AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 33

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 sty 2006, 23:26

ossy pisze:pewnie masz już mokro? Nie ciesz się i tak 10 pkt
Ja mokro nie mam, ale widze że Ty masz... dobrze że nie ma więcej tych punktów bo byś chyba dostał orgazmu o ile już dojrzałeś do tego.

Kończąc głupie napinki ze strony kibica Juve który po stracie punktów prowokuje a wracając do meczu to musze powiedzieć że jestem niezadowolony :? 1:0 wrażenia nie robi ale sytuacje napewno były. Sam Pippo mógł więcej szczelić, szkoda że nie zagrał Szewa. Pirlo już z wolnymi nie tak super jak na początku sezonu. Musimy dalej ciężko pracować na treningach. FORZA MILAN, ważne 3pkt :twisted:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 18 sty 2006, 23:36

Łukasz[ACM] pisze: Ja mokro nie mam, ale widze że Ty masz... dobrze że nie ma więcej tych punktów bo byś chyba dostał orgazmu o ile już dojrzałeś do tego.
Powiadasz?? Na szczęście Juventus nie Milan, więcej pkt nie straci a ja nie dostane orgazmu :?
Łukasz[ACM] pisze: Kończąc głupie napinki ze strony kibica Juve który po stracie punktów prowokuje
Musze! Po prostu musze! My już mamy po mistrzostwie i musze prowokować

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sty 2006, 23:37

Łukasz[ACM] nie gadaj o Juvetusie szkoda tematu, naprawde lepiej o Empoli pogadać albo Wigan gdzie maja kibiców :lol:

Wazna 3 pkt ale Ancelotti chyba widział ta nie skutacznośc. Pirlo w wolnych pudłował ale i z piłke "w grze". Podobnie jak Costa czy Seedorf. Sam Inzaghi powinien strzelić 3 w tym meczu bez niczego .. Ale mecz bez histori. Cieszy mnie skład w tym meczu. Ancelotti pokazał co nie którym "jaja" choć prawdziwe testy jeszcze przed nim.

Jak dagamy o skutecznośc i bramkach - to piękne bramki strzelali gracze Sampdori jedna max piękna przewrotka. Strzał Maxa Tonetto piękny - bomba az miło - widac było jak ta piłka się zawija. Toni głowa po swojemu. Cruz też głową jak zawsze. Po swojemu. Podobnie jak Vierie - wyskoczył najwyżej. Ale bramka Chievo ładniejsza. Taka z powietrza jak by i rajd obrońcy godny uwagi. Co zrobił młody Cannavaro :shock: kto jak kto ale on nie spodziałwem sie :) Pieknie hunką. Wogóle w tym mecz padały ładne bramki. Totti na pusta de Rossi go obsłuzył jak nic. Mancini znów z ławki strzela :)

Pozdro

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 19 sty 2006, 0:07

Na uwage zasługuje bramka Superpippo - Dida doskonałym, długim wyrzucem(na połowe boiska) uruchamia Pippo, ten biegnie z piłka dobre 35/40 metrów robi zwód i kula bramkarzowi na krótki słupek. :shock:
Tego bym sie po Inzaghim nie spodziewał :wink: Za to chyle czoła..ale co z tego jak ten pózniej marnuje 300 % sytuacje. Cieszy również wystep Jankulovskiego, który zagrał bardzo poprawnie, kilkakrotnie doskonale dosrodkowujac. Wreszcie obrona na zero z tułu, Dida wydaje sie coraz pewniejszy :wink:
Martwi nieco uraz Ambro, ileż ten ma pecha :(
Miejmy nadzieje iz nie będzie to nic poważniejszego.

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 19 sty 2006, 0:25

Milan wygrywa 1-0 ale co z tego?
Z taka gra daleko nie zajda w LM szkoda niestey to przyznac, co do Juve zremisowało 1-1 ale ile oni maja nad nami przewagi a co najwazniejsze moze nie graja pieknie ale za to jak skutecznie Niestety :(

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 19 sty 2006, 0:26

Jako wielki Milanista mam tylko 4 zyczenia

Wygrac LM :D

wygrac z Juve
Interem i
Lazio

i sezon moze sie skonczyc :)

Nie pisz posta pod postem //maestro

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 19 sty 2006, 10:43

Najwazniejsze ze sa 3 pkt to cieszy :)
Mecz kiepski 1 połowa mogła sie nawet podobac piekny gol Pippo ktory zagrał bardzo dobrze w tym meczu szukał piłek a nie jak to jest zazwyczaj one jego ;) mimo tych kilku sytuajci zmarnowanych to on nam zapewnił wygrana dawno nie widziałem takiej akcji Pippo tu szczegolne brwa dla Didy za dobre podanie.
Na pochwałe zasłuzył takze Seedorf widac forma go nie oposzcza Rui Costa takze zagrał dobrze miał kilka ładnych podan takze Marek ąłdnie zagrał ale widac ze jeszcze nie jest na 100% gotowy długo nie grał ale jak Carlo bedzie go reguralnie wystawiał do skłądu mozemy miec wiekszy pozytek z niego niz z Sergio.
Obrona zgrała dobrze Simic dobrze sie czuje na prawej miał kilka łądnych wyjsc ofensywnych oraz dosrodkowan, Stam z Nesta praktycznie bezrobotni w tym meczu rywal nie wymagajacy.
Martwi mnie kiepska gra Gili wybadł słabo na tle Pippo.
Szkoda tych niewykorzystanych sytuacji ale licza sie 3 pkt.
Najgorsze w tym meczu była 43 minuta kiedy czu Ambro :cry: mam nadzieje ze kontuzja nie bedzie powazna.

Forza Milan

Noty za mecz:
LA GAZZETTA DELLO SPORT:

MILAN: Dida 6; Simic 6.5, Stam 6, Nesta 6, Jankulovski 6 (37’ st Serginho s.v.); Ambrosini 6 (43’ pt Gattuso 6), Pirlo 5.5, Seedorf 7 (19’ st Kakà 6); Rui Costa 6.5; Gilardino 5, Inzaghi 6.5. All: Ancelotti 6.

ASCOLI: Coppola 6; Comotto 5.5, Domizzi 5.5, Adani 5 (1’ st Paci 6), Tosto 6 (31’ st Fini s.v.); Cariello 5 (1’ st Foggia 6), Biso 5, Parola 6.5, Del Grosso 6; Quagliarella 5.5, Bjelanovic 5. All: Giampaolo 6.

IL CORRIERE DELLO SPORT:

MILAN: Dida 6.5; Simic 6, Stam 5.5, Nesta 6, Jankulovski 5.5 (37’ st Serginho s.v.); Ambrosini 6 (43’ pt Gattuso 6), Pirlo 6.5, Seedorf 7 (19’ st Kakà 6); Rui Costa 6.5; Gilardino 5, Inzaghi 7.5. All: Ancelotti 6.

ASCOLI: Coppola 6; Comotto 5.5, Domizzi 7, Adani 5 (1’ st Paci 6), Tosto 6 (31’ st Fini s.v.); Cariello 5 (1’ st Foggia 6.5), Biso 5.5, Parola 5.5, Del Grosso 5.5; Quagliarella 6, Bjelanovic 5.5. All: Silva-Giampaolo 6.

TUTTOSPORT:

MILAN: Dida 6; Simic 6, Stam 6, Nesta 6, Jankulovski 6 (37’ st Serginho s.v.); Ambrosini 6 (43’ pt Gattuso 6), Pirlo 5.5, Seedorf 6 (19’ st Kakà 6); Rui Costa 6.5; Gilardino 5.5, Inzaghi 7. All: Ancelotti 6.

ASCOLI: Coppola 5.5; Comotto 6, Domizzi 6, Adani 5 (1’ st Paci 6), Tosto 5.5 (31’ st Fini s.v.); Cariello 5.5 (1’ st Foggia 6), Biso 6, Parola 5.5, Del Grosso 5.5; Quagliarella 6, Bjelanovic 5. All: Giampaolo-Silva 6.

IL CORRIERE DELLA SERA:

MILAN: Dida 6; Simic 6, Stam 6.5, Nesta 6, Jankulovski 5.5 (37’ st Serginho s.v.); Ambrosini 6 (43’ pt Gattuso 6), Pirlo 6, Seedorf 5.5 (19’ st Kakà 6); Rui Costa 6.5; Gilardino 5, Inzaghi 6.5. All: Ancelotti 6.

ASCOLI: Coppola 6; Comotto 5.5, Domizzi 6, Adani 5 (1’ st Paci 6), Tosto 6 (31’ st Fini s.v.); Cariello 5 (1’ st Foggia 6), Biso 6, Parola 5.5, Del Grosso 5.5; Quagliarella 5, Bjelanovic 5. All: Giampaolo 6.

LA REPUBBLICA:

MILAN: Dida 6.5; Simic 6.5, Stam 5, Nesta 6.5, Jankulovski 5 (37’ st Serginho s.v.); Ambrosini 6 (43’ pt Gattuso 6.5), Pirlo 6, Seedorf 6 (19’ st Kakà 5.5); Rui Costa 6; Gilardino 5.5, Inzaghi 7. All: Ancelotti.

ASCOLI: Coppola 5.5; Comotto 5, Domizzi 6, Adani 5 (1’ st Paci 6), Tosto 6 (31’ st Fini s.v.); Cariello 5 (1’ st Foggia 6), Biso 6, Parola 6, Del Grosso 6; Quagliarella 6, Bjelanovic 5. All: Giampaolo.

IL GIORNALE:

MILAN: Dida 6; Simic 6.5, Stam 6, Nesta 6, Jankulovski 5.5 (37’ st Serginho s.v.); Ambrosini 6 (43’ pt Gattuso 6), Pirlo 6.5, Seedorf 6.5 (19’ st Kakà 6); Rui Costa 6; Gilardino 6, Inzaghi 7. All: Ancelotti 6.

ASCOLI: Coppola 6; Comotto 5.5, Domizzi 6, Adani 5.5 (1’ st Paci 5), Tosto 5.5 (31’ st Fini s.v.); Cariello 5 (1’ st Foggia 6.5), Biso 5, Parola 6, Del Grosso 5; Quagliarella 5.5, Bjelanovic 5.5. All: Giampaolo 6.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sty 2006, 10:55

No właśnie ochodząc już do meczu gry i gol to Ancelotti zabłysną grając w lini defensywnej 4: Simic - Stam - Nesta - Jankulovski. I może to mu otworzy oczy :!:

Simic często na połowie rywala. Wrzuty itd. Podobnie jak Czech który często obiegał Seedorfa i grał jak trzeba pamietając o defensywie. Pierwszy mecz w lidze od poczatku. Narazie musi byc pewniejszy siebie i trzeba mu zaufać. Stam i Nesta też poprawnie bo Ascoli czesto strzelało w destansu. Mecz na zero choć rywal nie za dobry i nie ma co sie oszukiwać. Ale mogło być 4:3 :lol: wiec Ancelotti może wyciągnie wnioski....

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 sty 2006, 14:57

ossy pisze:Musze! Po prostu musze! My już mamy po mistrzostwie i musze prowokować
Ja zacząłem :?: Napisałem że Juve jak narazie 1:1 co mnie cieszy :roll: Nikogo tym nie obraziłem. Coraz bardziej trace szacunek do tej drużyny ze względu na takich jak Ty...
Zaza pisze: nie gadaj o Juvetusie szkoda tematu
Z niektórymi można normalnie pogadać, ale np. na Ossyiego remis już źle działa i nie wiem o co mu chodzi...
tswidok pisze:Z taka gra daleko nie zajda w LM szkoda niestey to przyznac,
Do meczu z Bayernem miesiąc, ja jeszcze pamiętam jak Milan grał brzydką piłke i konsekwentnie wygrywał z każdym po 1:0 :P

Czyżby Carlo uwierzył w Marka :?: :lol:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 sty 2006, 20:21

Łukasz[ACM] pisze:Z niektórymi można normalnie pogadać, ale np. na Ossyiego remis już źle działa i nie wiem o co mu chodzi...

E no wiesz co Łukasz[ACM] faktycznie nie przesadzaj że można, bo nie ma kogoś takiego jak kibic Juve :lol:

A co do bram, to faktycznie Toleeto wypasiona brama... wogóle Sampa niezłe strzeliła, brać Dianę, będzie ograny z ładną piłką :wink:
Do Marka czy się Carlo przekonał :?: Prawdę mówiąc wątpie, pewnie liczył na łatwe 3 pkt i lepszy wynik niż 1:0... ale jak sie nie ma... :wink: I niestety zapeszyłem pisząc o mojej nadziei, że to nie koniec... :)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 sty 2006, 20:29

Ajgor pisze:bo nie ma kogoś takiego jak kibic Juve
Mozesz wyjasnic o co ci chodziło :roll:
Ajgor pisze:brać Dianę,
Podobno Juventus jest takze zainteresowany tym zawodnikiem.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 sty 2006, 20:33

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Podobno Juventus jest takze zainteresowany tym zawodnikiem.

No zapewne nie tylko Juve, bo jeśli ponoć trafił na listę Milanu czy Juve, to zapewne i inne ekipy się zainteresują...

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Mozesz wyjasnic o co ci chodziło

No napisałem wystarczająco przejrzyście, czytelnie i git, żeby można zrozumieć :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 sty 2006, 22:05

Ajgor pisze: bo nie ma kogoś takiego jak kibic Juve
:P Na Twoim miejscy był bym ostrożny :lol:
Ibrahimovic pisze:Podobno Juventus jest takze zainteresowany tym zawodnikiem.
Trzeba zapytać speca od transferów - Kasiorka on się orientuje w tym dobrze :P Gadał z agentami Gallasa, Piresa i Joaquina i pewnie ma dla nas jakieś niespodzianki na później :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sty 2006, 22:16

Aimo Diana co okno jes łaczony z którymś z klubów. Jednak Juventus ? ma jeszcze umowe ważna chyba dwa lata więc ... :wink: Wczoraj zagrał bardzo dobry mecz. Kilka razy poradził sobie z UFO czy w pierwszej połowie z Fiore. Często mieszał i nie bał sie dryblingów. Urywał się gracza Violi az miło. Ogółem ostatni jest w świetnej fomie kolejke temu strzalił dwie bramki :wink: W dużej mierze stanowi o ile Sampdori. Jak bedzie w takiej formie Lippi ma gracza a Genui na mundial. A sam transfer jest chyba tylko kaczka dziennikarska podobnie jak Behrami. Choć z drugiej strony widziałem "silne ploty" na jednym z włoskich portali :wink: Może to jest rozwiązanie.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 sty 2006, 23:25

No muszę pochwalić Milan za mecz z Ascoli, ale zawiodła skuteczność.Dobrze, że nie padła żadna przypadkowa bramkowa i wtedy kolejne punkty w plecy :(.Dobry mecz Pippo, ale dwa gole to było minimum z tego meczu.Szkoda, ale dobry mecz Seedorfa, który charował i ciągnął jak mógł.Jak zwykle pozytywnie Kaka', reszta zadowolająco.Dobrze, że gra Marek.Jestem rad, że robi się ruch w ataku, bo Pippo zaczyna strzelać, a Gila chyba tak tego nie pozostawi.Czekamy na debiut Marcio, zobaczymy czy będzie drugim Bobo, czy też pokaże swoje niewątpliwie umiejętności.Już chyba za stary jest, żeby dalej pokazywać swoje gorsze cechy charakteru :P.Widzę, że Carlo próbuje Manuela i w sumie on go nie zawodzi.Simic mimo niechęci Chłopaczka trzyma poziom ;].Nowe ustawienie powoli się sprawdza i tak trzymieć.Forza Milan :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”