Wasze prywatne typy - Strona 323

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 07 gru 2006, 14:26

[quote="Yukasz"]Od piniendzy do nendzy :płacze:
nędzy :P

Na weekendzik:

Kod: Zaznacz cały

LYON - PSG 1
BORDEAUX - RENNES (LB 2,5) 1
BARCA - SOCIEDAD 1
OLYMPIAKOS - EGALEO 1
EMPOLI - INTER 2
Co myslicie? Za 5zł 3 mecze chce wyslac z tych podanych. Pomozcie :D

PS. Jak robicie te fajne mikolaje :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 gru 2006, 14:55

davciol pisze:
Yukasz pisze:Od piniendzy do nendzy
nędzy
A myślisz że w języku polskim jest słowo 'piniendzy' :?: :roll:

To jest prawie cytat z pol filmu pt. 'Dwóch pijaków i pies' :lol2: :arrow: 'od nendzy do piniendzy' czy jakoś tak.
davciol pisze:PS. Jak robicie te fajne mikolaje
To już wyższa szkoła jazdy :P dostępna tylko dla wyjątkych userów :glass:

PS Mikolaja zapisujesz jak zwykle zdjecie i potem obracasz go przez imageshack.us i wklejasz, postępujesz jak przy zwyklym zdjeciu :smoke:
davciol pisze:Pomozcie
Pomożemy :P

Chyba wszystko powinno wejść, ale Inter w każdym momencie może błysnąć formą :twisted: A na liczbie bramek to ja się nie znam bo takich rzeczy nie stawiam :roll:

astonvilla
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: astonvilla » 07 gru 2006, 17:51

Yukasz mógłbyś coś powiedzieć na temat tych typków jako "naczelny znawca pilka.pl do spraw koszykówki" :wink:

:arrow: Cska Moskwa-Dynamo Moskwa 1 8)
:arrow: Valladolid-Tau Ceramica 2
:arrow: Girona - Gran Canaria 1
:arrow: Bruesa-Real Madrid 2
:arrow: Bilbao Basket - Caja San Fernando 2
:arrow: Nancy - Pau Orthez 1 :D
:arrow: Elan Chalon - Hyeres-Toulon 1
:arrow: Cholet Basket - Roanne 2

Pozdro :twisted:

P.S. Cześkowi coś net znów siadł pewnie :twisted: Dawaj Czesiek typy dawaj 8) Fieldy a Ty co kombinujesz?? :P

Awatar użytkownika
Mich@lG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 07 gru 2006, 21:10

Tottenham-Charlton 1 1,45
Barca-Sociedad (0-1,5) 1 1,4
Grongingen-PSV 2 1,65

100 zł --->300 zł

Lyon-PSG 1 1,4
Setubal-Sporting 2 1,62
Liverpool-Charlton 1 1,35

100 zł---->275 zł

Kosice-Zilina 1 1,4
Piacenza-Arezzo 1 1,45
Zvolen-Mikulas 1 1,4
Sociedad nie strzeli 1,6

50 zł---->230 zł

Sevilla-Real 1 2,45
Lazio-Roma 2 2,10
Arsenal nie strzeli 2,00
Getafe-Betis 1 1,8

10 zł---->185 :P

Co o tym myslicie? Cos odradzacie? A jesli tak to czemu?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 gru 2006, 21:52

Yukasz pisze:Cibona v Lottomatica Roma Match Prices Lottomatica Roma Match Prices 2.75 PENDING :arrow: 91:84 D - kutwa prowadzić chyba przez 18 min II poł i stracic przewagę a później przegrać w dogrywce :zgon:
Chciałbym podziękować:
MAVROKEFALIDES, LOUKAS 31 min, 4 pkt, 2/11 za dwa i 0/2 za trzy :evil:
HAWKINS, DAVID 36 min, 7 pkt 1/6 za dwa i 1/5 za trzy :evil:

Yukasz pisze:Dynamo - Efes 1 :D
Olimpija - Badalona 2
Sacramento - Miami 1
Zaraz Badalona pewnie zawali mi kupon :evil:

Na temat lig europejskich tak dużo nie moge powiedzieć jakby się mogło wydawać :wink:
astonvilla pisze:Cska Moskwa-Dynamo Moskwa 1
CSKA ma chyba ostatnio mały spadek formy. Z ostatnich trzech meczów jakie kojarzę to bardzo wyrównana walka przez trzy kwarty u siebie ze słabszą od nich Barceloną i wypracowanie przewagi dopiero w IV kwarcie, w lidze wysoka a zarazem ogólnie piewsza porażka z jedną z silniejszych rosyjskich drużyn - Uniksem (może sama porażka nie zaskakuje jak jej rozmiary 83:101), a wczoraj słaba gra w I poł. ze średnim Ulkerem Stambuł i dobra gra dopiero w II częsci meczu. Zaś do Dynama też jednej z silniejszych rosyjskich drużyn dziś powrócił Papadopoulos i od razu został najlepszym strzelcem drużyny która odniosła pewne zwycięstwo z Efesem. Teoretycznie CSKA powinno wygrać ale kto ich tam wie :roll:
astonvilla pisze:Valladolid-Tau Ceramica 2
Tu faworyt jest jeden :!: Jednak ostatnie mecze TAU to kontrola całego meczu różnicą ok 10 pkt by niepotrzebnie doprowadzać do nerwowej końcówki, kiedyś może się to zemścić :wink: Ale kurs ok 1,25 (u buka naziemnego pewnie będzie wyższy bo tam gdzie patrzę jak na razie podają tylko u internetowych)nie jest zły i pewnie sam to zagram. Wygrana gospodarzy z mającymi długą serię zwycięstw w lidze i eurolidze gośćmi będzie niemal sensacją.
astonvilla pisze:Girona - Gran Canaria 1
Z tabeli wynika że pewnym faworytem są gospodarze bo goście bardzo zawodzą w tym sezonie jednak grają w pucharze ULEB i być może jest to tym spowodowane.
astonvilla pisze:Bruesa-Real Madrid 2
Real do tej pory wygrał wszystkie 11 meczów w lidze i to jest dużym zaskoczeniem tym nardziej że chyba odmłodzili skład w porównaniu do poprzedniego sezonu. Real kiedyś w końcu zacznie przegrywać bo ta sielanka wiecznie trwała nie będzie. Gosodarze choć grają bardzo słabo w tym sezonie u siebie to na wyjeździe radzą sobie nieźle, np wygrali z mającą wahania formy Barceloną. Raczej nie stawiałbym tego choc tu też wybrałeś faworyta ale nie wiadomo kiedy Real wkońcu przegra a kiedyś to nastąpi mimo że teoretycznie powinni wygrać.
astonvilla pisze:Bilbao Basket - Caja San Fernando 2
Troche dziwi mnie kurs 1,7 - 2,11 bo to goście grają dużo lepiej w tym sezonie przerywając passę 6 zwycięstwa dopiero w ostatniej kolejce na wyjeździe z Barceloną, a wcześniej łatwo pokonując u siebie m.in. TAU. Nic nie wiem o kontuzjach ale może źle szukałem :wink: Chociaż jak miałbym stawiać ten mecz to tylko na gości, wg mnie powinni dać radę no ale ten kurs jakiś dziwny :roll:
astonvilla pisze:Nancy - Pau Orthez 1
Nancy to rewelacja ligi, grają też w ULEB ale Pau to też jedna z lepszych drużyn bo grają w eurolidze. W tym meczu chyba wszystko może się zdarzyć :wink:
astonvilla pisze:Elan Chalon - Hyeres-Toulon 1
astonvilla pisze:Cholet Basket - Roanne 2
Nie wiem :P

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8802
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 gru 2006, 23:48

A co powiecie na taki kuponik :

Boston Bruins - Toronto Maple Leafs (Typ) X 4,10 08-12-06 00:05
Detroit Red Wings - St. Louis Blues (Typ) X 4,50 08-12-06 00:30
Florida Panthers - Buffalo Sabres (Typ) 1 3,40 08-12-06 00:30
Minnesota Wild - Calgary Flames (Typ) 1 2,45 08-12-06 01:00

System 2 z 4 :smoke:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 gru 2006, 23:52

Bolton - West Ham 1 1,75
WHU od lat nie wygrał z Boltonem u nich, w dodatku w tym ezonie nie wygrali jeszcze meczu wyjazdowego - prawie wszystkie przegrali, grają tragicznie. Z Arsenalem wygrali, ale u siebie i tylko 1:0. Bolton nas pojechał 3:1 :lol:
WHU ma fatalny bilans bramek w meczach wyjazdowych (-10). Bolton ma +1.

Frankfurt Eintracht - Bremen 2 1,85
Werder przegrał z Eintrachtem ostatnio w 2000 roku. Ostatnio regularnie z nimi przegrywa. Gracze z Frankfurtu grają w kratkę, w jendym meczu zdobywają wiele goli, w innym strasznie dużo tracą, Ostatnio wygrali 3:2,
Brema dobrze gra na wyjazdach, strzela minimum 2 gole [a nierzadko 6 :P, jak z Bochum, czy Mainz] Werder odpadł z LM, wiec piłkarze będa chcieli sobie teraz zrekompensować to zaaplikowaniem kilu goli rywalowi - muszą odreagować :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 gru 2006, 23:57

Bolton - West Ham 1 1,75
Pragne zauwazyc, ze pilkarze gosci nie zremisowali juz od ponad 10 kolejek. Juz niedlugo remis padnie :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 gru 2006, 0:01

Ale czy już teraz ? Bolton nieżle sobie radzi, a WHU gra tragicznie, wszyscy zawodzą. Media skupiły się na 2 Agrentyńczyków, ale tam każdy źle gra - grali zdaje się wczoraj - i dostali u siebie 0:2 od Wigan

astonvilla
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: astonvilla » 08 gru 2006, 0:24

Tottenham - Charlton 1 1,50

Tottenham miał słaby początek sezonu.Teraz wyraźnie odrabiają stracone punkty.Szczególnie u siebie są bardzo groźni.Ostanie 6 meczów na White Hart Lane zakończyło sie zwycięstwami(w tym z Chelsea).Charlton to drużyna w tym sezonie grająca bardzo słabo.Prawdopodbnie spadną.Ostatnie ich 6 meczy na wyjezdzie to 4 porażki 1 remis 1 zwyciestwo(i to z Chesterfield :shock: ).W tamtym sezonie Tottenham wygrał z Charltonem u siebie łatwo 3:1. Według mnie kurs 1,50 jest bardzo zachęcajcy i jest prezentem od buków.Typ bardzo pewny 8)

Setubal-Sporting 2 1,62

Według mnie jeden z pewniejszych meczy w ten weekend.Setubal to bardzo słaba drużyna.Witoria jest dopiero 14 w tabeli.Nie potrafia wykorzystać nawet atutu własnego boiska.Graja u siebei poprstu tragicznie.W ostatnich 6 meczach 4 porażki 1 remis 1 zwycięstwo(z Boavista, która też ma fatalną formę).Sporting w lidze spisuje się dobrze.Bardzo dobrze radzi sobie poza domem baa w tym sezonie Sporting gra dużo lepiej na wyjazdach niż na swoim stadionie..Ostatnie ich 6 meczy wyjazdowych w lidze portugalskiej to 5 zwycięstw i 1 remis.W tamtym sezonie Sporting wygrał w Setubal stosunkiem 2:1.Wszystko przemawia za Sportingiem.Kurs jest bardzo zachęcający więc polecam :D

Getafe - Betis Sewilla 1 1,82

Getafe to jedna z rewelacji tego sezonu.Plasują się na bardzo wysokim miejscu.Szczególnie groźni są u siebie.Strzelają mało goli, ale tracą też bardzo mało(baaa u siebie nie stracili gola od początku sezonu :idea: ).Ostatnie ich 6 meczy w domu to 4 zwycięstwa i 2 remisy.Dla Betisu jest to sezon fatalny.Jest duże prawdopodbieństwo że spadną nawet z ligi.Drużynie się nic nie układa.Po sprzedaży lidera(Joaquina) zespół przegrywa mecz za meczem.Na dodatek kontuzjowany bardzo poważnie jest nowy lider zespołu z Sewilli Odonkor.Ich ostatnie 6 meczy wyjazdowych to 4 porażki i 2 remisy(w tym z Sociedad, które nie wygrało do tej pory żadnego meczu).W tamtym sezonie mecz zakończył się zwycięstwem Getafe 1:0.Typ na Getafe jest dość pewny a kurs 1,82 jest naprawde zachęcający.Propnuje również undera, który jest też bardzo prawdopodobny(może nawet pewniejszy od zwycięstwa Getafe).Dla hardcorowów polecam typ Betis nie strzeli :wink:
Pozdro :D
Ostatnio zmieniony 08 gru 2006, 2:10 przez astonvilla, łącznie zmieniany 6 razy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 gru 2006, 1:11

fieldy pisze:Ale czy już teraz ? Bolton nieżle sobie radzi, a WHU gra tragicznie, wszyscy zawodzą. Media skupiły się na 2 Agrentyńczyków, ale tam każdy źle gra - grali zdaje się wczoraj - i dostali u siebie 0:2 od Wigan

West Ham z Evertonem na Goodison Park, grał jak równy z równym, ba nawet stworzyli lepsze sytuacje ale dostali bramke gdy byli w gazie i ich to podciało, na 2:0 padła już w 89 minucie gdy sie max odkryli, a błąd popełnił chyba Mascherano który stracił piłke na 40 metrze i poszła kontra. W tym meczu w końcu Tevez cos grał, i był najlepszy po stronie gośc, A Lee Bowyer zawalił dwie max okazje przy stanie 0:0... Obie wypracował mu Carlitos.

Bolton to Bolton zwłaszcza u siebie ale jako pewka to raczej nie jest.

