Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 paź 2016, 10:15
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2016, 10:16
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 10:19
nie oczekuj wiedzy od kibiców, rzadko który skończył podstawówkę.
Tu się nawet zgodzę bo znając kiboli legii te burdy to i tak mało. Dobrze że nie było na stadionie stewardów którzy źle się ubrali czy mieli złe fryzury
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 paź 2016, 10:37
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 10:40
nie mam kompleksów, i nie generalizuję. To wy nie ogarniacie. Czy pisałem o kibicach którzy się dobrze zachowują? NIE. Piszę tylko o tych kibolach co robią burdy. To WY zakłamujecie rzeczywistość że kibice wszyscy to popierają, bijecie brawo tym kibolom.

League
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 19 paź 2016, 11:09
1. to jest Twoje zdanie, Twoja ocena tych ludzi, a nie fakt. Faktem jest to, że to zrobili. To, że uważasz że są idiotami to Twoje zdanie. Nie myl tych pojeć.Sawyer pisze: 1. Ci co zrobili awanturę na ulicach Madrytu to idioci - fakt.
2. Szkoda, że nie zależy im na własnym wizerunku bo na tym tracą wszyscy normalni kibice - fakt.
3. Normalny kibic, który pojechałdo Madrytu i kibicował przez cały mecz - w gazetach przeczyta o tym, że kibice Legii wywołali awanturę przed meczem i na dodatek pobili kelnerki w barze ( ) - fakt.
4. Gdyby nie punkt 3. to w hiszpańskich gazetach możnaby przeczytać, że mimo obaw kibice Legii pokazali się ze świetnej strony - fakt.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 11:11
Dla nas to idioci , dla was to idole. Taka różnica między nami.Faktem jest to, że to zrobili. To, że uważasz że są idiotami to Twoje zdanie. Nie myl tych pojeć.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 19 paź 2016, 11:19
Masz mocno zatarta granice miedzy znaczeniem slow "normalny kibic" a "chuligan". Ale jakos mnie to nie dziwi.Normalny kibic który pojechał wczoraj do Madrytu ma w dupie wizerunek w hiszpańskiej prasie.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 19 paź 2016, 11:19
Udowadniam Ci, ze jednak GENERALIZUJESZ.nie mam kompleksów, i nie generalizuję
Nie rozumiesz, że ja odnosiłem się do czegoś innego? Odnosiłem się do twojej wypowiedzi o generalizowaniu. Udowodiłem Ci, że kłamiesz/mijasz się z prawdą, a Ty odpowiadasz zmieniając temat.z tego co tu wyczytałem nie uważam bym sie wiele pomylił;>
Już Ci pisałem kiedyś - jak rozmawiasz ze mną to traktuj mnie w liczbie pojedyńczje. Nie jestem wszystkimi, jestem sobą i dla mnie to nie są idole.Dla nas to idioci , dla was to idole. Taka różnica między nami.
Nie jem bananów
Pokazanie zdjęcia na którym League je bananabo ten akurat był smaczny
DDK

Rojiblanco
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 paź 2016, 11:37
Rojiblanco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio