Moderatorzy - ocena pracy - Strona 33

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 lis 2005, 14:40

Corinthians pisze:Nie przejumj się. Ja mam tak samo. Jedynym sposobem na to jest usunięcie swojej daty urodzenia z profilu. Przynajmniej ci nowi się będą się pluć.
takie dobre rady dajesz, a sam sie do nich ne stosujesz... . ale nie wiem czym sie przejmujecie. przeciez 60% userow ma miedzy 13 a 15 lat, wiec obaj sie miescicie i nie powinniscie miec zadnych kompleksow.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 lis 2005, 14:44

Smithu pisze:Moze jednak jestes patalachem, a twoj narcyzm troche nie pozwala ci tego dostrzec ?
I kto to mówi :shock:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 lis 2005, 14:44

Handsome Boy pisze:kompleksow.

Gdzie ja napisałem, że mam kompleksy z tego powodu? Po prostu denerwuję mnie to, że gdy komuś kończą się argumenty zaczyna się czepaić takich rzeczy jak wiek.

Ale rozumiem zawdi, że Tobie moje posty po prostu nie leżą tak jak mi nie pasują posty niektórych użytkowników. Dlatego kończę już ten bezsensowny OT. Bo i ja Ciebie nie przekonam, że rzeczywiście pisze na ciekawie, ani Ty mnie nie przekonasz, że nie umiem pisać.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 lis 2005, 14:49

bagg pisze:Gdzie ja napisałem, że mam kompleksy z tego powodu? Po prostu denerwuję mnie to, że gdy komuś kończą się argumenty zaczyna się czepaić takich rzeczy jak wiek.

Ale rozumiem zawdi, że Tobie moje posty po prostu nie leżą tak jak mi nie pasują posty niektórych użytkowników. Dlatego kończę już ten bezsensowny OT. Bo i ja Ciebie nie przekonam, że rzeczywiście pisze na ciekawie, ani Ty mnie nie przekonasz, że nie umiem pisać.
wiek to bardzo wazna sprawa wbrew pozorom, nie mozna umniejszac jego wagi. masz 13 lat, malo doswiadczen, okres buntu jeszcze przed toba, a pozniej wydoroslenie, na razie jestes dzieckiem. moze cos tam wiesz o pilce i tego sie nie czepiam, ale niektore posty zabijaja mnie swoim infantylizmem. tylko tyle.

i nie po to zmienialem nick, by nadal byl uzywany.

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 11 lis 2005, 16:19

Moze pytanie wyda sie glupie, ale jednak prosilbym o pomoc jak moge usnac posta?? Bo w jakis sposob dodaly sie dwa takie same. Prosze o porade.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 lis 2005, 19:19

'Piotrek' pisze:I kto to mówi

Narcyz, ktory mimo wszystko ma odrobine samokrytyki.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 11 lis 2005, 21:14

Krzysztof Jarzyna pisze:Nie ironizuj, albo najpierw podpatrz tych, ktorzy to potrafia. Dla Twojej informacji - wiem, ze jestes zawsze ukryty, ale to nic nie zmienia. kostek tez sie nie ujawnia. ale nikt mu nic nie zarzuca.
jednak wole nie umiec ironizowac, niz nasladowac innych
Krzysztof jarzyna pisze:Nie widze przeszkod, powiedzial slepy kon
probujesz byc zabawny ?
Krzysztof Jarzyna pisze:Udzielasz sie w temacie o ManU. ok, mnie tam czesto nie ma. ale najwiecej to Cie jest w pojedynkach kompilantow, pojedynkach cytatow, pojedynkach pojedynkow i w cytatach z pojedynkow. nie mowie, ze mi to przeszkadza, bo i w tych tematach ktos musi sie wypowiadac, ale w takim razie nie lansuj sie na kogos z kim mozna pogadac, bo wg mnie byloby ciezko.
chyba chodzilo Ci o pojedynki kompilatorow :lol: probujesz znowu byc ironiczny? nie lansuje sie na nikogo takiego. nie znasz mnie, wiec nie mozesz stwierdzic, czy da sie ze mna pogadac, czy tez nie. nie masz o mnie zadnego pojecia, wiec na moj temat sie nie wypowiadaj :)
Krzysztof Jarzyna pisze:Skad wiesz co ja potrafie a czego nie potrafie zniesc? ciekawe, poznales to po czcionce?
nie, po kolorze czcionki

[quote+Krzysztof Jarzyna"]Wladze nade mna sprawuje moja mama i moja przyszla zona wiec nie lansuj sie. jezeli myslisz, ze mozliwosc dania mi (czy komukolwiek innemu) WP daje Ci jakakolwiek "wladze"? mylisz sie. bo to nie my jestesmy tu dla Ciebie tylko Ty dla nas.
[/quote]
Czy ja napisalem ze wszystkie?
dlatego wzialem slowo "wladza" w cudzyslow.
Krzosztof Jarzyna pisze:A mielismy byc powazni
no masz racje. dlatego nie wiem dlaczego Twoj nick pochodzi z pewnej polskiej komedii ?
Krzysztof Jarzyna pisze:No widzisz? i tu tkwi caly problem. dla Ciebie moderowanie forum sprowadza sie do wlepiania WP. chcesz wzbudzic szacunek u innych? nie tedy droga.
przejrzales mnie!
Krzysztof Jarzyna pisze: Nie masz racji. chociaz wiadomo, ze z wiekiem czlowiek inaczej spoglada na pewne rzeczy, ale zeby myslec, nie trzeba miec x lat. przyklad Bagga jest tu dobrym przykladem. i nie pisz, ze ktos jest czyims kolega, bo jeszcze bardziej sie osmieszasz, uwazajac ze doceniamy Bagga tylko dlatego, ze jest "naszym kumplem"... nie wiem jak wyglada wiek innych moderatorow, ale podejrzewam, ze zaden nie jest starszy ode mnie. do ich pracy nikt nie ma zarzutow (chodzi mi o tych, ktorzy tu faktycznie sa i cos robia).
standardowo :D Bagg, Bagg, Bagg. proponuje mu wlezc w dupe :D
jezeli mowisz o osmieszaniu to spojrz na siebie ;) Bagg to Twoj bozek, moze idol ?
Krzysztof Jarzyna pisze:Nie rob z siebie takiego meczennika, bo nie uwierze, ze nie masz odwagi sie wypowiedziec, bo zly Jarzyna, Smithu, Chlopaczek, Niggaz, fieldy i kilku innych Cie wysmieje i zakrzyczy na smierc. kazdy ma szanse zapracowac na szacunek. trzeba tylko chciec. zreszta nie czuje sie zobligowany, zeby Cie w czymkolwiek pouczac, wiec tyle na ten temat.
skad wiesz, ze mam na mysli Ciebie i innych wymienionych przez Ciebie userow? kolejny narcyz ?
Krzysztof Jarzyna pisze:To jezeli masz takie podejscie, to nie skarz sie, ze ktos Cie "nie szanuje". Nie uwazam sie za kogos, przez kogo trzeba byc szanowanym. tylko, ze nawet z Twojego posta mozna wywnioskowac Twoja filozofie na to forum i na prace moderatora. a mianowicie - nie musicie mnie szanowac, wystarczy ze sie mnie boicie. niestety blad. jak dla mnie, omylnego, szarego usera.
czy ja gdziekolwiek sie skarzylem? zle odczytales moja filozofie :wink:
Smithu pisze: Wiec skoro wiekszosc tak mowi to moze maja racja. Moze jednak jestes patalachem, a twoj narcyzm troche nie pozwala ci tego dostrzec ?
lepiej zajmij sie swoim narcyzmem :wink:
Smithu" pisze:Czy ja napisalem ze wszystkie?
nie. wybacz

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 lis 2005, 21:21

romantyk pisze:...

skoro juz jestes na tym forum, to go pilnuj i pomagaj uzytkownika, a nie ze off topicujesz w tym temacie, przez co mnie tez sprowadzasz na zla droga, i jak ja teraz pojde do kosciola?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 lis 2005, 21:39

