F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 33

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 01 lut 2005, 16:23

Matys90 pisze:jebać te pierdolone kurwy z barcelony, h u j wam w dupe nygusy jebane....

barca szmaciana była jest i bedzie........

i co wy na to katalońskie pizdy.......
Pięć - panu to my już podziękujemy.

Do zobaczenia! :twisted:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 01 lut 2005, 16:26

zawdi pisze:p.s. nygusy :lol: - dobre :lol: , za chwile mama ci da klapsa jak sie dowie co ty w internecie piszesz
Swietnie powiedziane :D Chlopczyk dostal komputer z internetem i sie cieszy jak cos napisze :D A jak napisze przeklenstwo to ma juz pelne gacie z radosci i trzeba zmienic pampersa :D
Matys90 wracaj do przedszkola :evil: Ban sie nalezy :!:

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 01 lut 2005, 16:31

Bwehehehe BAN dla pana matysa90...Jak slodko...Wreszcie jakas surowa kara...nalezalo sie 8)

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 02 lut 2005, 16:08

brawo dla moderatoroof... :D:D:D a tak na tematto trzeba cosm myslec o meczu z atletico stawiam 2:0 dla nas :P etoo i xavi brameczki walną :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 lut 2005, 0:41

Pamiętacie jaką brameczke sypnoł wam Fernando Torres w pierwszym meczu :?: :lol: :D cos czuje ze teraz pociągnie ze 2 sztuki 1:2 dla Atletico 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 lut 2005, 1:26

Figo11 pisze:Pamiętacie jaką brameczke sypnoł wam Fernando Torres w pierwszym meczu :?: :lol: :D cos czuje ze teraz pociągnie ze 2 sztuki 1:2 dla Atletico 8)
:lol: :lol: :lol: mam nadzieje ze pamietasz jaka bramke wam wpakowal maxi rodriguez w pierwszym meczu :lol: :lol: :lol: cos czuje ze teraz 2 sztuki 2:0 dla espanyolu

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 03 lut 2005, 22:35

czekam już niecierpliwosią na mecz z atletico i stawiam na 3-1 dla Barcy :lol: a przy okazji może już zaczna sie rozmowy w sprawie transferu na Camp Nou Torresa???? mam nadzieje ze zawita on w lecie do Barcy :!:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 lut 2005, 23:30

dziwna ta kolejka. nasz najwiekszy wrog gra z naszym najwiekszym wrogiem i my gramy z atletico, jakby nie patrzec dwaj wrogowie realu. :D
lubie atletico, nie ma to jak wspolny wrog :twisted: , ale zycze im porazki w tym meczu, nie wysokiej, ale porazki. ale komu kibicowac w drugim meczu?!

co do torresa. swietny zawodnik, mlody, ale pewnie bedzie strasznie drogi. riquelme bym za niego nie dawal. trudniej jest o dobrego pomocnika niz napastnika. do 25 baniek bym go lyknal, ale to za malo pewnie bedzie.

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 03 lut 2005, 23:35

Barce ni stać na Torresa, może wieć najbogatszy Manchester lub Chelsea z najbogatszym włascicielem

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 lut 2005, 14:18

poniewaz znalazlem w necie dosc fajnych text zapraszam do przeczytania :D jest naprawde dobry, opisuje dlaczego tak bardzo wy kibice barcy kochacie dume katalonii, oraz opisuje historie jakis ostatnich 15 lat :D konfrontacje barcy i realu :D

http://sport.gazeta.pl/pilka/1,35347,2430514.html

milego czytania :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 lut 2005, 16:24

i co myslisz ze zabłysniesz tym linkiem????????????????????
moze tacy kibice jak ty sie tym jaraja ale dla mnie on ma inne znaczenie!! pisze tam , ze real był oczkiem w głowie generała franco a Barca była szykanowana! jaki z tego morał ja kocham Barce za to ze pomimo ciezkiej histori jest teraz jednym z najleprzych klubów na świecie!!! a wy kibice realu dziekujcie ze mieliscie generała franco :P i on wam sukcesy załatwiał :P
Visca el Barca

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 04 lut 2005, 16:38

dobte to smitu

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 lut 2005, 16:50

RVN10 pisze:Barce ni stać na Torresa
Barce stać na kazdego, spodziwałeś przed tym sezonem, że katalończyków zasilą. m.in. Eto'o,Giuly, LArsson czy Deco, a teraz Maxi Lopez i Demetrio Albertini??!! Spodziewałeś się przed kilkoma sezonami że w Barcelonie brylować będzie Ronaldinho ?? A więc czemu nie Torres za jakiś czas. Barcelona to jeden z nielicznych klubów w którym wszystko może się zdażyć :roll:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 04 lut 2005, 20:19

olek j pisze:
RVN10 pisze:Barce ni stać na Torresa
Barce stać na kazdego, spodziwałeś przed tym sezonem, że katalończyków zasilą. m.in. Eto'o,Giuly, LArsson czy Deco, a teraz Maxi Lopez i Demetrio Albertini??!! Spodziewałeś się przed kilkoma sezonami że w Barcelonie brylować będzie Ronaldinho ?? A więc czemu nie Torres za jakiś czas. Barcelona to jeden z nielicznych klubów w którym wszystko może się zdażyć :roll:
Larsson i Albertini przyszli za darmo.Maxi Lopez za jedyne 6 mln €.Natomiast brawa za wygranie przetargu z Realem o Eto'o

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lut 2005, 20:33

Moim zdaniem dobrze że Samuel Eto'o trafil do Barcy w Realu bym bardzo chciał a by grał ale jakos Perez go nie widzial...Szkoda bo tak szybkiego zawodnika z tak świetnym dryblinikiem jeszcze nie wdziałem drugiego gracza ktory tak swietnie markuje zwod ciałem Eto'o jest elastyczny jak guma...Teraz pokazuje ile byl wart i ile jest wart..
Ja jestem pod wrażeniem gry Samuela oby tak dalej w końcu to Real go wypromował po części z Mallorcą :)

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”