Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 paź 2009, 15:59
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 paź 2009, 16:47
To jakiego farta jakiego ma Duńczyk to nawet Molinaro nie miał. Tu kontuzja, tam kontuzja i wychodzi na to że gra w miarę regularnie...Ja tu myślę kto będzie grał z 3 Melo, Sissoko, Marchisio, a wychodzi na to, że dalej niezbędny jest i będzie Poulsen.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 paź 2009, 16:59
Nie mam pojęcia. Tymbardziej, że zmiany nastąpiły nie tylko w sztabie medycznym, ale i w sztabie trenerskim gdzie Ferrara ściągnął sporo trenerów, którzy pracowali w JUVE za czasów Capello i Lippiego, kiedy problemów nie było, mimo, że kadra była starsza.Z drugiej strony to z tymi kontuzjami trzeba coś zrobić. Wymiana sztabu medycznego nie pomogła, więc w czym jest problem?
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 paź 2009, 17:51
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 paź 2009, 17:55
podobno mu nie przeszkadza jakoś specjalnie i stara się operację odwlec do przerwy świątecznejZrezygnował z niej czy co?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WójtinhoFCJ » 31 paź 2009, 20:02
WójtinhoFCJ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 paź 2009, 20:06
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 31 paź 2009, 20:06
aldoraine

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WójtinhoFCJ » 31 paź 2009, 20:25
WójtinhoFCJ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 31 paź 2009, 20:26
aldoraine pisze:Dobry mecz Canny,Buffona,Melo,Poulsena,Camora.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 paź 2009, 20:33
Dziś Diego raz za razem był faulowany. Ciężko grać rewelacyjnie gdy rywal raz za razem zrównuje cię z ziemią. Aż dziw że gracze Napoli dostali tylko 2 kartki po faulach na Diego. Zresztą Diego mimo wszystko prezentuje się całkiem dobrze. Dużo si dziś cofał, pokazywał do piłki, warto zawuażyć, że grał na prawej stronie, bo Tiago by tam kompletnie nie dał rady...Mnie zastanawia czemu Diego się nie rozkręca
Ja patrząc się na to co robi w ostatnich meczach Napoli jednak rozumiem. Oni zdobyli 7 punktów grając w 3 kolejnych meczach przeciwko Fiorentinie, Milanowi i JUVE (z tego 2 wyjazdy) i naprawdę mieli pecha, że Milanu też nie pokonali. JUVE trafił na rewelacyjnie dysponowanego rywala i efekt widzimy. To co dziś pokazał Lavezzi, Hamsik i Datolo to było naprawdę COŚ. JUVE aż takiego COŚ nie pokazał, więc przegrał, aczkowiek, gra mimo wszystko źle nie wyglądała.W ogóle to nie rozumiem jak po takim zwycięstwie z Sampdorią można przegrać tak jak dzisiaj.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 31 paź 2009, 20:43
i po co tyle emoikonek?? jakiś problem z emocjami?arek_ahig pisze:Od nastepnego meczu chce widziec tego przecietniaka Melo na lawce, na trybunach tez moze sobie posiedziec. Facet wychodzac na boisko wylacza tryb myslenia. 25mln wyrzuconych w bloto.
aldoraine pisze:Dobry mecz Canny,Buffona,Melo,Poulsena,Camora.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aldoraine

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 paź 2009, 20:44
buhahahhahaha, cofnijcie sie kilka, kilkanascie stron do tylu, jak to pisalem, ze Melo nie jest tyle wart... i ciesze sie, ze odchodzi bo wielka gwiazda sie z niego zrobila, ktora co chwile oslabia zespol (np przez kartki) no ale zostalem wysmiany i oskarzony o zazdroscarek_ahig pisze:Od nastepnego meczu chce widziec tego przecietniaka Melo na lawce, na trybunach tez moze sobie posiedziec. Facet wychodzac na boisko wylacza tryb myslenia. 25mln wyrzuconych w bloto.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 31 paź 2009, 20:53
Masz racje nie zagral slabo, bo zagral FATALNIE.aldoraine pisze:może nie zagrał dobrze ale słabo też nie.
Ja akurat nalezalem zawsze do grona osob, ktora go krytykowala. Wlasciwie cala reszta juventunich sie nim zachwycala, a prawda jest taka, ze Melo to pilkarz przecietny. Imponuje mi jego walecznosc, ale to by bylo na tyle jesli chodzi o jego zalety. W barwach Juventusu nie zagral ani razu bardzo dobrego meczu. Mial mecze dobre, ale przewazaja te slabe, bardzo slabe badz fatalne jak ten dzisiejszy.czeher pisze:buhahahhahaha, cofnijcie sie kilka, kilkanascie stron do tylu, jak to pisalem, ze Melo nie jest tyle wart... i ciesze sie, ze odchodzi bo wielka gwiazda sie z niego zrobila, ktora co chwile oslabia zespol (np przez kartki) no ale zostalem wysmiany i oskarzony o zazdrosc![]()
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 paź 2009, 21:03
Może ja już nic nie będę więcej pisał, co prawda kontuzja nie groźna ale wystarczyło to by Tiago spartolił cały wysiłek jaki włożył w odbudowanie swojego wizerunku dobrymi występami na początku sezonu.Boromir pisze:Rossi może zagrać, bo z tego co wiem to jest obunożny więc może zmienić zarówno Giovinco jak i Camora. Zwłaszcza tego drugiego bym oszczędzał bo co się dzieje w tym klubie z kontuzjami to wiemy, jak Mauro jest szklany też wiemy.
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio