Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 324

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%
Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 615
Kontakt:

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 22 lis 2009, 18:28

Coś mi się zdaje, że Alex dziś wyjątkowo może zmienić Amauriego i jednak zagrać na szpicy. Niestety więcej napastników na ławce brak.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 lis 2009, 21:40

Tak biorac pod uwage sytuacje Maicona z soboty. Czemu Diego za próbe wybica zebów (pilka juz byla dawno w rekach bramkarza Udinese) Handanovicowi i brak skruchy, dziwne uśmieszki nie dostał czerwonej kartki? Ciekaw co zrobiłby pan Rosetti.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 lis 2009, 21:44

Wszystko zależy od sędziego. Amauri z Napoli spóźnił się naprawdę niewiele i od razu po uderzeniu nogą zaczął przepraszac bramkarza a i tak dostał czerwień. Tutaj jak widac sytuacja zupełnie inna. Nasz napastnik dostał karę 1 meczu zawieszenia, zobaczymy co będzie u Maicona (nie widziałem tej sytuacji, więc nie zabiorę głosu w tej sprawie, no chyba że dasz linka :P )

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 lis 2009, 21:52

Nie zrozumcie mnie zle, wg mnie w sytuacji Diego sedzia zachował sie ok - zolta kartka, choc te usmiechy Brazylijczyka byly zenujace. Maicon tylko ironicznym gestem skomentował decyzje arbitra dotyczaca autu, odburknał coś i bez zastanowienia sedzia wyjał czerwo i pewnie dwa mecze. Jesli tak to znaczy, że Diego tez powinien sobie odpoczac za ten bezpardonowy atak gdy mogl luzem nad Handanovicem przeskoczyc.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 lis 2009, 21:58

diego faktycznie moglby sobie dluzej odpoczac, bo zdaje sie leczyc frustracje w sposob idiotyczny.

poulsen :O

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lis 2009, 21:58

Wiele też zależy od tego, co odburknął.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 lis 2009, 22:49

łoo matko, ale nudny mecz...
Widać, że JUVE grał najmniejszym możliwym nakładem sił. No niby to i logiczne bo ciężkich meczy w najbliższym czasie nie brakuje, ale mimo wszystko spodziewałem się czegoś wiecej. W zasadzie mecz bez historii, pozytywnie Poulsen, Grosso Caceres i Chiellini, choć niczego wielkiego nie pokazali. Reszta albo niewidoczna, albo słaba (Amauri i niepewny Canna)
No i z Del Piero i Diego JUVE grał 4:3:1:2. Przynajmniej tak wnioskuje po ilości spalonych Del Piero bo konstruktywnej gry było tak mało że ciężko coś powiedzieć.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 lis 2009, 22:55

Ja tam widziałem 4:4:2 z Diego po lewej stronie.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 lis 2009, 23:06

Babel pisze:Nie zrozumcie mnie zle, wg mnie w sytuacji Diego sedzia zachował sie ok - zolta kartka, choc te usmiechy Brazylijczyka byly zenujace. Maicon tylko ironicznym gestem skomentował decyzje arbitra dotyczaca autu, odburknał coś i bez zastanowienia sedzia wyjał czerwo i pewnie dwa mecze. Jesli tak to znaczy, że Diego tez powinien sobie odpoczac za ten bezpardonowy atak gdy mogl luzem nad Handanovicem przeskoczyc.
A bąbel jak zwykle swoje pseudo-osobiste dywagacje nt. przepisow, ze skoro wyjebali Maicona, to Diego tez powinni. :boruta: Nie wiem skad to sie bierze?
Babel pisze:Maicon tylko ironicznym gestem skomentował decyzje arbitra dotyczaca autu, odburknał coś i bez zastanowienia sedzia wyjał czerwo i pewnie dwa mecze.
musial powiedziec cos grubego, bo za słowne lub czynne demonstrowanie niezadowolenia z rozstrzygnięć sędziego jest tylko zolta.
Takze rzucil na pewno w kierunku liniowego, jakas "[k****]" badz innym wulgaryzmem, a za to juz nalezy sie czerwona kartka, always.
Takze jezeli faktycznie tak bylo, to musi pauzowac wiecej niz 1 mecz. Jezeli tak sie nie stanie i komisja dyscyplinarna Lega Calcio sie ugnie,to znaczy, ze Inter kradnie. :lol:

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 615
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 23 lis 2009, 7:47

maciek_88 pisze:Ja tam widziałem 4:4:2 z Diego po lewej stronie.
Dobrze widziałeś. Swoją drogą zaskoczył nas Ciro.

A sam mecz nuudny niezwykle.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lis 2009, 9:02

Skoro Maicon zachował sie chamsko, to czemu nie tępi sie tak samo każdego chamstwa takze pod postacia próby wybicia zębów. A skoro chamstwo Diego zostalo ocenione na zółta kartke to ja juz nie wiem o co chodzi. Byc moze o nieudolność pana sedziego z Turynu, Roberto Rosettiego?

Koncze, bo zaraz dostane wykładnie pseudosedziowskie i znów bedziesz odwracał kota ogonem ze wszystko znów odbyło sie prawidłowo znów na korzyść Juve, znów na niekorzyść złodziejskiego Interu.

Awatar użytkownika
PabloSJ
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PabloSJ » 23 lis 2009, 11:13

oj niewinni sie odezwali :lol: jak zwykle sfrustrowani 17 latami upokorzeń Interiści musza wyładować sie w temacie o Juve :rotfl:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lis 2009, 11:59

O co Ci człowiecze chodzi, jakie 17 lat, jakie sfrustrownie (chyba ze ostatnia decyzja Rosettiego), jakie upokorzenie? Niby ze upokorzyliscie nas swoim pobytem w Serie B za wałki, w takim razie czujemy sie upokorzeni :rotfl: Czy ktos o tym pisał czy akurat nie masz co robić? Ja wiem że łatwiej zatrzymac Maicona tak niz na boisku, tyle ze nnie o to chodzi. Mam nadzieje, że jest ktos w komisji dyscyplinarnej kto ma głowe na karku i skonczy sie na symbolicznym jednym meczu i Maicon bedzie uprawniony do gry na mecz z Juventusem.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 lis 2009, 15:09

pierwszy wieszcz interu, pan mourinho, nie ma zadnych zastrzezen wobec rossettiego.

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 23 lis 2009, 16:07

U a co pokazało bydło z Turynu w meczu z Udine ?? Cóż to za "świetne" rasistowskie przyśpiewki pod adresem Balotelliego ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”