Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 33

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 sie 2006, 12:28

Panowie ale chyba plota z Trezeguet było wynikiem kombinacji. Przeciesz dwa dni temu był na Old Trafford :wink: Niby Trezeguet - Cheslea - i Francuz zastąpił by Drogbe który zasilił bym ... Milan. A wszystko zaczeło się od kolejnego tajemniczego spotkanie tem razem Galliani vs. Czołg. No fajnie ...

Didier to jest zbyt mocna karte w taki Jose. Czołg jest im tak potzrebny jak Pert Cech w bramce. Zwłszcza teraz jak Chelsea ma takiego napastnika jak Chelsea który mu może dograć..

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 31 sie 2006, 9:59

http://home.skysports.com/list.aspx?hli ... thians+duo

Szok? Zaskoczenie? Sam nawetn ie wiem co mam myśleć :D WHU to przecież średniak , a tu taki transfer omg ;d

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 sie 2006, 10:10

j1mmy
Ale to narazie jeszcze plotka.
Na oficjalnej West Hamu nic nie ma http://www.whufc.com/home/

Jeszcze kilka takich hitów nam się dziś zapowiada :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sie 2006, 10:12

j1mmy to na razie plotka. Według innych portali Carlitos i Masche są na rozmowach na Emirates bądź negocjują z Portsmouth. Jeszcze nie wszystko rozstrzygnięte :wink:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 31 sie 2006, 10:53

Na oficjalnej stronie Teveza piszą ze jest WHU, wiec to juz wygląda na przesądzone. Ciekawe jakies są połączenia w tym transferze, wątpie aby tak poprostu przeszli do WHU. Chelsea chyba maczała w tym palce i w przyszłym roku albo w styczniu do nich trafią. W tym maja juz poprostu za silną kadre.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 sie 2006, 11:20

Jeżli naprawde trafia do WHU to będzie jak dla mnie jeden z hitów tego lata. Prędzej czy póżniej wylądują w Chelsea bo za rok odejdzie pewnie Makalele i wtedy Masche będzie akurat idealnym kandydatem. Jedyne co jest pocieszające to to że będe mógł sobie pooglądać argentyńczyków częsiciej i wkońcu jest to wzmocnienie całęj Premiership :)

Rossi w Newcastle :? Torche dziwna decyzja choc może się okazać strzałem w 10 jeżeli wywalczy sobie pierwszy skłąd.Po tym wypożyczeniu i powrocie do United będzie już ukształtowanym zawodnikiem i wtedy okaż się ile jest tak naprawde wart

Kolejna plotka ponoć Keano jest zainteresowany sprowadzeniem do Sunderlandu Dwight'a Yorke 8) Dla mnie byłaby to świetna wiadomość bo znowu bym miał okazje oglądać swpjego ulubionego zawodnik na angielskich boiskach :) Oby ten transfer doszedł do skutku.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sie 2006, 11:31

Rossi w Newcastle Torche dziwna decyzja choc może się okazać strzałem w 10 jeżeli wywalczy sobie pierwszy skłąd.Po tym wypożyczeniu i powrocie do United będzie już ukształtowanym zawodnikiem i wtedy okaż się ile jest tak naprawde wart
Dlaczego dziwna jest i Saha i Rooney, a na zapleczu Ole i Smith, wiec szanse znou miałby sporadyczne na wystepy. trudno takze bedzie mu o takie w Newcastle i raczej trudno bedzie o zyskanie wiekszego doswiadczenia skoro został wypozyczony tylko na 6 miesiecy, czyli do powrotu Owena.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 sie 2006, 11:50

Dziwne bo ALex mówił że Ole ma teraz częsciej grać na skrzydle pozatym nie jest to zawodnik o końskim zdrowiu a kontuzja to ma na drugie.
Smith wóci, pytanie brzmi kiedy i w jakiej formie bo teraz czeka nas 3 bardzo trudne spotkanie z Tottenhamem, Celtami, Arsenalem i wątpie czy Alan odzyska forme do tego czasu. Dodam że Smith 1,5 roku nie grałw ataku
Roo o niego sie nie martwie
Saha obecnie w świetnej formie ,ale kazdy kibic United wie że jego kolana wołają o pomste do nieba

