A co do systemu taktycznego, to skoro nie miał grać Camo to była tylko jedna opcja.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 paź 2009, 18:06
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 paź 2009, 14:23
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Davson » 28 paź 2009, 21:33
Davson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 paź 2009, 22:54
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 28 paź 2009, 23:00
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 paź 2009, 23:06
W 4:3:1:2 nie ma szans na tak szybką, wysoką grę jak dziś, na taką dominację w formacji pomocy w każdym względzie, na tą wszechstronność w pomocy więc dla mnie to w 75% zasługa taktyki, ale fakt, faktem dziś chłopcy grali ze świetnym nastawieniem. Normalnie by snuli się przez 60 minut bo wygrywają 2:0Ustawienie to jedno, nastawienie - drugie [...] Graliśmy szybko, agresywnie, ofiarnie, stosując wysoki pressing
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 paź 2009, 23:19
Zagral dobry mecz, ale po raz kolejny mial 1 bardzo niebezpieczna strate, po ktorej poszla kontra, gdzie Sampdoria miala liczebna przewage. Kiedy on sie kuwa wreszcie nauczy, ze nie mozna zagrywac tak nonszalancko? W kazdym meczu ma state, po ktorej przeciwnicy moga zdobyc bramke. To sie musi zmienic.(L)oczkerson pisze:dla Melo za to jak zdominował środek pomocy
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 paź 2009, 9:34
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 paź 2009, 10:16
Nesta.Sawyer pisze:Krótkie pytanie : Czy jest na świecie lepszy środkowy obrońca niż Chiellini ?
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 paź 2009, 11:06
A ten przyszedł po takim meczu i tylko krytykujeMelo [...] Zagral dobry mecz, ale po raz kolejny mial 1 bardzo niebezpieczna strate, po ktorej poszla kontra
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 paź 2009, 13:28
Zrozum wreszcie, ze on ma tak w prawie kazdym meczu, a tak byc nie moze. Nie zawsze bedziemy strzelali po 5 bramek w spotkaniu.(L)oczkerson pisze:A ten przyszedł po takim meczu i tylko krytykuje![]()
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 paź 2009, 13:55
Ale mi nie chodzi o to czy on te straty ma czy nie ma. Chodzi mi o to, że słowem nie wspomniałeś o tym jak dobry mecz rozegraliśmyZrozum wreszcie, ze on ma tak w prawie kazdym meczu, a tak byc nie moze. Nie zawsze bedziemy strzelali po 5 bramek w spotkaniu.
No i o takie nastawienie mi chodziJak Brazylijczyk ogarnie te swoje straty, to bedzie wspaniale.![]()
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 29 paź 2009, 15:12
Nie przesadzałbym. Z Vicka taki skrzydłowy jak z koziej piczki rękawiczki. To typowe bramkostrzelne drewno.(L)oczkerson pisze: Gorzej, że na skrzydłach brakuje zmienników trochę. Osobiście liczyłem bardzo na Iaquintę, bo na prawej grał wielokrotnie z dobrym skutkiem a i wna lewej ostatnio grał w reprezentacji i wyglądało to bardzo dobrze
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 paź 2009, 15:26
Ale szybkie drewno, to na boku się liczytypowe bramkostrzelne drewno.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 paź 2009, 15:49
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio