Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 05 sie 2007, 22:03
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 05 sie 2007, 22:37
na prawdę świetny film także nie przepadam za komediami romantycznymi ale Amelia to wyjątekfranz pisze:środa: Amelia
liam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 sie 2007, 23:27
gdzie? na jakim kanale? jedyna część której jeszcze nie oglądnąłemliam pisze:piątek 10.08
21:40 Ojciec chrzestny III
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 sie 2007, 23:32
TVNAkarin pisze:gdzie? na jakim kanale? jedyna część której jeszcze nie oglądnąłem
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 sie 2007, 19:47
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 sie 2007, 19:58
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 02 wrz 2007, 18:59
piwus pisze:Dzisiaj na TVN7
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2007, 19:12
franz pisze:Film pewnie wszyskim znanny polecać go nie trzeba, tym co będą oglądać pierwszy raz zadroszcze.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 13 wrz 2007, 18:43
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 wrz 2007, 19:19
Istotnie problem...franz pisze:i jej rodzine(siostra i córka).
To jest serial dokumentalny, że ma być obiektywny? Normalnie zaproponowałbym się zapoznanie ze znakomitym West Wingiem, ale jest zbyt lewacko-patologiczny, by ci się spodobał.franz pisze:tylko czy serial promowany przez Polsat i GW bedzie obiektywny zobaczymy
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 13 wrz 2007, 23:46
Jesli dla ciebie to jest problem to OK przyjąłem to do wiadomości(choć przyznaje szczerze nie rozumiem dlaczego widzisz tu jakiś problem)piwus pisze:Istotnie problem...
Zle sie wyraziłem z ta objektywnoscia chodziło mi bardziej o to aby nie było tam tego tradycjnego błotka z głownego nurtu polskiej polityki i jakiejs zbyt nachalnej propagandy. A co do West Wing( w którym swoją drogą zbyt dużo patologii i "lewactwa" nie ma) to naprawde sądzisz, że nie znam tej produkcji czy to był twój kolejny dowcip? Ps: Akurat West Wing mi sie spodobał momentami nawet bardzo.piwus pisze:To jest serial dokumentalny, że ma być obiektywny? Normalnie zaproponowałbym się zapoznanie ze znakomitym West Wingiem, ale jest zbyt lewacko-patologiczny, by ci się spodobał.
Co do Pitbulla to możesz załować, bardzo dobry zwłaszcza pierwsza seria( tak na marginesie wie ktoś czy bedzie następna seria?) A co do samej "Ekipy" to spodziewałem sie jednak czegoś więcej, tak jak w przypadku piwusa związane było to tylko i wyłącznie z osobą reżyserki, której twórczości bardzo cenie. Jak dla mnie w tym political fiction znacznie za dużo było tego drugiego, pojawiały sie tez pewne błędy czy tez niescisłości ale mniejsz o to. Jak na razie jakos szczególnie zachwycony nie jestem choć wrażenia mam raczej pozytywne, zobaczymy co bedzie dalej.piwus pisze:Ekipa to jedyny serial polskiej produkcji (Pitbulla niestety przegapiłem), na który czekam i związane jest to tylko i wyłącznie z osobą reżyserki. Nie interesuje mnie, że wciągnęła w to członków rodziny, raczej jestem ciekaw czy uda się stworzyć nową jakość w Polsce, czy będzie jak zwykle.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 wrz 2007, 13:23
Jeśli przyjmujesz stylistykę plucia, to nie dziw się, że wszystkie Twoje opinie są odczytywane jako plucie. Właśnie z takimi opiniami spotkałem się wcześniej; serial robiony po znajomości, nepotyzm, Holland na pasku GW itp. Spodziewałem się, ze to również w całości Twój punkt widzenia.franz pisze:piwus napisał:
Istotnie problem...
Jesli dla ciebie to jest problem to OK przyjąłem to do wiadomości(choć przyznaje szczerze nie rozumiem dlaczego widzisz tu jakiś problem)
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2007, 19:08
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 22 wrz 2007, 19:53
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 paź 2007, 13:15
Yukasz
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio