Ale ogólnie to pewnie się cieszycie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2007, 17:38
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 sie 2007, 17:38
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 26 sie 2007, 17:49
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 26 sie 2007, 17:53
Powiem tak Kaka nie zagrał w tym meczu niczego wielkiego, widać że jeszcze mu do najwyższej formy sporo brakuje. Jednak mimo tego strzelił 2 gole pokazując że wielkim zawodnikiem jestfieldy napisał:
Co powiecie na postawę Kaki w końcówce ? Strzelił 2 gole, został bohaterem, etc. jednak IMO za 30 ostatnie minut [nie wiem, jak wcześniej ale pewnie dobrze, skoro strzelał] należy mu się porzadna krytyka. Niecelne podania, fatalne uderzenia i straty w sytuacjach 1 na 1.
Nie pisałem że karny był słuszny czy nie, jedynie że większość sędziów by go podyktowała gdyż tak właśnie uważam. Gila zachował się w tej sytuacji tak jak powinien rasowy napastnik widząc że nie ma szans przejąć piłki. Zrobił to tak przekonująco że sędzia podyktował jedenastkę, a jak sam napisałeś stał blisko całej akcji. Fajnie się ocenia pracę sędziego mogąc zobaczyć akcję na powtórkach z kilku kamer, takiej niestety możliwości sędziowie nie mają. Dlatego mnie osobiście decyzja arbitra nie dziwi.Kendo napisał:
Dla mnie karny to sędzia z kapelusza wyciągnął. Zdziwiła mnie jego decyzja po praktycznie stał za Gilardino i widział że Włoch piłki sobie nie wybił.
McSuchy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 26 sie 2007, 18:41
peyter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 26 sie 2007, 19:03
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 27 sie 2007, 15:50
Skoro motyw oszczędzania cię nie przekonuje to może wypowiedz pomeczowa Carlo to uczyni:Nebula RN napisał:
Szkoda też, że praktycznie cała druga połowa to był piknik, granie na pół gwizdka i stwarzanie niepotrzebnego zagrożenia pod bramką Didy. To nie jest końcówka sezonu, że piłkarze mogą byc zmęczeni i odpoczywają - to był pierwszy mecz. A spotkanie z Sevilla dopiero za 5 dni, więc motyw z oszczędzaniem się mnie nie przekonuje - bo skoro oszczedzamy to trzeba było ściągnąc Kake juz w przerwie, to samo Pirlo czy Gattuso. A tak gra była na marnym poziomie. Na solarium to piłkarze mogą iśc po meczu.
Carlo zapowiedział że na mecz z Sevillą będą gotowi zarówno Ronaldo jak i Emerson. Bardzo pozytywna wiadomość biorąc po uwagę poprzednie informacje wskazujące że Roni miał wrócić dopiero na 3 kolejkę Serie A. Ciekaw jestem jaki ustawieniem wyjdą rossoneri w meczu o Superpuchar: czy takim jak wczoraj z jednym wysuniętym napastnikiem czy jednak z dwójką z przodu (i czy będzie to para Gila-Ronaldo czy Inzaghi-Ronaldo). Nie sądzę również aby Emerson dostał w tym spotkaniu szansę do gry, a jeżeli już to na samą końcówkę- w końcu przebywa z drużyną od bardzo niedawna i według mnie wypuszczanie go w tak ważnym meczu mogłoby nie przynieść dobrych rezultatów. Zobaczymy jednak co wymyśli nasz trener."W drugiej połowie oglądaliśmy już zupełnie inny mecz, prosiłem piłkarzy o szanowanie piłki i oszczędzanie sił ze względu na panujący upał. Po przerwie graliśmy w dużo wolniejszym tempie."
źródło: acmilan.pl
McSuchy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 27 sie 2007, 16:12
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2007, 18:41
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 30 sie 2007, 18:45
Z Celticem transmisja będzie na pewno, ale co Szachtaru to dajcie spokój. To nie jest jakiś atrakcyjny rywal na mecz. Myślisz, że jeśli będzie w tym samym czasie Chelsea - Valencia czy Real - Werder to oni puszczą Milan - Szachtar?mete pisze:trwa gala UEFA niezwykle narazie udana dla Milanu.Maldini najlepszy obronca Seedorf najlepszy pomocnik a Kaka pewnie bedzie najlepszym napastnikiem.dotego w grupie mamy juz Benfice oraz Celtic(co oznacza mecze w TVP) jeszcze tylko prosze o Schahtar(co bedzie oznaczalo kolejny mecz w TVP)
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2007, 18:48
puszcza ze wzgledu na Lewandowskiego.to jest wlasnie TVP.wkoncu nie mozna co tydzien ogladac polaka w LMZ Celticem transmisja będzie na pewno, ale co Szachtaru to dajcie spokój. To nie jest jakiś atrakcyjny rywal na mecz. Myślisz, że jeśli będzie w tym samym czasie Chelsea - Valencia czy Real - Werder to oni puszczą Milan - Szachtar?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 30 sie 2007, 19:01
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 sie 2007, 19:05
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2007, 19:22
dziwne zeby nie byla slaba jak rywali nam dolosywali Paolo Clarence i Ricky..maja szczesliwe receOgolnie to co by nie pisac grupa bardzo slaba,
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 sie 2007, 19:27
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio