Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 323

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
3
6%
Antoine Griezmann
7
13%
Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 95

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 02 lut 2014, 19:52

Jakiś drobny uraz mięśniowy, którego nabawił się nie wiadomo kiedy... Być może padając na kolana po strzelonej bramce.

Nagle, nieatakowany przez nikogo padł na murawę i od razu pokazał, że nie będzie w stanie kontynuować gry.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 lut 2014, 20:02

Costa jak zwykle szybki i silny, bez zbędnej przebojowości.Nie życząc niczego złego, mam wrażenie, że kiedyś natrafi na takiego drwala co odrąbie mu obie nogi.
Na trbunach żałoba i cisza do 10 minuty, coby oddać hołd Aragonesowi.
Sosa trochę sielankowo, ale widać, że się rozkręca powoli. Gwiazdą jak w Metaliście, to on nie będzie, ale widzę podobieństwo do Maxiego Rodrigueza.
Wydawało mi się że przy starciu Mirandy i Griezmana, obaj dostali po żółtej kartce i snułem co do tego teorię, jednak coś mi się pokićkało.
Fajnie widać jak Simeone dyryguje zespołem z ławki rezerwowych. Szczególnie jeśli chodzi o pressing na połowie rywala.
To w jakim miejscu jest dzisiaj Atletico może świadczyć delegacja obserwatorów z Bernabeu i San Siro.
Ciekawe na ile wypada Villa, i co mu się właściwie stało.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 95

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 02 lut 2014, 20:04

Arbiter ewidentnie ukarał żółtą kartką obu zawodników ( i Griezmanna i Mirandę).

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 02 lut 2014, 20:05

Mogl sie tak nie cieszyc... :lol: A powaznie,m to szkoda, Filipe najpierw a teraz David, wykrusza nam sie sklad powoli :(

W dalszym ciagu gramy tak sobie, ale juz nieco lepiej. RSSS na pewno nie odpusci, wiec spinamy sie porzadnie na 2 polowe, oby jak najszybciej podwyzszyc wynik :pray:

Troche sie obawiam o Mario, troche niepewnie po tej kontuzji wyglada, ale moze sie powoli "rozegra". Czekamy na jakis ogon dla Diego :wink:

E: Co do Sosy, to nie gra cudow, ale wypada lepiej, niz sie spodziewalam, ktos pisal swego czasu po jego przyjsciu do nas, ze w najgorszym razie bedzie z niego taki drugi Rodriguez, chyba cos w tym jest :wink:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 02 lut 2014, 20:09

E: Adrian i Diego sie rozgrzewaja :)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 lut 2014, 20:16

BarcaQzYN pisze:Arbiter ewidentnie ukarał żółtą kartką obu zawodników ( i Griezmanna i Mirandę).
Też tak myślałem. Chyba zmienił decyzje.
http://www.marca.com/eventos/marcador/f ... 2/atm_rso/

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 02 lut 2014, 20:19

No i mamy Diego na boisku, wszystkie spojrzenia teraz na niego :)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 02 lut 2014, 20:34

Nareszcie dobra wrzutka Koke!!!Brawo Costa, brawo Miranda, na ten moment lider jest nasz :wink:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 02 lut 2014, 20:52

Cos trzeba napisac, ale musze ochlonac z emocji :D Ale 2 polowa!!!Diego przekozak, no i dawno nie wygralismy 4:0.
Chyba z rozpedu obejrze choc kawalek Athletiku z Realem :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 lut 2014, 20:55

Kurcze, Diego wrocil chyba jeszcze lepszy niz ostatnio :mrgreen: Genialny "debiut", ktory powaznie zaostrzyl mi apetyt na kolejne swietne wystepy.

Sociedad wdeptany w ziemie, a przeciez Atleti zagralo bez dwoch fundamentalnych zawodnikow - Ardy i Filipe, a jeszcze w I polowie musial zejsc Villa. Przed meczem nawet nie snilem o takim wyniku. Jest dobrze, bardzo dobrze. Teraz trzeba sciskac kciuki za baskijskie lwy na San Mames.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 02 lut 2014, 21:36

No coz, przynajmniej wykorzystalismy okazje, kiedy Barca stracila punkty. Zobaczymy, jaki wynik zanotuje druga czesc Madrytu, ale niezaleznie od tego zrealizowalismy dzis chyba wszystkie swoje zamierzenia, a to najwazniejsze.

Mecz poczatkowo wydawal sie troche podobny do tego, co gralismy ostatnio, ale z kazda minuta gralismy lepiej, widac naprawde jest jakis postep. RSSS robilo wszystko, co moglo i poki moglo, ale 2 polowa byla juz absolutnie pod nasze dyktando.
Powoli widac tez progres (mam nadzieje, ze na stale) poszczegolnych zawodnikow, ktorzy ostatnio nie wygladali najlepiej, Insua calkiem niezle wypadl, poza tym, jak juz pisal Doktor, nie dalo sie nawet mocno odczuc braku Ardy Turana.
Kto wie, moze i Sosa wniesie do zespolu wiecej, niz mozna przypuszczac. Rodriguez takze dal calkiem niezla zmiane, a juz myslalam, ze to Adrian wejdzie i to za Coste.
Nawet Miranda dzis bramka a Diego po prostu nie mogl lepiej pokazac, ze przyszedl wspomagac nasz zespol z calych sil a po reakcji na gola widac, jak bardzo chcial tu znowu grac. Lepszego wejscia nie mogl sobie wymarzyc :beer:
Jestem szczesliwa z wyniku, z tego, ze gramy wyraznie lepiej i ze Diego bedzie dla nas wzmocnieniem.
Mario, ktory mnie troche niepokoil w 1 polowie w 2 wypadl juz lepiej, szczerze mowiac, bardzo mi go na boisku brakowalo!Szkoda by bylo, gdyby mial teraz, po powrocie do zdrowia, wyladowac na lawce, no ale wszystkich na boisku nie pomiescimy, wiec...

Coraz bardziej mnie ciekawi,jak Cholo to rozwiaze, Gabi, Mario, Koke i Diego?Kto do 1 skladu a kto na lawke?Chyba, ze bedziemy rotowac, okazji nie zabraknie, duzo spotkan przed nami w najbliszym czasie i do tego ciezkich...
Najgorsze jest to, ze Filipe moze sie nie doleczyc na mecze z Milanem :( Ale moze tak zle nie bedzie, zreszta o tym w odpowiednim czasie.

Teraz przed nami CdR i Derby Madrytu again...jak to bedzie?Na pewno ciezka przeprawa.

Tymczasem wracam do ogladania Athletiku z RM i do szpiegowania :) formy naszych srodowych rywali.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 794

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 lut 2014, 21:39

Jeśli powstanie jakaś kompilacja Diego z tego spotkania, to prosiłbym o umieszczenie linka tutaj :)

Awatar użytkownika
lukas_k
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 02 lut 2014, 23:02

Muszę przyznać, że bardzo dobrze się na was patrzy i mam nadzieję, że jeśli Real nie zdobędzie majstra to trafi on do was. Przy dobrym losowaniu macie szansę namieszać dalej w LM ;)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 lut 2014, 23:06

Hola Hola , Milan to nie ogorki ,żeby juz myslec o losowaniu i nastepnej rundzie gdy jescze 2 tyg do meczu :PP

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 02 lut 2014, 23:06

Zobaczymy, do konca sezonu jeszcze duzo czasu a kalendarz ciezki, choc mysle, ze majac na pokladzie jeszcze Diego mamy szanse, jakiej nie mielismy od lat.
Moze byc tak, ze walka o mistrzostwo ligi bedzie trwala do konca, RM bedzie nas gonil a i ciezko mi tez uwierzyc, ze ta gorsza dyspozycja Barcy utrzyma sie jakos mega dlugo.
Fajnie, ze mamy tego lidera, ale zobaczymy, jak dlugo to potrwa...

No i szykuja sie emocje w srode. Bedzie sie dzialo!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”