Ferguson wcześniej zdecydował że nie odda Rossiego w tym okienku a tu nagle dzień przed włoch przechodzi do Newcastle to jest jak dla mnie dziwne.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sie 2006, 13:05

:shock: :shock: :shock: :shock:
Prawdziwy hit - Tevez i Machesrano w WHU :shock: ?
Oj trzeba bedzie sie z nimi liczyc :!: jestem ciekawy jak bedzie wygladalo ich zestawienie ofensywny gdy do powroci Ashton :!:

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 31 sie 2006, 13:13

oglądałam z nudów BBC i słyszę, że Tevez i Mascherano w WHU- myślałam, że chyba źle zrozumiałam albo coś, ale jednak nie :)
nie wiem co na to powiedzieć, ale aż by się chciało ''gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta'', ale ''dwóch'' w tym wypadku nie było, bo sam Tevez był łączony z tyloma klubami, ale z West Hamem nigdy. może dobrze, ciekawe tylko jak się sprawdzi w Europie.
w każdym razie, kolejny klub Premiership, któremu się będę w tym sezonie przyglądać :)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 31 sie 2006, 13:27

Andy Cole i Niko Krancjar dołącza do The Pompeys :!:
Portsmouth tez robi sie piekielnie mocne.
O WHU juz nie mówie powinnio dostac jakąs nagrode za te transfery, mają piekielnie mocny i bardzo szeroki skład. A napastników wiecej niz Real zazwyczaj :D
Szykuje sie ostry sezon w Premiership.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 sie 2006, 14:51

Teraz to już nie będzie ta stara Premiership co pare sezonów temu (O mistrza biły się tylko Arsenal i MU reszta daleko w tyle..).. Szkoda że tylko my się nie wzmacniamy :? No ale nic, zobaczymy co tam Wenger z tym skladem wykombinuje ale nei wroze nam dobrego sezonu (po prostu mamy za wąską kadre a pewnie jak co sezon za 2 miesiace przyjda kontuzje i klops...)

WHU t jeden z moich ulubionych klubów Premiership, może w tym seoznie cos powalczą o wyższe lokaty :>

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 sie 2006, 16:26

Tevez i Mascherano zostali wypożyczeni na rok i zgadzam się z przedmówcami ze Romek maczał w tym swoje paluchy. Pewnie to wypożyczenie ma na celu ogranie ich w Anglii by juz na rok trafili do Chelsea i od początku prezentowali pełnię swoich umiejętności. Nie wierzę też w to aby obaj Argentyńczycy na dłużej związali się z WHU choć z drugiej strony chyba zapowiada się dłużsa współpraca między oboma klubami:

Kontrakty obu graczy należą do brytyjskiej spółki Media Sports Investment, która ma udziały finansowe w macierzystym klubie piłkarzy, Corinthians. Według mediów spółka ma w planach przejęcie West Ham United.

Inne transfery:

:arrow: 17-letni bramkarz UKS SMS Łodź Artur Krysiński został piłkarzem Birmingham (II liga angielska).

:arrow: Ostatnio kontuzjowany francuski pomocnik Steed Malbranque przeszedł z Fulham do Tottenham Hotspur. W zamian za Malbranque'a do Fulham na rok zostanie wypożyczony 21-letni skrzydłowy Tottenhamu Wayne Routledge.

:arrow: I jeszcze plotka dotycząca wymian z udziałem zawodników Realu (obok Ronaldo za Adrianno i Helguery za Ayalę), otóż Julio Baptista ma zostać wymieniony za Jose Antonio Reyesa, o którym od dłuższego czasu mówi się że ma opuścić Arsenal.

schowtime
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: schowtime » 31 sie 2006, 16:30

Dziwne posunięcie młodych zawodników. Po pierwsze liga angielska nie jest absolutnie dla nich (mało techniki, zbyt dużo walki) po drugie przeszli do klubu w którym, najprawdopodobniej nie podniosą swoich umiejętności. Zobaczymy...

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 31 sie 2006, 17:08

schowtime pisze:Dziwne posunięcie młodych zawodników. Po pierwsze liga angielska nie jest absolutnie dla nich (mało techniki, zbyt dużo walki)
Wydaje mi sie komu jak komu, ale walka Mascherano powinna pasować jak nikomu innemu 8) .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”