Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 09 cze 2012, 15:21
jordan20
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 cze 2012, 9:42
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 10 cze 2012, 10:02
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 cze 2012, 11:51
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 10 cze 2012, 11:55
... a do tego był znacznie osłabiony tzw. "limitem wagowym w dniu walki", który zaordynowali mu ... Arum & obóz Pacquiao.Szczyt formy Filipińczyk chyba miał na Cotto, który de facto walczył w nienanutaralnej dla siebie wadze i przybity po walce z Margarito.
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 cze 2012, 11:58
Właśnie o tym mówie, tzw. catchweight, który bardzo często stosują obaj panowie. Pstryczek w nos dał im niedawno Floyd. To Cotto miałbyć przeciwnikiem Pakmena, ale znów chcieli mu zaserwować odchudzanie a Mayweather na złość im sam poszedł do kategorii wagowej Cotto i go tam pokonał.... a do tego był znacznie osłabiony tzw. "limitem wagowym w dniu walki", który zaordynowali mu ... Arum & obóz Pacquiao.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 17 cze 2012, 13:12
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 cze 2012, 20:08
I najlepszy komentarz podsumuwujący to coś z portalu bokserskiego:Starcie będzie dostępne w usłudze "pay-per-view" (PPV). Jednorazowa opłata za dostęp do Gali w Cyfrowym Polsacie albo aplikacji ipla w usłudze PPV, zarówno w jakości SD, jak i HD, wynosi 30 zł. Widzowie, którzy wykupią walkę w PPV Cyfrowego Polsatu, po zakończeniu transmisji z Gali otrzymają w prezencie dostęp do erotycznego kanału Blue Hustler do końca wieczoru.
Przecież to będzie finansowa klapa. Jestem przekonany, że sam RJJ weźmie znacznie więcej kasy niż cały przychód z PPV. Ciekawi mnie czy udostępnią prawdziwą liczbę wykupień.To co jak walka będzie kiepska to sobie można z żalu konia wytrzepać?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 cze 2012, 21:04
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 cze 2012, 23:52
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 01 lip 2012, 0:33
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rajsportowy_pl1 » 09 lip 2012, 19:23
Rajsportowy_pl1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 lip 2012, 15:12
Boże, jak on pieprzy...David Haye:
- Nie chcę być zapamiętany za moją porażkę z Władimirem Kliczko z zeszłego roku. W sobotę walczę z seryjnym przegranym, Dereckiem Chisorą. Kiedy Dereck próbował pojawić się z klasą w świecie boksu coś mu nie wyszło - tak to już jest i w życiu i w boksie. Roztrzaskanie go na kawałki nie będzie znaczyć wiele odnośnie całej mojej kariery, ale mogłoby doprowadzić do innej walki o mistrzostwo świata w wadze ciężkiej. W walce z Chisorą nie chodzi o moje dziedzictwo, bardziej o to by wejść na ring i pobić kogoś, kto na to konkretnie zasługuje. Dereck został skazany za wiele rzeczy, jednak z tak wielu różnych rzeczy jeszcze nigdy nie został do końca rozliczony. Prawo nie ukarało go właściwie za to, co zrobił poza ringiem, więc teraz należy to do mnie. Biorę prawo w swoje ręce i będę musiał być sędzią, ławą przysięgłych i katem. W sobotę ukaram go bardzo szybko.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 lip 2012, 18:35
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio