W każdym razie wykrakałem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 17 sie 2008, 23:41
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 sie 2008, 0:35
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 18 sie 2008, 8:36
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 18 sie 2008, 10:17
j1mmy pisze:a czasem nie było tak że w 2005 -2006 ze strasburgiem to gralismy inaugurację a póxniej było 1-1 z marsylią ?
Nie potrzebnie bo mogłoby mieć to wszystko inny przebiegj1mmy pisze:W każdym razie wykrakałem ale wszystko idzie zgodnie z planem ;
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 sie 2008, 10:32
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 20 sie 2008, 10:17
Ja się do tego nigdy chyba nie przyzwyczaje, bo gdybyśmy stawali się coraz silniejszym zespołem wygrywalibyśmy spotkania z takimi średniakami. Ale co tu dużo mówić skoro Puel jest zadowolony z wyniku jak i z gry jaką zaprezentowaliśmy podczas tego meczu.j1mmy pisze:Baziu ja się już przywyczaiłem do tego , że 2 mecz w lidze i tych parę pierwszych po przerwie zimowej gramy słabiej.
j1mmy pisze:Cieszę się że Marsylia się rozstrzelała bo może naboi niedługo jej zabraknąć.
Może i ten Keżman im pomoże do tego jest Giuly czy też Makelele. Dobrą pake sobie zrobili i mogą namieszać nie tyle co na szczycie ale w miejscach pucharowych napewno.j1mmy pisze:może te transfery w tym roku w Paryżu były z głową ale z drugiej strony jak słysze Keżman ...
Kilka nazwisk obija się o uszy ale czy zdążymy w ogole kogokolwiek pozyskać? Ponoć Boumsong może grać na każdej pozycji jeśli chodzi o obronę.j1mmy pisze:My tymczasem szukamy lewego obrońcy na ławę
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 sie 2008, 10:30
baziu pisze:Dobrą pake sobie zrobili i mogą namieszać nie tyle co na szczycie ale w miejscach pucharowych napewno.
baziu pisze:Kilka nazwisk obija się o uszy ale czy zdążymy w ogole kogokolwiek pozyskać? Ponoć Boumsong może grać na każdej pozycji jeśli chodzi o obronę
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 20 sie 2008, 12:09
j1mmy pisze:ale on + Kezman to może być za mało na te 5-7 miejsce
Nasza obrona od zeszłego sezonu jest kruchawa, ale my wzmacniamy głównie pomoc niepotrzebnie. Wiadoma sprawa, że Boumsong nie zagra na lewej tak jak Clerc ale dziure choć w 70% załata ale miejmy nadzieję, że to była by ostateczność.j1mmy pisze:Ale to i tak nasza obrone czyni bardzo bardzo kruchą i krótką , nadto Boom Boom chyba nie prezentuje tych walorów ofensywnych co Clerc i Reveliere.
j1mmy pisze:pewnie Kallstroema oddamy zima
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 20 sie 2008, 12:31
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 sie 2008, 12:40
pod warunkiem , że Horau dorzuci jeszcze z 15 ...Fler pisze:Ja tam sie ciesze ze sprowadzenia Kezmana jest to dosc dobry napastnik mysle ze z 10 bramek ustrzeli Licze Na to takze nie powinno byc Zle
nasz obrona jest kruchawa już od dawien dawna i nikt nic z tym nie robibaziu pisze:Nasza obrona od zeszłego sezonu jest kruchawa, ale my wzmacniamy głównie pomoc niepotrzebnie. Wiadoma sprawa, że Boumsong nie zagra na lewej tak jak Clerc ale dziure choć w 70% załata ale miejmy nadzieję, że to była by ostateczność.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 20 sie 2008, 12:54
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 sie 2008, 13:01
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 20 sie 2008, 13:39
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 20 sie 2008, 15:19
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 sie 2008, 15:43
Bo to są nieco reanimowani zawodnicybaziu pisze:No ale macie Giuly, Pancrate, LUYINDULA bodajże też jest więc czym się przejmować?
baziu pisze:Dla mnie PSG powalczy o puchary
j1mmy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio