Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 24 lut 2006, 22:06
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 24 lut 2006, 22:08
Dokładnie mam tak samo płyta Sokoła jest mistrzowska a Jedkęra dosyć średnia . Ale chyba każdy kto słyszał te płytki ma podobne zdanie do nascloner pisze:Pisalem jakis czas temu, ze plyty WWO nie podobaja mi sie
zmieniam o 1cd zdanie
plyta "Witam Was w rzeczywistosci" wymiata
jest zajebiscie dobra
ale 2 cd - "Zycie na kredycie" - juz mi sie tak nie podoba
cloner pisze:moge jeszcze wspomniec o zajebiscie mocnym singlu warszawskiego podziemia Bez Cenzury - Reprezentuje Siebie
mocna ekipa tam sie zebrala ostatnio nawet ich videoklip widzialem w 4fun.tv - i byl ... bez cenzury
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 24 lut 2006, 22:31
To jest psycho rap więc czego oczekujesz ? Recytacji ? Jak wiersz ?luki99 pisze:Próba ciętej riposty... Niestety nieudana. Może i tekst jest świetny, ale traci na jakości, kiedy śpiewa[raczej rapuje] się go tak niechlujnie
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: luki99 » 25 lut 2006, 12:39
luki99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lut 2006, 12:44
no jaki anty-ziooomNie. Tylko dobrej wymowy. Tylko tyle
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 25 lut 2006, 12:56
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 lut 2006, 13:02
luki99 pisze:Ni w cholerę nie mogę go zrozumieć. Bo osoba rapująca raz się drze, raz ryczy, raz beczy, a czasem sepleni.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 25 lut 2006, 16:10
luki99 pisze:Proszę wszystkich fanów rapu o podanie mi tekstu piosenki, którą wykonuje niejaki Kaliber 44, pt. "+ i -". Ni w cholerę nie mogę go zrozumieć. Bo osoba rapująca raz się drze, raz ryczy, raz beczy, a czasem sepleni.
Próba ciętej riposty... Niestety nieudana. Może i tekst jest świetny, ale traci na jakości, kiedy śpiewa[raczej rapuje] się go tak niechlujnie.
luki99 pisze:Nie. Tylko dobrej wymowy. Tylko tyle.
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 lut 2006, 0:49
Ostatnie plyty Ostrego sa inne a raczej nietypowe i nie kazdemu przypadaja do gustu.kulekfcb pisze:Dla mnie płyta Ostrego jest średnia... po singlu spodziewałem sie wiecej naprawde...Bez Cenzury to samo, płyta trochę za długa, nie potrzebne zupełnie są bity z "cykaczami", ale to nie zmienia faktu, że Ero jest w niesamowitej formie...
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 lut 2006, 12:03
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 04 mar 2006, 17:40
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 04 mar 2006, 19:04
Marco_Van_Basten pisze:A płyta Ostrego kozak. Bity świetne, dobre skrecze Haema. Pozycja obowiązkowa w każdej płytotece Smile
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 mar 2006, 19:57
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaBez cenzury mam tylko w mp3, bo usunęli ją ze sklepów w Gda przez hasło na płytce
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 10 mar 2006, 17:52
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 14 mar 2006, 22:36
Dżokere
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio