Przeczytałem. Kolejny argument na potwierdzenie mojej tezy.TS borys IFC pisze: a moze chociaz raz przeczytalbys post do konca?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 mar 2008, 12:26
Przeczytałem. Kolejny argument na potwierdzenie mojej tezy.TS borys IFC pisze: a moze chociaz raz przeczytalbys post do konca?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 mar 2008, 15:31
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 mar 2008, 17:46
Ile spotkań Palermo widziałeś w tym sezonie? Barzagli wyróżnia się jedynie tym, że za bardzo się nie wyróżniaWilmore pisze:Prezentuje się lepiej szybkościowo i w ustawieniu na boisku, ma lepszą technikę odbioru i spokojniejszą głowę. Jest lepszy od Matrixa, nie ma co tu kryć.
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 mar 2008, 18:16
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 mar 2008, 18:56
Martin Pellegrino pisze:2 żółte kartki to dla środkowego obrońcy, który ma być niedługo liderem defensywy Azzurich to w zestawieniu z tym, że Palermo straciło w tym sezonie w lidze aż 40 bramek (więcej ma tylko ostatnie Cagliari) nie najlepszy wynik
Barzagli nie zagrał wiele mniej od Matrixa - dwa pełne mecze przy trzech (Australii nie liczę) meczach Marco na siedem w ogóle to nie jest tak mało.Sero pisze:Bo co on osiągnął, co wygrał ? Mistrzostwo świata z ławki ?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 mar 2008, 19:18
Ciągle nie odpowiedziałeś ile meczy Palermo widziałeś w tym sezonieWilmore pisze:A co ma piernik do wiatraka?
to się mylisz. Bez większego wysiłku mogę wymienić sporo środkowych obrońców grających o wiele lepiej od Andrei.Wilmore pisze:to ciągle klasa w Serie A. Czołówka ligi.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 mar 2008, 19:18
Porażajaca jest Twoja wybiórczość. Meczu z Australia w wykonaniu Materazziego nie liczysz, a Barzagli, który chwile poźniej zmienił napastnika by wypełnić luke w obronie liczysz za pełnyWilmore pisze:Barzagli nie zagrał wiele mniej od Matrixa - dwa pełne mecze przy trzech (Australii nie liczę) meczach Marco na siedem w ogóle to nie jest tak mało.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 mar 2008, 19:24
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 mar 2008, 19:36
Ja także Chielliniego i Leggro stawiam wyżej od Barzagliego. Poza Gamberinim należy także wyróżnić Zapatę czy Domizziego nie wspominając o obrońcach Romy, Interu czy Milanu.maciek_88 pisze:W tej chwili gdy widziałem kilka spotkań Fiorentiny wyższe miejsce w rankingu obrońców od 2 wyżej wymienionych powinien miec chocby Gamberini. O Legro i Chiellinim również mógłbym swoje napisac, ale nie chcę tu wywoływac burzy - moje zdanie o ich dyspozycji w tym sezonie raczej znacie.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 mar 2008, 19:43
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 mar 2008, 19:56
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 mar 2008, 20:00
A on pasuje do tematu o Interze? Na razie jego 50% karty jest w Empoli, a drugie pół w Milanie, więc niezbyt rzeczowa jest rozmowa o nim tutaj.Martin Pellegrino pisze:A co możecie powiedzieć o grze Lino Marzorattiego z Empoli? Chłopak ma 21 lat a gra tam dość często (20 spotkań w tym sezonie). Podobno chłopak obiecujący i w dodatku dobry w FMie Razz (a wiadomo, że panowie z SI scouting mają dobrze rozwinięty Very Happy )
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 mar 2008, 20:13
Jest rozmowa na temat środkowych obrońców we Włoszech, Marzoratti jest środkowym obrońcą i, o zgrozo, gra we WłoszechWilmore pisze:A on pasuje do tematu o Interze?
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 mar 2008, 20:17
Mam wymieniać? Ok...Martin Pellegrino pisze: Ciągle nie odpowiedziałeś ile meczy Palermo widziałeś w tym sezonie Wink
Nie ma szansy, by kiedyś osiągnął tyle, ile Cannavaro. Może być najwyżej Materazzim kolejnym - wybitnym rzemieślnikiem z przebłyskami, już za stary jest i w za słabym klubie, żeby wzbić się na wyżyny. Będzie z niego raczej drugi zmarnowany Bonera, niż Materazzi, ale obym się mylił, bo póki co jest szansa, by grał w MilanieMartin Pellegrino pisze:Jest szansa na to by kiedyś go porównywano do Barzagliego, Materazziego a może do Cannavaro
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 01 mar 2008, 20:34
ogólnie to tak jak napisał Wilmore, czyli dobry i nic ponadtoA co możecie powiedzieć o grze Lino Marzorattiego
Na pocieszenie powiem, że ja mam takie samo uprzedzenie, ze względu na poprzednie lata. W tym sezonie Legro gra lepiej niż solidnie, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył ale to jednak Legro. Dla mnie zawsze będzie jak bomba zegarowa, podobnie jak ZebinaBabel pisze:Legro gra jak dla mnie co najwyżej solidnie, a może to uprzedzenie.
maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio