Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 29 lut 2008, 23:32
DominoWalcz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 29 lut 2008, 23:37
DominoWalcz pisze:niczego nowego nie wymyslimy, wiec nie warto ciagnac ten temat
DominoWalcz pisze:tez mam nadzieje, ze nie ma juz korupcji we wloskiej pilce, bo jednak to jedna z najsilniejszych lig. wielkim idiotyzmem byloby teraz sie bawic w korupcje, gdy jest takie wielkie halo we wloszech.
nie chcialem ale gdybys rozmawial sam ze soba zrozumialbys mnie.DominoWalcz pisze:nie rzucaj tu wulgaryzmami, bo to ci w niczym nie pomoze.
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 29 lut 2008, 23:40
DominoWalcz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 29 lut 2008, 23:44
DominoWalcz pisze:a co do twoich nerwow, to wiem, ze ciezko sie rozmawia z kims kto ma nieprzychylne zdanie o twojej druzynie
moze najpierw poczytasz swoje posty?nie ma sie z czego smiac, ktos ma inna opinie niz ty, a ty rzucasz kurwami.
ich monotonnosc i brak obiektywizmu. dobra moze juz skonczymy bo nawet babel ktory jest modem interista moze sie zerzygacDominoWalcz pisze:przeczytalem, i co mialem zauwazyc?
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 29 lut 2008, 23:57
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 01 mar 2008, 10:28
no może się nie znam na futbolu, ale:DominoWalcz pisze:orzeu jesli ktos tu sie nie zna na pilce, to tylko ty. sadzisz, ze nie uwazam materazziego za pilakrza grajacego fair play bo nie strzela 10 goli w sezonie i nie dostaje nagrod? smieszny jestes.
PS. kodeks dla sedziow -![]()
![]()
nie ma co, popisales sie, z ta teza o kartkach... moze to moratti wprowadza taki kodeks zmieszczany w kopertach, hm?
czytanie ze zrozumieniem się kłania: gdzie ja coś takiego napisałem ? Napisalem, że jak dla mnie ZAKAŁĄ nie można nazywać tak dobrego piłkarza, który bądź co bądź obok tych głupich fauli jest też stoperem wybitnym. W Zadnym wypadku nie napisałem ,że uwazasz go za zakałę, bo "nie gra efektownie".chodzilo mi o to, ze ORZEU stwierdzil, iz ja go uwazam za zakale bo nie gra efektownie. dwie zupelnie inne rzeczy
takie komentarze to sobie zostaw dla siebie. Rozumiem, że próbujesz się dowartościować, ale forum nie jest od tego.smieszny jestes.
Jeśli to jest odniesienie do mojej wypowiedzi to: Zizou w ostatnim swoim spotkaniu zachował się wybitnie nieprofesjonalnie, za co dostał zasłuzoną czerwoną kartkę, co nie znaczy, że nie był przzez całą swoją kariere profesjonalistą.ale nikt mi nie powie, ze Zidane nie byl profesjonalista
bo wiadomo, że to by nie przeszło, ale mimo to wszyscy w obozie Interu wypowiadali się, ze zostali skrzywdzeni przez sędziego.Jak kartka byla taka nieuczciwa, to czemu Inter nie odwolal sie do UEFA o jej anulowanie?
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 01 mar 2008, 10:49
odnosilo sie to do tej felernej "zakały", czyli wg. mnie pilkarza grajacego nie fair. wiec jak mialem zrozumiec twoje slowa? ze nie musi grac efektownie? ale mi wcale nie chodzi o to, ze on nie gra efektownie, jego pozycja w ogole tego nie wymaga. chodzi mi jedynie o te jego totalnie przesadzone faule i prowokacje. dlatego uwazam go ''zakałą'' futbolu, a nie dlatego, ze nie strzela 10 goli w sezonie.
ta... pokaż mi innego zawodnika (nawet nie zakałę, tylko zwykłego piłkarza) grającego na stoperze i potrafiącego sieknąć 10 goli w sezonie i do tego zostać wybranym najlepszym zawodnikiem ligi.
DominoWalcz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 mar 2008, 11:35
Rozumiem sympatię i po ostatnich MŚ bardzo cenię sobie Matrixa, ale nie oszukujmy się, wybitnym stoperem nie jest. Do historii przejdzie z metką rzeźnika jako ten, który ostatni raz sprowokował Zidana, nie ze względu na umiejętności - dużo większe ma tylko we Włoszech Cannavaro, Nesta czy Barzagli, a mówimy tylko o dniu dzisiejszym, bo karierę kończy Maldini, a skończył Costacurta.orzeu pisze:który bądź co bądź obok tych głupich fauli jest też stoperem wybitnym.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 mar 2008, 11:49
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 mar 2008, 11:54
Prezentuje się lepiej szybkościowo i w ustawieniu na boisku, ma lepszą technikę odbioru i spokojniejszą głowę. Jest lepszy od Matrixa, nie ma co tu kryć. Już sam fakt tego, że młodym Włochem interesuje się połowa Europy, a Matrixem najwyżej stadko napalonych Interistów i Donadoni pokazuje, że coś w Andrei musi być.Babel pisze:Powiedz mi Wilmore w czym Barzagli jest lepszy od Materaca w formie?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 01 mar 2008, 12:01
materazzi ma ponad 30lat. czy znasz juz powod brakiem zainteresowania jego osoba ze strony innych potentatow europejskiej pilki?Wilmore pisze:. Już sam fakt tego, że młodym Włochem interesuje się połowa Europy
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 mar 2008, 12:14
Matrix był kiedyś młodszy. Czy możesz mi powiedzieć, dlaczego wtedy też nie interesował się nim nikt poważny?TS borys IFC pisze: materazzi ma ponad 30lat. czy znasz juz powod brakiem zainteresowania jego osoba ze strony innych potentatow europejskiej pilki?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 mar 2008, 12:14
OK proste, ze Materazzi nie jest szybkosciowcem, ale ustawienie i twardość w grze to jest to, czym Matrix zasłania braki szybkościowe. Ty przedstwiłes go jakby każdy objeżdzał Marco jak dziecko, a ci co nie objechali to nie mają juz nóg. Tak sie tworzy stereotypy, bo w ubiegłym roku Materazzi był zdecydowanie najlepszym stoperem ligi.Wilmore pisze:Prezentuje się lepiej szybkościowo i w ustawieniu na boisku,
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 mar 2008, 12:16
EoT, żyj dalej w swoim świecie, nie będę próbował zabierać Ci kredek.Babel pisze:Ty przedstwiłes go jakby każdy objeżdzał Marco jak dziecko, a ci co nie objechali to nie mają juz nóg. Tak sie tworzy stereotypy,
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 01 mar 2008, 12:18
Wilmore pisze:Matrix był kiedyś młodszy. Czy możesz mi powiedzieć, dlaczego wtedy też nie interesował się nim nikt poważny?
TS borys IFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio