Polscy kibice - Strona 321

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 paź 2016, 11:42

BTW warto odnotować, że kolejny mecz kibice Borussii odpalają race. Przykład idzie z zachodu :boruta: #europasobieporadzila
Kibice Legii uszanowali prośbę klubu i na stadionie zachowywali się prawidłowo. Nie było piro. Ale, że Niemiec odpala race na stadionie ....

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2458

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 11:42

DDK pisze: Możesz mi podać chociaż 2 słowa, gdzie broniłem wczorajszych ekscesów?
przeczytaj swoje posty choć raz. Zawsze jak ktoś nazwie dokładnię tych co robią burdy zwierzętami zawsze ty wyskakujesz z obroną, że im nie potrzebny wizerunek, nigdy ich nie skrytykujesz, już nie kłam jak kolega z bytomia po szalu.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8732
Kontakt:

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2016, 11:43

League pisze: nie kłam jak kolega z bytomia po szalu.
to ty w kazdym poscie o kibicach klamiesz, co wiele razy zostalo ci udowodnione :roftl3:

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 19 paź 2016, 11:44

Wyjalem, ale Ty jako forumowy komik dalej mnie nie smieszysz. :D

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 11:46

cloner pisze: to ty w kazdym poscie o kibicach klamiesz, co wiele razy zostalo ci udowodnione

Napisałem że Ci kibole co robili burdy w madrycie i byli się z policją i kelnerami/kelnerkami to zwykłe podludzie, nie wydaje mi się że to kłamstwo.
Do tych co sie potrafili zachować nic nie mam. pisze tylko o tych
Ostatnio zmieniony 19 paź 2016, 11:47 przez League, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 paź 2016, 11:47

League pisze: Ci
League pisze: podludzie
Podludzie, ale jednak "Ci" z dużej litery.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2016, 12:06

League pisze: to zwykłe podludzie, nie wydaje mi się że to kłamstwo
To jest tylko twoja opinia. Nie można rozpatrywać tego w kategoriach czy to prawda czy kłamstwo. Prawdą jest natomiast że bili się z policją, media też donosiły że 3 pijanych robiło wiochę w knajpie. Ale pisanie że ktoś jest idiotą czy podludziem to zwykły populizm, na dość niskim - szczerze mówiąc - poziomie.
nie oczekuj wiedzy od kibiców, rzadko który skończył podstawówkę.
Tu tez jest kłamstwo. Kibice na stadionie, na wyjazdach to typowy przekrój społeczeństwa, aczkolwiek w dzisiejszych czasach bardzo trudno o osobe ktora nie skończyła szkoły podstawowej.
Dobrze że nie było na stadionie stewardów którzy źle się ubrali czy mieli złe fryzury
Tu kolejne kłamstwo. Stewardzi nie dostali gazem za złe fryzury czy zły ubiór. Próbowałem tłumaczyć, najwidoczniej nie zrozumiałeś, co też niespecjalnie może kogokolwiek na tym forum dziwić, że dostali bo są po prostu stewardem, dla kibiców jeżdżących na mecze to takie samo dno jak ochrona czy psy.
To WY zakłamujecie rzeczywistość że kibice wszyscy to popierają, bijecie brawo tym kibolom.
I tu znów kłamstwo. Nie pisane było, że wszyscy to popierają. Wyraźnie napisałem, że kibice jeżdżący na wyjazd nie dbają o wizerunek w mediach. A że sobie coś tam dopowiedziałeś i ułożyłeś pod swoją teorię, no to wyszło jak wyszło. Kolejny bubel.
Dla nas to idioci , dla was to idole
Następne kłamstwo. Chyba nikt z tutaj piszących nie pisał, że to idole. Więc nie zmyślaj bajek, nie oczerniaj innych użytkowników tego forum. Na wielu innych forach dawno dostałbyś dożywotniego bana a nick zostałby podpisany "troll internetowy".

Ode mnie tyle. Wracam do pracy.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 12:11

no stewardzi sprowokowali grupę kiboli liczniejszą od siebie, co za samobójcy :D Zawsze pod górę kibicom, jak ich męczą na tych stadionach że żyć im nie dają :D

ładnie obracasz słówka :D

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 paź 2016, 12:50

A wiecie jaki byłby lament jakby tam w Hiszpanii jednego czy drugiego przypadkiem zabili jak w Knurowie ?

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 paź 2016, 13:00

j1mmy pisze: A wiecie jaki byłby lament jakby tam w Hiszpanii jednego czy drugiego przypadkiem zabili jak w Knurowie ?
Obrazek

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2016, 13:18

fajny filmik, polecam dysmózgom z tego forum

Awatar użytkownika
Alf
Junior
Junior
Reputacja: 7

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alf » 19 paź 2016, 13:18

Ścierają się tu dwa zupełnie odmienne światopoglądy - osób, które piłkę nożną traktują jak rozrywkę w formie produktu, i osòb, dla których mecze piłki nożnej stanowią sposobności do a) spotykania się b) podróżowania c) promocji swojego regionu, dalej kraju, podczas wyjazdów d) rozpierdalania wszystkiego, co stanie na ich drodze. O ile ten ciąg ma tę kolejność, jest jeszcze wszystko w porządku. Niestety d) często wysuwa się na prowadzenie i wtedy pojawiają się medialne doniesienia o złym obliczu polskiego kibicostwa, oburzenie etc. Biorąc pod uwagę odchylenia od wszystkich norm, wyjątki od reguł itp to ruch kibicowski dla znacznego odsetka jego uczestników jest podstawową formą socjalizacji. Z ziomkami można się napić, wokół meczów orbitują dyskusje itp. Problem znów pojawia się w miejscu, w którym trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie - po co tym miejsce dla agresji? Dlaczego przejście ulicami Madrytu nie może być dla tamtejszych zajebistym widowiskiem, tylko od razu w ruch idą piąchy? Trzeba pokazać, kto ma większą pałę?

Moje prywatne doświadczenie z tego sezonu: sam chodzę na Śląsk, regularnie, ultrasem się nie czuję. Zgadałem się kiedyś o tym ze znajomymi, zaproponowałem wyjście, dla nich to zupełnie nowe doświadczenie. No i jakiež było przerażenie w oczach, strach, że przecież kibole mordują, gwałcą, zjadą małe chomiki. I o tę opinię chodzi, opinię dyscypliny. Którą uzurpujecie sobie bezpodstawnie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2016, 13:22

Alf pisze: Dlaczego przejście ulicami Madrytu nie może być dla tamtejszych zajebistym widowiskiem, tylko od razu w ruch idą piąchy? Trzeba pokazać, kto ma większą pałę?
Spójrz na filmik wyżej, pokazuje dokładnie kto zaczął pałami wymachiwać.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 paź 2016, 13:29

cloner pisze:

fajny filmik, polecam dysmózgom z tego forum
Wyciągneli jednego typa i to są te aresztowania? :lol2: :roftl3: :rotfl:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6672

Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 paź 2016, 14:09

Kibic pewnie źle się ubrał albo fryzurę miał złą, jak ten steward na Legii.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”