romantyk pisze:jednak wole nie umiec ironizowac, niz nasladowac innych
po pierwsze - nie umiesz, nie ironizuj.
Po drugie - istnieje subtelna roznica miedzy nasladowaniem a uczeniem sie od innych.
romantyk pisze:probujesz byc zabawny ?
Nie.
romantyk pisze:chyba chodzilo Ci o pojedynki kompilatorow
Nie. Chodzilo mi o kompilacje pojedynkow.
romantyk pisze:probujesz znowu byc ironiczny?
Nie.
romantyk pisze:nie znasz mnie, wiec nie mozesz stwierdzic, czy da sie ze mna pogadac, czy tez nie
Nie znam tu nikogo, bo jak pewnie wiesz (albo i nie) przez forum, internet i takie dziwne rzeczy nie da sie czlowieka w ogole poznac. ale to ze nie znam tu nikogo, nie przeszkadza mi w prowadzeniu z innymi dyskusji. do tego nie musze znac Twoich zainteresowan, Twojego charakteru, tego jaki jestes na co dzien. wystarczy, ze widze co wypisujesz i w jakim stylu. dlaczego nie dyskutujesz z Mikusiem, Mathiaskiem czy innymi "wielkimi" forum? przeciez tez ich nie znasz.
romantyk pisze:nie masz o mnie zadnego pojecia, wiec na moj temat sie nie wypowiadaj
Daj mi bana, to sie nie bede wypowiadal. a jak nie kwalifikuje sie na bana, to zamilcz i nie mow mi o czym mam pisac a o czym nie, bo gwarantuje Ci, ze nie wezme sobie Twoich rad do serca.
romantyk pisze:nie, po kolorze czcionki
Wow, niezłe, naprawde.
romantyk pisze: dlatego nie wiem dlaczego Twoj nick pochodzi z pewnej polskiej komedii ?
Jeszcze wielu rzeczy nie wiesz.
romantyk pisze:przejrzales mnie!
Nie bylo trudno.
romantyk pisze:standardowo :D Bagg, Bagg, Bagg
Syndrom niekochanego dziecka?
romantyk pisze:proponuje mu wlezc w dupe :D
Moderator... :roll:
romantyk pisze: Bagg to Twoj bozek, moze idol ?
Przyznaje sie - Bagg to moje drugie konto. zbanuj mnie.
romantyk pisze:skad wiesz, ze mam na mysli Ciebie i innych wymienionych przez Ciebie userow?
Napisalem tam "i kilku innych". lekki wysilek intelektualny Ci nie zaszkodzi. polecam.
romantyk pisze:kolejny narcyz ?
Tak, jestem osmieszajacym sie na kazdym kroku, narcystycznym wielbicielem Bagga, majacym kompleks Romantyka, tegoz wspanialego usera i moderatora. Na dodatek lansuje sie na kazdym kroku na boga ironii. Watsonie, jestem pod wrazeniem.
romantyk pisze:zle odczytales moja filozofie
To w takim ukladzie myli sie pol forum.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 lis 2005, 21:51

Krzysztof Jarzyna pisze:Przyznaje sie - Bagg to moje drugie konto

Zdecydowanie dementuje. Choć przyznam teoria całkiem ciekawa :lol:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 12 lis 2005, 10:24

Krzysztof Jarzyna pisze:po pierwsze - nie umiesz, nie ironizuj.
Ty rowniez :wink:
Krzysztof Jarzyna pisze:Napisalem tam "i kilku innych". lekki wysilek intelektualny Ci nie zaszkodzi. polecam.
Tobie rowniez nie zaszkodzi. proponuje zatrzymac swoje narcysystyczne zapedy i nie uwazac sie za ironicznego, sarkastycznego usera, bo takim na pewno nie jestes :)
Krzysztof Jarzyna pisze:Tak, jestem osmieszajacym sie na kazdym kroku, narcystycznym wielbicielem Bagga,
strzał w 10 :wink:
Krzysztof Jarzyna pisze:majacym kompleks Romantyka
czyli brak kompleksow :wink: przeczysz sam sobie.
Krzysztof Jarzyna pisze:To w takim ukladzie myli sie pol forum.
wypowiadaj sie za siebie. nikt Ci nie dal prawa wypowiadania sie za wszystkich (przepraszam, nie za wszystkich - za polowe).

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 lis 2005, 12:57

romantyk pisze:Ty rowniez
Chciales byc zabawny?
romantyk pisze:Tobie rowniez nie zaszkodzi.
W sobote rano na bank mi zaszkodzi. a przepraszam, przeciez to juz 13. musze wczesniej wstawac :?
romantyk pisze:proponuje zatrzymac swoje narcysystyczne zapedy
No dobra, posmialismy sie, pouzywales slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz, wiec teraz moze jakis argument za tym przemawiajacy? po jeszcze chwile i sam zaczne wierzyc, ze jestem narcyzem :hardkor:
romantyk pisze:i nie uwazac sie za ironicznego, sarkastycznego usera
Zmien swoich doradcow, bo Cie strasznie wkrecaja. za nikogo takiego sie nie uwazam. to Ty mnie postrzegasz, tak jak chcesz. Twoja sprawa. pozwolisz, ze dla Ciebie nie bede sie zmienial. chyba ze najpierw zmienie orientacje, na co sie nie zanosi.
romantyk pisze:bo takim na pewno nie jestes
Tato, Tato, jaki jestem??
romantyk pisze:strzał w 10
Ironia, drogie dziecko. sprawdz w slowniku pod "I". Nieopodal, takiego innego, bardziej popularnego slowa na "I".
romantyk pisze:czyli brak kompleksow :wink: przeczysz sam sobie.
Wlaczysz myslenie, czy konczymy?
romantyk pisze:wypowiadaj sie za siebie. nikt Ci nie dal prawa wypowiadania sie za wszystkich (przepraszam, nie za wszystkich - za polowe).
Skad wiesz? Przeciez wszyscy sie Ciebie czepiaja, a Ty taki fajny i niewinny jestes.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 lis 2005, 13:08

romantyk pisze:nie uwazac sie za ironicznego, sarkastycznego usera, bo takim na pewno nie jestes
Ekh. Wpierdzielę się tutaj, gdyż zauważyłem że zaczynasz pieprzyć trzy po trzy. Krzysztof jeśli chce to potrafi, a fakt, że jego ironia często jest wycelowana w Ciebie pozbawia Cię obiektywizmu.
Tato, Tato, jaki jestem??
Popieprzony. Pozytywnie, synu.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 12 lis 2005, 22:33

romantyk pisze:nie masz o mnie zadnego pojecia, wiec na moj temat sie nie wypowiadaj

Tym jak piszesz, co piszesz i gdzie piszesz dajesz pojecie o sobie. :? Trudno pojac :?
romantyk pisze:no masz racje. dlatego nie wiem dlaczego Twoj nick pochodzi z pewnej polskiej komedii ?

Tyle ze on takowy nick ma od poczatku, ty sie najpierw lansujesz na metrosexualiste, pozniej na jeszcze wiekszego metro cholera wie co.
romantyk pisze:zle odczytales moja filozofie

Skad taki dzieciak ma o ty pojecie :?
romantyk pisze:lepiej zajmij sie swoim narcyzmem
A posprzatales juz w pokoju...
romantyk pisze:Ty rowniez

Zlote usta?
romantyk pisze:nikt Ci nie dal prawa wypowiadania sie za wszystkich

A ty nie masz podstaw ze robisz cos dobrze :roll:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 13 lis 2005, 13:46

krzysztof jarzyna pisze:Chciales byc zabawny?
nie
krzysztof jarzyna pisze:o dobra, posmialismy sie, pouzywales slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz, wiec teraz moze jakis argument za tym przemawiajacy? po jeszcze chwile i sam zaczne wierzyc, ze jestem narcyzem
przeciez tego slowa nie rozumiem, wiec jak mam podac Ci argumenty ?
krzysztof jarzyna pisze:Zmien swoich doradcow, bo Cie strasznie wkrecaja. za nikogo takiego sie nie uwazam. to Ty mnie postrzegasz, tak jak chcesz. Twoja sprawa. pozwolisz, ze dla Ciebie nie bede sie zmienial. chyba ze najpierw zmienie orientacje, na co sie nie zanosi.
wypowiadam sie wylacznie w swoim imieniu w przeciwienstwie do Ciebie
:wink:
krzysztof jarzyna pisze:Ironia, drogie dziecko. sprawdz w slowniku pod "I". Nieopodal, takiego innego, bardziej popularnego slowa na "I".
a co to jest slownik ?
krzysztof jarzyna pisze:Wlaczysz myslenie, czy konczymy?
mysle caly czas :wink: przykro mi, ze w Twoim wypadku jest inaczej
:cry:
krzysztof jarzyna pisze: Skad wiesz? Przeciez wszyscy sie Ciebie czepiaja, a Ty taki fajny i niewinny jestes.
dziekuje :oops: nie wysilaj sie, jestem hetero :wink:
smithu pisze:Tym jak piszesz, co piszesz i gdzie piszesz dajesz pojecie o sobie. Confused Trudno pojac Confused
bardzo trudno
smithu pisze: Tyle ze on takowy nick ma od poczatku, ty sie najpierw lansujesz na metrosexualiste, pozniej na jeszcze wiekszego metro cholera wie co
.

kto jak kto, ale na ten temat nie powinienes sie wypowiadac. ten, ktory ma ten sam nick od poczatku :lol2: kolejna nadinterpretacja
smithu pisze:Skad taki dzieciak ma o ty pojecie Confused
nie masz sie czego uczepic? masz racje, wiek to najlepszy argument z mozliwych :D
smithu pisze:A posprzatales juz w pokoju...
a wyniosles juz smieci?
smithu pisze:Zlote usta?
jakie tylko chcesz
smithu pisze:A ty nie masz podstaw ze robisz cos dobrze
i ?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”