Pytania Techniczne - Strona 33

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 09 kwie 2006, 20:24

Mam problem z CD. Gdy wchodze do wina, wkładam jakąkolwiek płytke np z muzyką mp3 i chce przekopiowac na dysk hdd to po parunastu sekundach nagle dysk cd (jego iknonka) znika i nie można ponownie jej odpalić... :cry:

co się stało? czy jest jakiś sposób by to naprawić?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 kwie 2006, 21:46

Czy można plik typu: pokaz slajdów programu Microsoft PowerPoint, rozbić tak aby zamiast pokazu slajdów mieć osobne fotki?

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 11 kwie 2006, 21:31

Mam prośbę - ma ktoś może namiary na jakąś stronkę z nominacjami i/lub zdobywcami Oscarów w poszczególnych latach (najchętniej od początku ustanowienia nagrody)... Interesują mnie wszystkie kategorie, jeśli nie to chociaż najważniejsze... Bo na oficjalnej stronie Oscarowej są tylko jakieś durne gierki :?
Byłbym wdzięczny :) Pozdrawiam

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 kwie 2006, 23:01

Void pisze:Mam prośbę - ma ktoś może namiary na jakąś stronkę z nominacjami i/lub zdobywcami Oscarów w poszczególnych latach (najchętniej od początku ustanowienia nagrody)... Interesują mnie wszystkie kategorie, jeśli nie to chociaż najważniejsze... Bo na oficjalnej stronie Oscarowej są tylko jakieś durne gierki :?
Byłbym wdzięczny :) Pozdrawiam
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Oskary

Nie dziekuj. Zimne piwo wystarczy.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 kwie 2006, 16:22

Utworzyłem na kompie nowe konto administratora i mam teraz tylko je, a można jakoś przywrócić tamto stare konto admina :?: Jak ktoś sie bardziej orientuje to na rękę będzie mi nawet odpowiedź negatywna :wink:

edit:

Na odpowiedź czekam już ok 30 min, nie ma wsród was jakiegoś hakera (może być początkujący) :?:

PS Mój komp wygląda jak po formacie a jego chciałem uniknąć. Kurde chyba będę musiał od nowa wszystko instalować :evil: pewnie też potraciłem wszystkie sejvy :mać:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 kwie 2006, 23:28

Znacie jakąś stronę na której fachowcy pomogą mi rozwiązać mój problem z kompem :?:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 18 kwie 2006, 23:48

Lukaz pisze:Znacie jakąś stronę na której fachowcy pomogą mi rozwiązać mój problem z kompem :?:
jaki problem ?

polecam www.dobreprogramy.pl albo site http://komputery.katalogi.pl/

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 kwie 2006, 0:07

Loczek pisze:jaki problem ?
Utworzyłem nowe konto administratora i w pewnej chwili miałem dwa konta admina. Po ponownym włączeniu kompa miałem juz tylko jedno konto, to nowo utworzone które wygląda jak po sformatowaniu tzn nic na nim nie ma ale to chyba normalne. Niestety kilka plików miałem na pulpicie na tamtym starym koncie admina i w ogóle wiele innych ważnych rzeczy typu sejvy. Czy jest jakaś możliwość przywrócenia tamtego konta? Dodam jeszcze że obecnie mam tylko jedno konto (to nowe) i nieaktywne gościa, więc przełączenia jest niewykonalne. A i mam win xp.

opisane też w odpowiednim temacie :P :

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... &start=195

edit:

I problem mam z głowy :D a to dzięki forum: http://forum.idg.pl/ które znalazłem wcześniej niż te które podał mi Loczek.

:jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 21 kwie 2006, 17:12

Lukaz pisze:Czy można plik typu: pokaz slajdów programu Microsoft PowerPoint, rozbić tak aby zamiast pokazu slajdów mieć osobne fotki?
Oczywiście, istnieje taka możliwość. Otwierasz owy plik jak program power point ( ale nie jako prezentację ). Tam masz rozszczepione na podpunkty slajdy, treść i tym podobne . Jeśli nie możesz sobie z tym poradzić, pisz na priv i wyślij na maila mi prezentację.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 kwie 2006, 23:32

WITAM

Poszukuje programu ktory pomoglby mi oddzielic słowa od bitu w piosence, (wiem ze taki istnieje bo moj kuplem mial taki). Bylbym bardzo wdzieczny gdyby mi ktos pomogl

POZDRO

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 23 kwie 2006, 20:38

Mam problem z odtwarzaczem MP3 - kumpel dał mi żebym mu wgrał muze, bo jego komp jest w naprawie. No i kiedy chcę skasować starą muzykę albo wgrać nową piosenke to mi wyskakuje "Dysk jest chroniony przed zapisem. Wyłącz ochronę lub użyj innego dysku". Wie ktoś może o co chodzi ? Z góry dzięki za pomoc... :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 kwie 2006, 21:05

Void też tak miałem, ale zainstalowałem sobie programik do formatowania dysków i po prostu sformatowałem cały odtwarzacz MP3 :lol:

Awatar użytkownika
Dżokere
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 24 kwie 2006, 0:11

Ja mam 2 prośby
Po primo:
Poszukuje stron z horrorami do ściągniecia.. :) ale nie chodzi mi o torrenty, czy inne BearShare... / Tylko normalne stronki z których mogę ściągnąć np. Candyman 8)

Po secondo:
Muszę do piątku oddać referat o krajach Ameryki Płd. I nie mogę znaleść jakiś konkretnych ciekawostek o mniejszych krajach na tym kontynencie.
np..Boliwia,Ekwador, Wenezuela....

Z góry dzięki :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 kwie 2006, 10:01

Dżokere pisze:Po secondo:
Muszę do piątku oddać referat o krajach Ameryki Płd. I nie mogę znaleść jakiś konkretnych ciekawostek o mniejszych krajach na tym kontynencie.
http://www.capitals.com/geos/ve.html
znasz angielski ? to tu coś ciekawego znajdziesz.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 kwie 2006, 13:15

Dżokere pisze:Po secondo:
Zobacz tu: http://www.latino.pl/ stronka jest nieżywa, ale informacje dalej pozostały. Nie jest ich za dużo ale zawsze ;)
I jeszcze:
http://www.southamericadaily.com/ - bieżące info z APD
oraz:
http://www.embachile.pl/pl/glowna.htm Abasada Chile w Polsce. Jest tam trochę o kontaktach POL-CHI; może się przyda :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”