.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2009, 16:39

MGiggs pisze:Mazurze ja z Toba nie będe prowadził polemiki do czasu aż podasz mi obecnych obronców klasy światowej
dla niego prawdopodobnie nie ma obecnie obrońców prezentujących klase światową. Tzn. taką jaką prezentował np. Cannavaro na MŚ.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 cze 2009, 18:08

MGiggs pisze:Tylko czemu ten cienki leszcz,zenujacy słabiak tak śweitnie radził sobie w MU niezaleznie obok kogo grał. Pique u nas był cienki jak barszcz, już mówiłem czemu.
Dla Mazura Vidic jest cienki dla ciebie Evans, szkoda ze oni z Rio stworzyli najlepsza obrone w europie bijac rekord premiership. Miałem ich okazje widziec widziec na zywo w barwach MU i to nie jeden raz. Szkoda ze nikt z fanów MU nie był smutny ze oddalismy ,,boskiego,, Pique do Barcy , ciekawe czemu?

bo pique chcial isc do barcy? co widac po jego grze i tym jak sie zachowuje? barca to jego klub a nie MU (choc kilku medrcow uwaza pique za twor akademii MU)

evans w tym sezonie sie wyglupial a nie gral w pilke.

o vidicu w finale LM nie wspomne bo nie ma o czym mowic. rio nie bede krytykowal bo gral po urazie choc i tak srednio wiedzial co sie dzieje. caly rok napinaliscie sie piszac cos o najlepszej obronie na swiecie a tu taki placek. zmontowana napredce obrona barcelony okazala sie lepsza niz dwoch rzekomo najlepszych obroncow na swiecie.

nie napisalbym o tym nic gdy nie ciagle twierdzenie jak to MU zje barce i bla bla bla. a moje niesmiale pisanie ze MU ma dosc statyczna obrone, srodek pola to zwylli wyrobnicy a ronaldo znowu zagral jako napastnik byly kwitowane usmiechem

wiec smiejscie sie dalej

tylko mam nadzieje ze doczekam sie cytatu tego co rzekomo pisalem

ps - vidic w meczu z liver. ot taki przyklad

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 cze 2009, 19:02

MGiggs pisze:ehhhh a pamietak jak fani Barcelony jechali po pIqe, ze jest slaby bo go Brown wywalił ze składu juz nie mówiac o jego czasie gry w saragosie.
wtf. tutaj czy np. http://manusite.pl/index.php?co=aktualnosci&id=16809 na tej stronce.
Obys sobie czegos nie ubzdural jak kamil.

Hanni pisze:Kibicom Mes Que Un Clubu nie przegadasz Dla nich Pique jest lepszy od Vidicia i tyle... Mazur - ile meczów z udziałem Serba w tym sezonie oglądałeś?
Dodatkowo jest lepszy niż wszyscy środkowi obrońcy Arsenalu razem wzieci. 8)
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 19:03 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 cze 2009, 19:02

Moze pogadajmy o Pique i jego grze na SB z Chelsea. Nic, Evans wychwalany przez Fergusona fachowców na wyspach wg ciebie wygłupiał sie a nie grał. czas zakonczyc rozmowe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”