Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 320

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 cze 2009, 21:00

i jak gral pique z chelsea? slucham. czekam az opiszesz co takiego zle zrobil :lol:

fachowcy na wyspach - venables: "barcelona nie ma szans z MU" :lol:

pique w tym sezonie gral od evansa lepiej. o kilka klas lepiej. jezeli uwazasz inaczej to nie mamy o czym gadac. jezeli evans zagra taki sezon jak pique to wtedy sie odezwij i chetnie podyskutujemy

na razie nie ma to sensu bo to tak jak porownac serek do kupy

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 cze 2009, 21:55

o 40 klas lepiej...
Ciebie to tylko cytowac :rotfl:, mam nadzieje że wysłałeś smsa do Fergusona tłumaczac mu że nie wie gdzie Ronaldo wystawia?
Jak Pike zagra taki sezon :rotfl: mocne
Pike na SB zagrał to za co go nie ma w MU i Ferguson wolal grac Oshea w srodku obrony.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 22:02 przez MGiggs, łącznie zmieniany 2 razy.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 03 cze 2009, 21:59

Czego wy chcecie od gry Evansa? Koleś był w tym sezonie zmiennikiem Vidy i Rio i wywiązywał sie z tego bardzo dobrze ale chłoposzki obejrzały mecz z Porto i piszą swoje mądrości. Nikt z niego puki co nie robi najlepszego stopera na świecie, to tak dla sprostowania.
Dla was każy zawodnik MU jest albo przereklamowany lub słaby. Heh skoro daje wam to satysfakcje to sobie tak myślcie dalej :lol:

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 03 cze 2009, 22:02

Właśnie jeszcze raz odnośnie Vidicia. Czy to aby nie Milan pytał o niego nie tak dawno temu?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 cze 2009, 22:08

Pytał już pare razy a zaczeło sie kiedy Vida powiedział ze chialby kiedys zagrac poza anglia.
Fani Manchesteru mieli znakomity porównanie wręcz na tacy- mieli obu tych grajków szanse ogladac w barwach MU cały sezon, a ja miałem zaszczyt ogladac na zywo meczyk gdzie grali Ci panowie obaj a boski pike zapierdzielił 2 bramki dla MU. Pike strasznie kaszanił, evans był sweitnym zatepca dla Vidica czy Rio.
Evans miał rewelacyjne mecze na SS gdzie osmieszył Zlatana czy z Villarealem gdzie Ibagaza czy Rossi nie umieli poza wywalaniem sie nic ciekawego zrobic. O meczach z Chelsea w lidz wspominac nie bede. pan rkoeman potrafi wrecz doskonale pierdzielic od rzeczy. wole zalosnego evansa od boskiego pike, widziałem ich oboje w MU i mam wyrobione zdanie.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 cze 2009, 23:22

Mam nadzieje, ze doczekam czasow, kiedy wroca tutaj "starzy" kibice Man U - jak Mefiu czy Rossi.

Zastanawiam sie jedynie, co pomyslal sobie Ferguson po finale Lm, kiedy to wlasnie Pique w sporym stopniu przyczynil sie do przegranej United :lol:

Awatar użytkownika
OstatniSkaut
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 03 cze 2009, 23:41

rkoeman pisze:caly rok napinaliscie sie piszac cos o najlepszej obronie na swiecie a tu taki placek. zmontowana napredce obrona barcelony okazala sie lepsza niz dwoch rzekomo najlepszych obroncow na swiecie.

z tym ze obrnoa ManUtd wygladala kiepsko przez to ze musieli pojsc na wymiane ciosów :) i taki Leo " niewiadomo jaki bóg" Messi grał tylko jak mial troche miejsca przez to ze ManUtd musialo poluzowac szyki , jak byl przy nim ktos to sie biedny Leo od niego odbijał , Angielska piłka zatem troche bardziej męska niz hiszpańska sie okazała . Gdyby ManUtd nie stracil bramki ( faktycznie Vida zawalil - ale mysle ze nie powinnismy za to wywalac go do poziomu polskich okręgówek :) ) to wygladaloby to wszystko inaczej.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 03 cze 2009, 23:48

mistyk pisze: Zastanawiam sie jedynie, co pomyslal sobie Ferguson po finale Lm, kiedy to wlasnie Pique w sporym stopniu przyczynil sie do przegranej United :lol:
Jakoś nie sądze aby był bardzo zmartwiony tym, że oddał go do Barcy. Problem Manchesteru to teraz nie obrona a pomoc i atak. W tych właśnie formacjach szykują sie małe korekty przed nowym sezonem.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 cze 2009, 23:57

powiedzmy to sobie wprost - MU bylo w tym meczu lepsze, obrona MU grala lepiej tylko wygrala Barca bo Mu gralo po mesku

zapamietam to sobie

zatam mcgiggs napisze mi - na jakiej pozycji w finale Lm gral c.ronaldo

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 03 cze 2009, 23:59

Przecież już napisał, że grał na środku ataku.

Awatar użytkownika
rati
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 04 cze 2009, 0:00

OstatniSkaut pisze:
z tym ze obrnoa ManUtd wygladala kiepsko przez to ze musieli pojsc na wymiane ciosów :)

jakoś nie zauważyłem tej wymiany
jak byl przy nim ktos to sie biedny Leo od niego odbijał
biedni, to byli ewentualnie przy nim obrońcy United.
Angielska piłka zatem troche bardziej męska niz hiszpańska sie okazała

ale to hiszpańscy gracze mieli "cojones"
Gdyby ManUtd nie stracil bramki ( faktycznie Vida zawalil - ale mysle ze nie powinnismy za to wywalac go do poziomu polskich okręgówek :) ) to wygladaloby to wszystko inaczej.
a gdyby babcia miała wąsy to dziadkiem by była.
:rotfl:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 cze 2009, 0:04

Kto pisał ze MU było lepsze? Nie wiem co ty chcesz udowodnic.
Ronaldo w 3 meczach z Barca grał na ataku a ty raczyłes pisac ze tak grał w sezonie 07/08 a kazdy kumaty Ci mowil ze tak grał w paru meczach ale ty nie
rkoeman>> ferguson

smiejmy sie z vidica ok, posmiejmy sie z Pique ktory pare razy przy Ronaldo nie wiedział gdzie jest ale co tam Barcelona>>>>>>>reszta swiata pique>>>>>>>>>>>>>>>evans abidal>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>evra hleb>>>>>>>>>>>>ronaldo i gitara wazne ze z barcy

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 cze 2009, 0:12

Tak Barca na każdej pozycji ma najlepszego gracza świata. Tak jesteście wyjątkowi, tak jesteście jedyni, tak jesteś zajebiści. Tak każdy zawodnik Manchesteru United to drwal. Tak Vidic to ciota, Tak Evans nie mieściłby się w Górniku Zabrze, tak Cristiano Ronaldo to pieprzona panienka, nurek i najgorszy piłkarz świata. VISCA EL BARCA... padamy przed wami na kolana i obiecujemy codziennie składać hołd Barcie. Już nigdy nie ważymy się napisać, że jakiś nasz gracz choćby mógłby waszemu czyścić buty. Wystarczy?
Zastanawiam sie jedynie, co pomyslal sobie Ferguson po finale Lm, kiedy to wlasnie Pique w sporym stopniu przyczynil sie do przegranej United :lol:
A ja zastanawiam się co by pomyślał jakby poczytał szpeców z tego forum, którzy wiedza lepiej od niego jak ustawia drużynę, na jakich pozycjach wystawia graczy. Zastanawia mnie czy by to przeżył.... Bo sądzę, że ta dawka śmiechu byłaby śmiertelna.

MGiggs daj sobie spokój. To wyjdzie wszystkim na lepiej. Tak Pique zjada Rio, Vidica i Evansa razem wziętych na śniadanie, niech im będzie i niech sobie już stąd pójdą. Nie mamy najlepszych relacji ale taka mała prośba do Ciebie odemnie odpuść :wink:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 cze 2009, 0:31

No jest normalka, ostatnio na stronce MU kazdy gratulował Barcelonie i mówił o bezapelacyjnym zwycistwie i weszło 3 fanów Barcy którzy pisali ze kibicuje xx lat i pisali o naszych kompleksach z tego meczu ze nawet fani realu z nich lali. za rok sie dowiem ze pisałem ze MU było lepsze, było słabsze to to był tylko 1 mecz.Tyle nauczcie sie wygrywac jak przegrywac panowie nie umiecie.rok temu to był fart MU i pisanie o strzale zycia(znajomosc scholsa i jego goli :boje się: )

masz racje,nie warto, w barcelonie nawet senderson >>>rio

Awatar użytkownika
OstatniSkaut
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 04 cze 2009, 0:42

rati pisze:
OstatniSkaut pisze:
z tym ze obrnoa ManUtd wygladala kiepsko przez to ze musieli pojsc na wymiane ciosów :)

jakoś nie zauważyłem tej wymiany
jak byl przy nim ktos to sie biedny Leo od niego odbijał
biedni, to byli ewentualnie przy nim obrońcy United.
Angielska piłka zatem troche bardziej męska niz hiszpańska sie okazała

ale to hiszpańscy gracze mieli "cojones"
Gdyby ManUtd nie stracil bramki ( faktycznie Vida zawalil - ale mysle ze nie powinnismy za to wywalac go do poziomu polskich okręgówek :) ) to wygladaloby to wszystko inaczej.
a gdyby babcia miała wąsy to dziadkiem by była.
:rotfl:
musieli pojsc , ale nie poszli - aczkolwiek sie otworzyli , wiec nie wiesz gdzei tu szukasz dziury w całym ...

gdy messi był przy obroncach to sobie nie radzil - tak to widzialem :) szalal gdy nie mial plastra

cojones to mial scholes :lol: , a mnie draznilo jak panny barcelonskie za kazdym faulem wili sie na glebie niczym dzdzowniczki sciete na pol :)

a gdyby babcia miała wąsy to dziadkiem by była. ? faktycznie ... chyba nawiązujesz do tego ze Chelsea powinna byc w finale :P rozumiem...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”