Przez Lepisto.Lakier pisze:W wiezieniu.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 03 mar 2007, 21:01
Przez Lepisto.Lakier pisze:W wiezieniu.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 03 mar 2007, 21:41
Jarzinho pisze:Małysza i za czsow Tajnera i Kuttina do skakania potrafil przygotwoac jego wuj Szturc
Jeśli Ty to uważasz za 1 osiągniecie, to w takim razie Kuttin nie miał żadnego. Chyba, że odpowiesz, że osiągnieciem była wygrana Rutkowskiego. A ja jeszcze raz powiem, że to nie Kutin go przygotowywałJarzinho pisze:Pierwsze osiagniecie,
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 mar 2007, 22:02
Vianuch pisze:eśli Ty to uważasz za 1 osiągniecie, to w takim razie Kuttin nie miał żadnego. Chyba, że odpowiesz, że osiągnieciem była wygrana Rutkowskiego. A ja jeszcze raz powiem, że to nie Kutin go przygotowywał
Vianuch pisze:Właśnie nie potrafił, bo nie przypominam sobie, aby za szasów Kuttina Małysz błyszczał
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 04 mar 2007, 10:10
Jarzinho pisze:Czy ja pisałem, ze Kuttin był "zajebisty" mial jakies osiagniecia(wielkie)
Jarzinho pisze:Czy moze pisałem, ze Lepistoe narazie nie ma zadnych osiagniec.
Jarzinho pisze:Pierwsze osiagniecie,
Może Ty mi dasz cytat kiedy powiedziałem, że pod okiem Lepistoe rozwijają sie młodzi? Młodzi nie mają rozwijać się u Lepistoe, tylko w swoich klubikach, ewentualnie w kadrze b czy c.Jarzinho pisze:Wymieniaj te osiagniecia. Naprawde rozpisz sie o tych znaczacych postepach tych mlodych(sam tak pisałes).
To co osiągnoł Małysz w zeszłym sezonie i dwa lata temuJarzinho pisze:Nie, własnie... Poraz kolejny. Wiele rzeczy nie pamietasz.
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 mar 2007, 14:05
Vianuch pisze:Tak, Twoim zdaniem wygrana Rutkowskiego była wielkim osiągnięciem, chyba, że teraz się tego wypierasz...
Vianuch pisze:Może Ty mi dasz cytat kiedy powiedziałem, że pod okiem Lepistoe rozwijają sie młodzi?
(czekam)Vianuch pisze:A teraz, przy Lepistoe troche dorośli, są wyluzowani(głownie Stoch) i poczynili znaczne postępy.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 mar 2007, 14:25
Przez Lepisto.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 04 mar 2007, 19:10
Jarzinho pisze:Vianuch napisał:
Może Ty mi dasz cytat kiedy powiedziałem, że pod okiem Lepistoe rozwijają sie młodzi?
Vianuch napisał:
A teraz, przy Lepistoe troche dorośli, są wyluzowani(głownie Stoch) i poczynili znaczne postępy.
Jak widać możnaLakier pisze:Jak mozna sie klocic o taka dyscypline sportu jak skoki narciarskie ?
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 mar 2007, 21:03
Vianuch pisze:Mówiąc MŁODZI miałem na myśli juniorów (Koty i inne), a nie 20letniego Stocha...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 mar 2007, 23:16
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 mar 2007, 23:32
fieldy pisze:Czy jak w tym sezonie jeszce wejdzie do 10 w zawodach PŚ - powiesz, że to przez warunki, przypadek, czy dzięki temu, że Kuttin go 'odkrył' ?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 mar 2007, 23:36
nie wiem - nie czytam wszystkich twoich postów, bo bym zwariował.Jarzinho pisze:A czy tak gdzies pisałem...
ach więc tak do tego podchodzisz. Polak zostaje największym zawodnikiem MŚ w historii dyscypliny, a ciebie to nudziJarzinho pisze:Małysz mi sie znudzil, bo co z tego, ze jest Małysz,
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 mar 2007, 0:07
fieldy pisze:przecież ty liczyłeś, że Rutkowski powalczy o '30'
Juz Ci to nie grozifieldy pisze:bo bym zwariował.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 05 mar 2007, 0:20
Jarzinho pisze:Cytowałes błednie moje wypowiedzi, a sam nic ciekawego nie napisałes.
Święte słowafieldy pisze:Jarzinho jak zwykle musi się trochę ponapinać ...
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 mar 2007, 8:33
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 mar 2007, 11:06
Jarzinho pisze:Za to Ty gadając ciągle to samo o młodych i Kutinie przekonałeś mnie co do swojej inteligencji.
Czyli ekipa Hornhachera, czy jak mu tam było.cloner pisze:Sebastian Toczek - 1988
Lukasz Rutkowski - 1988
Dawid Kowal - 1988
Dawid Kubacki - 1990
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio