Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 33

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 maja 2005, 16:03

Mikusinski pisze:Van Bommel to świetny piłkarz, ostoja pomocy PSV i w następnym Barcy. Był to świetny zakup Blaugrany, szczerze gratuluję, ściągnąć takiej klasy piłkarza za darmo :!: :!: :?: :?:
'

Takiej klasy, takiej klasy ale nie jest to pilakrz jakis supermlody zeby sie podniecac :P Oczywiscie jest to swietny zawodnik i bedzie superwzmocnieniem dla Barcy i liczy sie to ze przyjdzie a prawie Bosmana :P Barca ma owszem duzo kasy (chyba :P ) ale cos mi sie zdaje ze szykuja transferowy Hit :P (czyt Fernando Torres) :D:D:D dlatego gdyby musieli zapalcic za Bommela cos w stylu 10 mln to nie zdecydowaliby sie na pewno ... tak mi sie wydaje ,..

POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 maja 2005, 20:18

Letnie okienko zapowiada się niezykle ciekawie...zapowiadaja się walki o poszczególnych graczy, kto je wygra :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 maja 2005, 20:25

Ferdinand kolejnym "crack'iem" juz wymienia się nazwiska wielkich gwiazd, Ferdinand ,Henry, Torres...zaczynacie myślec o marketingu :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 maja 2005, 20:35

Ferdinand looooooooooooooooooooooooooooooooool :lol:
Henry albo Torres mogliby przyjść chyba. Nie obraziłbym się 8) :wink:
Nie wiem jak ma zamiar w takim wypadku ustawić skład Ryjek. O ile Henryk może grać za Giuly'ego to Torres już raczej nie. Pewnie w razie przejścia Hiszpana Eto'o grałby na miejscu Giuly'ego czy coś podobnego.
Oczywiście póki co to wszystko jeszcze domysły.
... no i jeszcze raz na koniec :arrow: Ferdinand loooooooooool :lol:

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 23 maja 2005, 23:10

przede wszystkim Real pwinien pozbć się Beckhama :!: :!: :!:

potem zakup Joaqina , Gilardino i DeRossiego ... i Real wraca na 1 miejsce

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 maja 2005, 23:40

Jak wydadzą 30 mln na Ferdinanda to będzie się z czego pośmiać. Hmm czyżby "narkoman" w Barcie? ooo to Juve nie będzie sam co? :lol: nie mają na co kasy wydawać?

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 23 maja 2005, 23:47

Tomusmc pisze:Jak wydadzą 30 mln na Ferdinanda to będzie się z czego pośmiać. Hmm czyżby "narkoman" w Barcie? ooo to Juve nie będzie sam co? :lol: nie mają na co kasy wydawać?
Nie mów mi, że wierzysz w to, że Ferdinand przejdzie do Barçy.

Swoją drogą Ronaldinho i Eto'o już w Chelsea, a Puyol i Vieira w Realu.

No i Zlatan za 70 milionów chce być galaktyczny :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 maja 2005, 23:53

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:
Tomusmc pisze:Jak wydadzą 30 mln na Ferdinanda to będzie się z czego pośmiać. Hmm czyżby "narkoman" w Barcie? ooo to Juve nie będzie sam co? :lol: nie mają na co kasy wydawać?

Jakby przeszedł to by była jedna wielka porażka jak dla mnie. Rio jest dobry, ale nie jest wart 30 mln

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 23 maja 2005, 23:59

Tomusmc pisze:
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:

Jakby przeszedł to by była jedna wielka porażka jak dla mnie. Rio jest dobry, ale nie jest wart 30 mln
I dlatego nie przejdzie, bo Barça robi mądre transfery, przynajmniej od momentu przyjścia Laporty :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 maja 2005, 0:02

a Adriano, Robinho, Reyes, Ibrahimovic, Ramos, Del Horno i Emerson gdzie :?: :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2005, 0:08

Niggaz pisze:a Adriano, Robinho, Reyes, Ibrahimovic, Ramos, Del Horno i Emerson gdzie :?: :roll:
Do Serie A lepiej niech nie zaglądają bo tam ich pogonią :lol: Adriano na bank zostaje w Interze, Ibra i Emerson zostają w Juve (mam nadzieje) bo tak zapowiedziały władze i mam też nadzieje na pozostanie Robinho narazie w Ameryce pd i niech chłopak poczeka na lepszy klub. Szczerze? mam nadzieje, że żaden z tych transferów co podałeś nie wypali bo Reyes, Robinho, Ramos i Del Horno zasługują na lepszy klub gdyby odeszli ze swoich teraźniejszych.

Ja proponuję kupić Realowi kolejnego napastnika albo pomocnika, który jest gwiazdą w swojej drużynie, oczywiście tylko reklamową gwiazdą bo nie chodzi mi np. o Cristiano Ronaldo, który rzekomo ma przejść do Realu tylko np. o Vieriego czy też Bergkampa bo w końcu dla swoich drużyna znaczą wiele, a reklamy z nimi też można nakręcić :wink: Pozdro

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 24 maja 2005, 0:09

Niggaz pisze:a Adriano, Robinho, Reyes, Ibrahimovic, Ramos, Del Horno i Emerson gdzie :?: :roll:
Potrzebny tylko Del Horno i Ramos, ale dopiero gdzieś tak za rok, bo Carlos i Salgado jeszcze mogą zagrać nawet ostatni sezon...potrzeba skrzydeł :!: Czyli Reyes na lewe i na prawe Joaquin...a w ataku też by się ktoś przydał...Emerson nie jest potrzebny, bo Shrek jest w sumie wystarczający na tą pozycję...Trzeba się pozbyć Figo, i któregoś z galaktycznych piłkarzy...tylko dlaczego mało winnego Owena prawdopodobnie nie będzie w nowym sezonie ? Raul powinien wylecieć, bo Ronaldo jeszcze ostatnimi klasy pokazuje klasę...

Ficyk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 24 maja 2005, 20:17

szczegolnie mario, quaresma i pozbycie sie davidsa byly genialne

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 maja 2005, 23:08

Oczywiście, że Barcelona od przybycia Joana Laporty robi mądre i przemyślane transfery. Przykładem jest sprowadzenie Eto'o, Ronaldinho, Bellettiego czy Deco.
szczegolnie mario, quaresma i pozbycie sie davidsa byly genialne
Fakt, iż nie lubisz FC Barcelony nie oznacza, iż musisz wykopywać spod ziemi transferów, które od początku były skazane na porażkę. Jednak zauważ, iż obecnie Quaresma jest jednym z najlepszych graczy FC Porto w lidze portugalskiej, a Davids jest w złej formie. Poza tym Holender sam chciał odejść z Katalonii - włodarze Blaugrana chceli, by ten nadal reprezentował barwy bordowo-granatowe, ale sam wybrał Inter (tym samym gorszy klub ;) ).

Co do transferów z Anglii: na celowniku Barcelony, według angielskiej prasy (która w swym zwyczaju kłamstwo :? ), znalazł się Ashley Cole z Arsenalu... ;)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 maja 2005, 23:22

Anka pisze:
Fakt, iż nie lubisz FC Barcelony...
Dobre :D :D Ficyk madridista :D :D

uwazaj z kim zadarlas, Ficyk zaraz wysle swoje bojowki ultras sur :D :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”