Bardziej właśnie jako pewka - Tottenham - Charlton 1 1,50

Ostatnio Koguty pokonali Boro 2:1, goście nic nie grali ale Huth strzelił po zamieszniu z rożnego i było blisko niespodzianki, bo Tottenham w tym meczu był lepszy pod każdym wzgledem, Jol wpuścił z ławki Keane i ten po kozackim strzelił wolnym na 2:1, niestety nie bedzie Keane [przez miesiąc ?] bo doznał w tym meczu urazu [2 minuty po bramce] - jednak od początku grał atak Defoe i Berbatov i sobie radzili. A jeszcze Mido jest w obwodzie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 gru 2006, 7:35

cloner pisze:A co powiecie na taki kuponik :

Boston Bruins - Toronto Maple Leafs (Typ) X 4,10 08-12-06 00:05 :oops:
Detroit Red Wings - St. Louis Blues (Typ) X 4,50 08-12-06 00:30 :smoke:
Florida Panthers - Buffalo Sabres (Typ) 1 3,40 08-12-06 00:30 :smoke:
Minnesota Wild - Calgary Flames (Typ) 1 2,45 08-12-06 01:00 :oops:

System 2 z 4 :smoke:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 gru 2006, 14:00

Yukasz pisze:Dynamo - Efes 1 :D
Olimpija - Badalona 2 :D
Sacramento - Miami 1 :evil:
-20zl :smoke: :pijemy: :pijemy: :pijemy: :pijemy: :pijemy: :pijemy: :heft: :hardkor2:

Kupon na łikend bez zbędnej analizy:

San Antonio - LA Clippers 1
Barcelona - San Sebastian 1
Bayern - Cottbus 1
Valladolid - TAU Ceramica 2
Lyon - PSG 1

Jak to nie wejdzie to wyjeżdżam na urlop do Czeczenii :evil: , ostatni bardzo pomógł :P

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 08 gru 2006, 15:04

Yukasz masz może jakieś typki na dziesiaj(tzw. Noc lub jutro bardz rano :lol: ) ? NBA rzecz jasna :smoke: podaj jak morzesz...

Edit:
Taki mały hardcore :smoke:

AC Milan - AC Torino X 4,60
US Palermo - Livorno X 3,40
Sheffield United - Aston Villa 2 2,45

10zł :arrow: 383zł :wink:

:mrgreen: :jupi: :smoke:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 gru 2006, 15:20

kon2r pisze:Yukasz masz może jakieś typki na dziesiaj(tzw. Noc lub jutro bardz rano :lol: ) ? NBA rzecz jasna :smoke: podaj jak morzesz...
Pieniędzy masz za dużo że mnie o typy prosisz :?: Przecież ostatnio troszku przegrałem :twisted: A sam w ogóle wiesz jakie dziś mecze będą rozgrywane czy nie chciało ci się nawet zajrzeć na stronę o NBA :?: Mogłeś chociaż sam coś wybrać i wskazać faworyta a nie czekać na gotowe :twisted: Ech... :angry2:

Mimo że Mikołajki były w środę a dziś jest piątek to tak na szybko bez zastanowienia wybralem takie:

Charlotte Bobcats - Houston Rockets 2
Boston Celtics - Phoenix Suns 2
San Antonio Spurs - LA Clippers 1
Chicago Bulls - Toronto Raptors 1
LA Lakers - Atlanta Hawks 1

Oczywiście jak nie będzie nocy cudów to coś nie wejdzie :wink:

A o której chcesz obstawiać :?: Typujesz u naziemnych czy internetowych :?: Bo ewentualnie moge dokładniej przyjrzeć się tym meczom :wink:

edit:

To co napisałem nie jest skierowane tylko do Ciebie kon2r (akurat twój post tym razem miał taki charakter więc padło na ciebie) ale także do szerszego grona userów którzy tylko czekają na gotowe a ja czy ktoś inny mam/y brać się za statystyki i szperanie w necie podczas gdy taki leniuszek wygodnie będzie sobie siedział i czekał na 'pewniaki'. Już nieraz analizowałem typy dla takiego liska a on nawet nie raczył ich postawic choć wtedy akurat coś by wygrał. Sami też możecie coś dać od siebie i wykazać minimum inicjatywy wskaskazując teoretycznych faworytów (z tabeli da się to ustalić) a ja wtedy chętnie pomogę na tyle na ile będę w stanie. Oczywiście nie mam monopolu na wygrywanie ale jak będę miał jakieś przeczucia to je oczywiście napiszę. Np wczoraj pisałem co wiedziałęm ale miałem wbrane mecze i wskazane typy. Co wiedziałęm napisałem i takie coś było OK a teraz jest trochę inaczej. Sam na tej stronie podaję swoje typy i jeśli chcecie to możecie z nich korzystać ale wtedy to ja sobie typuję i robię to kiedy chcę a przeważnie zabieram się za to gdy słońce dawno zajdzie :wink: Nie ma się co obrażać tylko zabierać za szukanie typów :twisted:

Pozdrawiam :P
Ostatnio zmieniony 08 gru 2006, 15:46 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”