co się stało? czy jest jakiś sposób by to naprawić?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 09 kwie 2006, 20:24
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 kwie 2006, 21:46
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 11 kwie 2006, 21:31
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 kwie 2006, 23:01
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:OskaryVoid pisze:Mam prośbę - ma ktoś może namiary na jakąś stronkę z nominacjami i/lub zdobywcami Oscarów w poszczególnych latach (najchętniej od początku ustanowienia nagrody)... Interesują mnie wszystkie kategorie, jeśli nie to chociaż najważniejsze... Bo na oficjalnej stronie Oscarowej są tylko jakieś durne gierki![]()
Byłbym wdzięcznyPozdrawiam
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 kwie 2006, 16:22
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 kwie 2006, 23:28
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 18 kwie 2006, 23:48
jaki problem ?Lukaz pisze:Znacie jakąś stronę na której fachowcy pomogą mi rozwiązać mój problem z kompem
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 kwie 2006, 0:07
Utworzyłem nowe konto administratora i w pewnej chwili miałem dwa konta admina. Po ponownym włączeniu kompa miałem juz tylko jedno konto, to nowo utworzone które wygląda jak po sformatowaniu tzn nic na nim nie ma ale to chyba normalne. Niestety kilka plików miałem na pulpicie na tamtym starym koncie admina i w ogóle wiele innych ważnych rzeczy typu sejvy. Czy jest jakaś możliwość przywrócenia tamtego konta? Dodam jeszcze że obecnie mam tylko jedno konto (to nowe) i nieaktywne gościa, więc przełączenia jest niewykonalne. A i mam win xp.Loczek pisze:jaki problem ?
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 21 kwie 2006, 17:12
Oczywiście, istnieje taka możliwość. Otwierasz owy plik jak program power point ( ale nie jako prezentację ). Tam masz rozszczepione na podpunkty slajdy, treść i tym podobne . Jeśli nie możesz sobie z tym poradzić, pisz na priv i wyślij na maila mi prezentację.Lukaz pisze:Czy można plik typu: pokaz slajdów programu Microsoft PowerPoint, rozbić tak aby zamiast pokazu slajdów mieć osobne fotki?
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 kwie 2006, 23:32
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 23 kwie 2006, 20:38
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 kwie 2006, 21:05
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 24 kwie 2006, 0:11
Dżokere
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 kwie 2006, 10:01
http://www.capitals.com/geos/ve.htmlDżokere pisze:Po secondo:
Muszę do piątku oddać referat o krajach Ameryki Płd. I nie mogę znaleść jakiś konkretnych ciekawostek o mniejszych krajach na tym kontynencie.
np..Boliwia,Ekwador, Wenezuela....
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 kwie 2006, 13:15
Zobacz tu: http://www.latino.pl/ stronka jest nieżywa, ale informacje dalej pozostały. Nie jest ich za dużo ale zawszeDżokere pisze:Po secondo:
Muszę do piątku oddać referat o krajach Ameryki Płd. I nie mogę znaleść jakiś konkretnych ciekawostek o mniejszych krajach na tym kontynencie.
np..Boliwia,Ekwador, Wenezuela....
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio