Manchester United (zbiorczy) - Strona 33

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 14 mar 2005, 12:59

sly_FCI pisze:
Uchi_UfFy pisze:Van der Vaart mówił, że pragnie wkońcu opuścić Ajax, więc jest szansa, żeby przyszedł do MU.Jego zaletą jest to, że może grać również w środku pola, a nie tylko na skrzydle :D.Błagam Alex, ściągnij go :!:
Van der Vaart nie pojdzie do Manu bo on chce do Interu, choc Mancini go nie chce... Van der Vaart to sweitny lewy pomocnik, ale czyzby mial zastapic w Manu Giggsa? Równiez istnieja plotki o jego rzekomym tranferze do Interu!! Czyzby klub nr 1 Milnau, dostanie w lato 2 wzmocnienia na te sama pozycje!!!!!!!! FORZA InTeR
Kiedyś Van der Vaart mówił, że chciałby grać w Bayernie :lol:, w sumie po ostatnich doniesieniach o tym, że Ze Roberto odejdzie jego transfer staje się realny.
A teraz wyraże opinie na temat MU jak dla mnie to brakuje im rozgrywającego kogoś kto wział by na siebie ciężr gry, poderwał drużyne do walki (takim piłkarzem był kiedyś Effenberg)
Ostatnio zmieniony 14 mar 2005, 18:58 przez Kamilo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 18:42

Kamilo pisze:
sly_FCI pisze:
Uchi_UfFy pisze:Van der Vaart mówił, że pragnie wkońcu opuścić Ajax, więc jest szansa, żeby przyszedł do MU.Jego zaletą jest to, że może grać również w środku pola, a nie tylko na skrzydle :D.Błagam Alex, ściągnij go :!:
Van der Vaart nie pojdzie do Manu bo on chce do Interu, choc Mancini go nie chce... Van der Vaart to sweitny lewy pomocnik, ale czyzby mial zastapic w Manu Giggsa? Równiez istnieja plotki o jego rzekomym tranferze do Interu!! Czyzby klub nr 1 Milnau, dostanie w lato 2 wzmocnienia na te sama pozycje!!!!!!!! FORZA InTeR
Kiedyś Van der Vaart mówił, że chciełby grać w Bayernie :lol:, w sumie po ostatnich doniesieniach o tym, że Ze Roberto odejdzie jego transfer staje się realny.
A teraz wyraże opinie na temat MU jak dla mnie to brakuje im rozgrywającego kogoś kto wział by na siebie ciężr gry, poderwał drużyne do walki (takim piłkarzem był kiedyś Effenberg)
Ja juz tyle klubow slyszalem do ktorych niby Van der Vaart mialby przejsc. Jedno jest pewne ze on chce opuscic ajax. Ostatni raz to slyszam ze ma przejsc do Barcy :D

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 14 mar 2005, 19:12

Jestem za Zeby Van der Vaart zmienil klub na lepszy, np na Man utd. Jest zdolny mlody. Jestem ciekaw jak sobie by poradzil.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 19:19

wazi15 pisze:Jestem za Zeby Van der Vaart zmienil klub na lepszy, np na Man utd. Jest zdolny mlody. Jestem ciekaw jak sobie by poradzil.
eeeeeeeee... no co wy.. lepiej żeby przeszedł do Arsenalu 8)

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 14 mar 2005, 19:48

Pasztet pisze:
wazi15 pisze:Jestem za Zeby Van der Vaart zmienil klub na lepszy, np na Man utd. Jest zdolny mlody. Jestem ciekaw jak sobie by poradzil.
eeeeeeeee... no co wy.. lepiej żeby przeszedł do Arsenalu 8)
Moze przejsc do Arsenalu ja jestem nawet za. Ale wszystko jedno gdzie przejdzie byle by przeszedl do lepszego klubu bo wedlug mnie smialo soebie poradzi w lepszym klubie

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 19:57

Ja bym wolal zeby przeszedl do BARCY miejsce dla nie go by sie znalazlo :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 mar 2005, 20:17

Bobi77 - pytam z ciekawości: gdzie widzisz miejsce dla van der Vaarta w Barcelonie? Bo chyba miejsce w pomocy ma ona obsadzone... :) :)

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 20:57

Ostateczne rozwiazanie to gra 3 obroncow i w tedy moglby zagrac na ofensywnym pomocniku ale watpie by to ustawienie sie sprawdzilo. Moglby grac zamiast tego kto bylby w slabszej formie i zastosowano by w Barcy system rotacji ten kto czulby sie mniej na silach lub nie bylby w formie siedzialby na lawce :D

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 mar 2005, 13:45

bobi77 pisze:Ostateczne rozwiazanie to gra 3 obroncow i w tedy moglby zagrac na ofensywnym pomocniku ale watpie by to ustawienie sie sprawdzilo. Moglby grac zamiast tego kto bylby w slabszej formie i zastosowano by w Barcy system rotacji ten kto czulby sie mniej na silach lub nie bylby w formie siedzialby na lawce :D
Szkoda by mi go bylo zeby siedzial na lawce on chce zmienic klub po to ze zeby glownie grac a nie siedziec na lawce jest mlody powinien grac ale nie mamy o czym gadac bo moim zdaniem nie przejdzie do barcelony.

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 20 mar 2005, 18:51

van der vaarta ulubionym klubem jest barcelona,bo jego matka jest katalonką.ALE I TAK PRZEJDZIE DO UNITED 8)

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 25 mar 2005, 13:26

No ja bym sie zastanawiał czy wziąc van der varta czy Essiena
najlepiej jakby we dwóch zawitalo OT.Choc jestem pewny że tak nie
bedzie. Są bardzo małe zyski z tego roku , bodajze 13 milionów. Jest to jeden z najgorszych winików z ostatnich lat. Wiec Sir Alex Ferguson znów kupi paru młodziaków. Denerwuje mnie to , że Ferguson jest skąpy. przez jego oszczednosc stracilismy ronaldinho i Robbena , którzy sa jednymi z najlepszych na swoich pozycjach.

jednak wole Van Der varta niz Essiena

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 28 mar 2005, 21:36

KUBA pisze:van der vaarta ulubionym klubem jest barcelona,bo jego matka jest katalonką.ALE I TAK PRZEJDZIE DO UNITED 8)
oj Kuba cos sie boje ze to nie wypali :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 mar 2005, 21:43

Najbardziej t by się przydał środkowy obrońca i pomocnik DF! Np. King i Essien, ale jesli MU nie ma kasy to Andrade i Emre! :twisted:

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 31 mar 2005, 21:14

Potrzeba nam klasowego bramkarza:
- Casllias- mozemy pomarzyc
- Kameni- Mozliwy Transfer
-Hildebrand- Raczej nie
- Robinson- Mozliwy Transfer
-Niemi- Troche Stary

Najlepiej Jakby przyszedł Kameni lub Casillias
:wink: :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 kwie 2005, 20:47

Norwich City 2:0 Manchester United :shock: Kto by pomyślał, że United da się pokonać beniaminkowi! :? :? Szanse na wicemistrzostwo maleją... Gdyby ManU wygrało dziś, to zajęłoby 2 miejsce... Szkoda... :x :(

Zablokowany

Wróć do „Anglia”