Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 maja 2009, 13:05
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 maja 2009, 13:07
Jakby tak na wszystkich. Pół Polski by zdało a drugie nie. Ja bym zdał wtedyVianuch pisze:Ciekawe czy wynik meczu będzie miał wpływ na moją formę na maturze z polskiego
Nie ma takiej opcji, że przegramy dlatego zdam. Gorzej mają kibice blancos, cały sezon frustracji grą swojej drużyny. Ehh ale trzymam za Was kciuki chłopaki.Etus2 pisze:mówisz że przegrana Barcy Cię nie ruszy ? i zdasz? gratuluje silnej psychikipozdro
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 maja 2009, 13:09
Jakby tak na wszystkich. Pół Polski by zdało a drugie nie. Ja bym zdał wtedy
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 01 maja 2009, 13:28
bez przesadykrzychu212 pisze:cały sezon frustracji
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 maja 2009, 13:34
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 maja 2009, 13:59
Raczej będą narzekać że Real wystawił obrońców a Messiego i spółkę choć w szczególności jego zawodnicy Realu faulowali a przecież nie powinni (więcej niż piłkarzy i takich gwiazd się nie fauluje) - ani faulować ani bronić dostępu do własnej bramki - ale to tak pół żartem, pół serioEtus2 pisze:kibice Barcy niech tylko nie narzekają po meczu że przegrali bo ich gracze byli zmęczeni meczem z Chelsea![]()
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 maja 2009, 14:02
Teraz nie jest związany kontraktem z żadnym z tych klubów a więc uważam, że może jak najbardziej mówić co mu się podoba. Nawet jeżeli naraziłby się kibicom to co z tego? Do Europy już i tak nie wróci i świńskim ryjem nie dostaniePelart pisze:Ronaldo przepowiada zwycięstwo Realu, nazywa siebie Madridistą. trochę mnie to dziwi, grał w obydwu klubach więc powinien trochę bardziej dypomatycznie wyrażać swoje zdanie.
Jakoś nie wierzę w taki scenariusz. Oczywiście będziecie przy piłce częściej i dłużej niż Chelsea, ale przypuszczam, że będzie starali się raczej przyspieszać Robbenem. Generalnie gdybym miał wskazać element, którego się obawiam najbardziej to byłyby to Wasze kontry. Inna sprawa, że teoretycznie Real Madryt w meczu z Barceloną na SB, który musi wygrać powinien być stroną atakującą a nie wyczekującą, ale raczej się za bardzo nie otworzycie. Tak przynajmniej sobie przewiduję.peepe pisze:sadze ze kluczem bedzie jak najdluzsze utryzmywanie sie przy pilce i cierpliwe szukanie swoich okazji
Te parę momentów kiedy byli dłużej przy piłce to chyba tylko sam początek meczu + stałe fragmenty.peepe pisze:tak probowala zagrac Chelsea w paru fragmentach meczu LM
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 01 maja 2009, 14:44
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 01 maja 2009, 14:49
sudden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 01 maja 2009, 15:00
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 maja 2009, 15:29
wraca Sneijder chociaż nie wiem jak pokaże się po kontuzji i czy wytrzyma mecz...
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 maja 2009, 16:59
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 01 maja 2009, 18:48
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 maja 2009, 19:34
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 maja 2009, 10:05
Głupoty komus zarzucasz.Etus2 pisze:gadasz głupoty , Chelsea grała na Camp Nou a my gramy na Santiago, pozatym Barca nie będzie miała tyle sił co my więc prędzej czy później albo opadną z sił albo poświęcą Gran Derbi na rzecz meczu z Chelsea , co by było głupim posunięciem ...
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio