FMy - Strona 320

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 kwie 2006, 19:18

kapec123 pisze:Poleccie mi jakis talenciki do borussi Na pozycje wszystkie

Moglby ktos odpisac
Polecamy :P
Poszukaj na wcześniejszych stronach, miłej lektury :P

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 02 kwie 2006, 19:30

Michele Ferri OP,P.S. Melgar O PLŚ, Fabrice Fernandes OP P/L, Leandro Gioda OS, Fredy Guarin DP, Mihai Dina OPS, Fredrik Svanback OPL. Zreszta wejdź w szukanie zawodników w filtrze dopasuj sobie na jaką pozycje ma być zawodnik, atrybuty tez sobie mozesz tam ustawic. Proponuje też zaznaczyć żeby asystent usunoł nierealne transfery

kapec123
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapec123 » 02 kwie 2006, 20:34

Poszukal bym chetnie ale zawodnikow z niechronionym ale takich tu nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Awatar użytkownika
el_loko
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_loko » 03 kwie 2006, 19:06

Poszukaj zawodnikow z wygasajacymi, i podpisz z nimi kontrakt 6 miechow przed koncem obecnych ich kontraktow... Bedzie mial zawodnika za darmo po pol roku...

kapec123
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapec123 » 03 kwie 2006, 20:02

Mam Problem koles ma 6 miechow do konca a ja moge zlozyc oferte tylko klubowi co jest grane

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 03 kwie 2006, 20:10

Bo często ci co mają jeszcze 6 miesięcy do końca to się nie da z nimi podpisać. Nie wiem jak ty chcesz to zrobić ,żeby kupować tylko tych z niechronionego. Przecież masz troche kasy. Więc możesz kupić kilku zawodników.

kapec123
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapec123 » 03 kwie 2006, 20:22

Wiesz tak duzo to kasy nie mam a potrzebuje sporo nowych zawodnikow

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 04 kwie 2006, 9:58

Zaczołem znowu grać Napoli. Jestem w drugiej lidze Włoskiej. Narazie mam tylko dwa remisy. Mój składzik to:
------------Dudek-------------------
Ferri---Pamarot---Kaboul-----Domi
---------------------------------------
Gasbarroni--Basinas-------Svanback
----------------Gomes-----------------
---Saha-----------------Lyundiula----
Na rezerwie mam:Irigoytia, Kulig, Lukasiewicz, van Dalen, Fanelli, Kazmierczak, Mustafa, Inacio Pia, Gottwald.
Zastanawiam się jakie pozycje wzmocnić. Dudek broni średnio. Z tym ,że te dwa mecze ligowe to były jego pierwsze mecze po 3 tygodniowej kontuzji więc licze na to ,że zacznie dobrze bronić. Obrona gra dość dobrze, błędów raczej nie popełnia. W pomocy bardzo dobrze gra Svanback i Gasbarroni. Nienajlepiej spisuje się Gomes i wchodzący za niego Gottwald. Atak gra troche poniżej moich oczekiwań. Liczyłem na strelanie więcej bramek.
Moim celem jest awans do 1 ligi Włoskiej. Zastanawiam się jakie pozycje będe musiał zmienić. Chyba Basinasa bo ma już 30 lat. Mam też problem ze sprzedaniem około 8 zawodników. Są to zawodnicy z poprzedniego sezonu ale już za słabi na tą lige. Oferuje po 1tys. euro i nie ma kupców. Chce ich sprzedać bo pobierają tylko pensje a nie grają.

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 10:08

Jak stawiasz na polakow to kup za male pieniadze Golanskiego z Korony. Jeden z lepszych zawodnikow na swojej pozycji w calym FM-emie. Oplaca sie go kupic;)

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 04 kwie 2006, 10:28

No stawiałem na Polaków ale się nie sprawdzili. Grali słabo. Są teraz na rezerwie i chce ich sprzedać. Dla mnie najlepiej by się przydali bardzo dobrzy piłkarze i w miare tani.

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 10:50

Karmelinho15 pisze:o stawiałem na Polaków ale się nie sprawdzili. Grali słabo. Są teraz na rezerwie i chce ich sprzedać. Dla mnie najlepiej by się przydali bardzo dobrzy piłkarze i w miare tani.

To powtarzam... na Golanskim sie niezawiedziesz. Recze na niego glowa i czym tam jeszcze chcesz. Kapitalny pilkarz.

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 04 kwie 2006, 15:04

kapec123 pisze:Mam Problem koles ma 6 miechow do konca a ja moge zlozyc oferte tylko klubowi co jest grane
jak w wyszukiwaniu wpisujesz wygasający to nie zawsze wyswietlają się Ci co mają 6 mies. do końca z innych lig (rosyjsa chyba ,japońska itp) kontrakty nie konczą się np 01.07.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 04 kwie 2006, 20:37

Za każdym razem, kiedy wrzucam patcha, bądź update, gra nie uruchamia się. Albo wyskakuje error, albo też nic nie wyskakuje. Poprostu niknie.
Czy ktoś może mi podać bezpośrednie linki do najnowszego patcha i update, które nie j..ą gry ? Dziękuję z góry.

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 04 kwie 2006, 21:41

Ja ci moge dać z tej strony co ja ściągałem i nic się nie dzieje z grą(przynajmniej u mnie)
patch 6.0.3
RR & RUT FM 2006v3.0

A masz orginała czy pirata? Bo jak pirata to wielu osobom nie działają patche i update

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 04 kwie 2006, 21:51

Karmelinho15 pisze:Ja ci moge dać z tej strony co ja ściągałem i nic się nie dzieje z grą(przynajmniej u mnie)
patch 6.0.3
RR & RUT FM 2006v3.0

A masz orginała czy pirata? Bo jak pirata to wielu osobom nie działają patche i update

Piracką wersję mam. Niestety. Ok, ściągam patcha, instaluję według instrukcji i jak odpalam grę winno działać ? mam nadzieję. Ale cracka nie mam i odpalam jako zgodne z systemem nt to będzie git ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”