Widzew Łódź (zbiorczy) - Strona 322

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1520
Kibicuję: WIDZEW

Widzew Łódź (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » dzisiaj, 13:50

19B10 pisze:
dzisiaj, 13:40
Ilka pisze:
dzisiaj, 12:56
Interes życia zrobiłam :)
Koszulkę, która kosztowała 219 zł kupiłam za 30 zł.
Myślałam, że coś jest z nią nie tak, ale wszystko ok. Może ze sklepu chcieli się już jej pozbyć ;)

Obrazek
Żółte meczówki też były/są za grosze.
I dlatego ostatnio na meczu dużo osób w tych żółtych koszulkach było :D

Awatar użytkownika
FILIPPO828
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 185
Kibicuję: Neutralny kibic

Widzew Łódź (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » dzisiaj, 14:11

Obiektywnie patrząc chyba nie będzie tragedii w tym sezonie. Napad jest. Fornalczyk robi robotę reszta z pomocy to średnio. Ale TOP3 jak tu typując fachowcy to raczej nie ma szans. Mój typ to pewne utrzymanie się w lidze. Powodzenia widzewiacy.

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2768
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Widzew Łódź (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » dzisiaj, 14:31

19B10 pisze:
dzisiaj, 13:40
Ilka pisze:
dzisiaj, 12:56
Interes życia zrobiłam :)
Koszulkę, która kosztowała 219 zł kupiłam za 30 zł.
Myślałam, że coś jest z nią nie tak, ale wszystko ok. Może ze sklepu chcieli się już jej pozbyć ;)

Obrazek
Żółte meczówki też były/są za grosze.
No to ładne promocje porobili :) W sumie jak patrzę na tą koszulkę to 219 zł bym za nią nie dała. Ale weszłam w odpowiednim momencie i udało się siedem razy taniej kupić.

W ogóle to podziwiam osoby, które co sezon kupują nową koszulkę :) Ja nie mam takiego parcia.

Mam wcześniejszą koszulkę, teraz tą, bluzę i dwie treningowe z grupy Razem Trenujemy Sport.

A jeszcze co do dyskusji wcześniejszej to pomijając treść wiadomości Masłowskiego to niby jak on miał się skontaktować? Jakieś podanie do księcia czy co? Ten mu cztery linijki (co prawda treść nie do końca odpowiednia), a ten mu rozprawkę na cztery strony A4 i jeszcze ja upublicznia!

Awatar użytkownika
Przema
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 975

Widzew Łódź (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » dzisiaj, 14:36

A ten Maslowski to nie miał roboty zacząć dopiero w sierpniu? Kogo on tam w ogóle reprezentuje?

Na miejscu ludzi z Białegostoku miałbym teraz podobne pretensje do niego bo niby co robił ostatnio u nich na meczu? Podwójne standardy.

Awatar użytkownika
19B10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1808
Kibicuję: WRE

Widzew Łódź (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » dzisiaj, 15:13

NoName1989 pisze:
dzisiaj, 13:50
dlatego ostatnio na meczu dużo osób w tych żółtych koszulkach było
Pewnie tak, za 99 zł meczówki często nie kupisz. A biorąc pod uwagę piękno cerat na nowy sezon to tym bardziej ;)
Ilka pisze:
dzisiaj, 14:31
Mam wcześniejszą koszulkę, teraz tą, bluzę i dwie treningowe z grupy Razem Trenujemy Sport.
Samych cerat Bałut mam około dychy, większość nadaje się już tylko do spania, albo nawet i do tego nie, ale przecież nie wyrzucę. Meczówkę mam jedną, może dokupię czarną.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”