Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 328

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 wrz 2007, 14:30

fieldy pisze:naprawdę rzadko się zgadzam ze Stecem, ale w jednym mu przyznaje racje.
Na chwile obecną Cesc jest najlepszym graczem na swiecie
Nie chcac umniejszac niz Fabregasowi cyz temu panu z dredami, ktory neistety pojecie ma zerowe, skoro mowi o druzynie, ktorej sam przynaje sie dawno nie widział...ale czy zawodnik najlepszy na świecie grajac u boku kapitalnych zaowdnikow, pewnie najlpeszych w swim krauj nie potrafi zagrac przyzwoicie, no moze troche wiecej niz przyzwoicie. To odnosnie postawy w reprezentacji.

Cesca jest w najlepszym miejscu jakim mogłby być. Potrafi kierować Arsenalem i być jego liderem, ale to w Arsenalu. Statsy mowia same za siebie i tego nikt nie jest w stanie obalić.

Widać, że scouci Arsenalu mieli nosa znajdujac Cesca na ulicy w Londynie kopiacego piłke. 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 wrz 2007, 14:40

W ilu meczach [minutach ??] Cesc zagrał od poczatku tego sezonu [11 sierpnia] w reprezentacji i o jakich statystykach mówisz ?
mozesz jaśniej ? Bo nie do końca rozumiem co chciałeś przekazać.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 wrz 2007, 14:41

Jarzinho pisze:Widać, że scouci Arsenalu mieli nosa znajdujac Cesca na ulicy w Londynie kopiacego piłke.
Nie będę ukrywał, że po takich tekstach również chciałbym Cię skopać na jakiejś ulicy. Niekoniecznie w Londynie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 wrz 2007, 14:53

RóżA pisze:Nie będę ukrywał, że po takich tekstach również chciałbym Cię skopać na jakiejś ulicy. Niekoniecznie w Londynie.

Dobrze, że przynajmniej jestes pełnoletni.

Statsy... to oczywiscie odnosnie tych, ktore były na poprzeniej stronce tzn. bramki i asysty w Arsenalu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 wrz 2007, 14:58

Jarzinho pisze:czy zawodnik najlepszy na świecie grajac u boku kapitalnych zaowdnikow, pewnie najlpeszych w swim krauj nie potrafi zagrac przyzwoicie, no moze troche wiecej niz przyzwoicie. To odnosnie postawy w reprezentacji.
ale co z tymi statysykami ? powiedziałem, ze w tym sezonie Cesc jak dla mnie jest najlepszy na śiwecie [może jeszcze Messi na równi z nim]
a ty mi o reprezentacji piszesz, wiec jeszcze raz, bo nie odpowiedziałeś

ILE CESC ZAGRAŁ MINUT OD SIERPNIA W REPREZENTACJI ?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 wrz 2007, 15:06

Jarzinho już mnie przyzwyczaił do tego, że często używa słowa statystyki, ale ich niestety nie posiada. Tak było w przypadku porównywania Bridge'a do Cole'a czy nawet gry Hleba na skrzydle...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 wrz 2007, 17:51

Jarzinho pisze:Dobrze, że przynajmniej jestes pełnoletni.

Statsy... to oczywiscie odnosnie tych, ktore były na poprzeniej stronce tzn. bramki i asysty w Arsenalu.
RóżA pisze:Jarzinho już mnie przyzwyczaił do tego, że często używa słowa statystyki, ale ich niestety nie posiada. Tak było w przypadku porównywania Bridge'a do Cole'a czy nawet gry Hleba na skrzydle...

Tak naprawde nie wiem czy Roza głupota zaraza kolejnych kibicow Arsenalu, czy wczesniej zrobił to kto inny, ale chyba ktoś potrafi rozroznic akapit jeden od drugiego. W każdym razie ja osobiscie nie pisałem o zadnych statystykach odnosnie reprezentacji, wiec takze nie wiem o co kaman. To chyba proste, jeden akapit jest odnoscnie samej postawy w Arsenalu drugi w reprezentacji, czy odwortnie.

Ja nie podałem statystyk, byc moze, choc takze nie wiem czemu takich bym nie mial podac. Wiec pomyśl. Ja fakt nie posiadam statsow, ob ich nie robie, ale taki nawet ogolno dostepny espn ma takie chocby prymitywne ale ma.
WP

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 wrz 2007, 17:56

ale odpowiesz w końcu jak ma się gra Cesca w reprezentacji, do tego, ze ja powiedziałem o nim, że dla mnie to w tej chwili najlepszy gracz świata ?

Bo zdaje się, że chciałeś udowodnić, że Cesc gra słabo w kadrze, wiec nie może być najlepszy na świecie. Wiec powiedz mi ile Cesc grał w tym sezonie w kadrze [czyli od momentu, jak go uważam za najlepszego gracza świata]

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 wrz 2007, 18:46

Jarzinho pisze:W każdym razie ja osobiscie nie pisałem o zadnych statystykach odnosnie reprezentacji
Wcześniej pisałeś
Jarzinho pisze:czy zawodnik najlepszy na świecie grajac u boku kapitalnych zaowdnikow, pewnie najlpeszych w swim krauj nie potrafi zagrac przyzwoicie, no moze troche wiecej niz przyzwoicie. To odnosnie postawy w reprezentacji.
Stąd właśnie padło moje pytanie o statystyki Fabregasa w reprezentacji. No ale przecież Ty ich nie posiadasz, więc skąd możesz wiedzieć, że
Jarzinho pisze:Statsy mowia same za siebie i tego nikt nie jest w stanie obalić.
?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 wrz 2007, 21:10

ale odpowiesz w końcu jak ma się gra Cesca w reprezentacji, do tego, ze ja powiedziałem o nim, że dla mnie to w tej chwili najlepszy gracz świata ?

Bo zdaje się, że chciałeś udowodnić, że Cesc gra słabo w kadrze, wiec nie może być najlepszy na świecie. Wiec powiedz mi ile Cesc grał w tym sezonie w kadrze [czyli od momentu, jak go uważam za najlepszego gracza świata]

Po czesci uzasadnienie jest nizej pod cytatem Rozy. Zawodnik, o ktorym mowi sie, że jest najlepszy na świecie musi poprostu to pokazywać w kazdym spotkaniu i nie schodzić ponizej okreslonego poziomu, a Cesc moze poza jednym spotkaniem na Mistrzostwach Świata nic dobrego w reprezentacji nie pokazał, a dostawał pewne szanse. Nie ma usprawiedliwienia, że gra jedno spotkanie na 5 miesiecy, ze mało sie zgrał z ekipa, bo spokojnie mozna podać zawodnikow, ktorzy radza sobie lepiej a maja mniejsze doswiadczenie. I co to moze oni sa lepsi, bo takze radza sobie wysmienicie czy dobrze w klubie.

Jeden wniosek wg. mnie uznam go za najlepszego pilkarza na świecie, a przunajmniej w 3 w momencie kiedy bedzie jak Pedersne w żuzlu nie wazne gdzie czy na stucznym torze czy naturalnym prezentuje rowny poziom nie schodzac ponizej niego.
RóżA pisze:Stąd właśnie padło moje pytanie o statystyki Fabregasa w reprezentacji. No ale przecież Ty ich nie posiadasz, więc skąd możesz wiedzieć, że
Nie pisałem nic o statystykach w rperezentacji, bo nawet ich nei ogldałem. Postawe Cesca w meczach mozna spokojnie ocenic ogldajac owe mecze. Cesc nie radził sobie z rozgrywaniem piłki, nie rozumial sie z partnerami, nie angazował sie w rozgrywanie, choć jego pozycja własnie tego wymagała. Jakie statsy ci to zaobrazuja. W meczu z bodajze z Lichtensteinem zaliczył gola badz asyste i to miałoby znaczyć, że zagrał dobrze. Moze własnie tak, tlyko tak naprawde był w gronie najsłabszych.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 wrz 2007, 21:17

Jarzinho pisze:a Cesc moze poza jednym spotkaniem na Mistrzostwach Świata nic dobrego w reprezentacji nie pokazał, a dostawał pewne szanse.

:? Mamy Wrzesień 2007.
fieldy pisze:Na chwile obecną Cesc jest najlepszym graczem na swiecie Krzywy
W ilu meczach [minutach ??] Cesc zagrał od poczatku tego sezonu [11 sierpnia] w reprezentacji i o jakich statystykach mówisz ?

Jarzinho pisze:W meczu z bodajze z Lichtensteinem zaliczył gola badz asyste i to miałoby znaczyć, że zagrał dobrze. Moze własnie tak, tlyko tak naprawde był w gronie najsłabszych.

Tego meczu nie oglądałem, ale zapewniam Cię, że Cesc nie jest graczem, który przejdzie 3 zawodników po czym straci piłkę, a uciechę z tego ma tylko durna publika i kompilatorzy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 wrz 2007, 21:19

Wszystko ładnie i pięknie, ale ty nie rozumiesz najważniejszego.
Jarzinho pisze:Cesc moze poza jednym spotkaniem na Mistrzostwach Świata nic dobrego w reprezentacji nie pokazał,
Ja go uważam za najlepszego gracza dopiero od tego sezonu. Gdy Hiszpania grała ponad rok temu na mundialu nie był w mojej opinii najlpeszym graczem. Uważam tak dopiero teraz, po tym co pokazuje na boisku.
W reprezentacji zdaje się, że 2 ostatnich 2 meczach eliminacyjnych, zagrał ok 20 minut [w 1, bo w 2 nie grał - z tego co sie orientuje] dlatego nie można powiedziec, że w chwili gdy go uważam za najlepszego gracza świata - zawodzi w kadrze. Bo zwyczajnie nie grał.
Dlatego pytałem o to ile meczów zagrał - do tej pory nie odpowiedziałeś, musiałem to zrobić za ciebie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 wrz 2007, 0:06

oho nie widziałem tych odpowiedzi... :lol: tak na chwile obecny panei Fieldy, to jak zawodnik w środe rozegra genialny mecz to na chwile obecna czyli na srode jest najlepszy na swiecie :lol: :lol: 6 meczy ze sredniakami i już Mistrz Swiata :D
Frustu, Frustu?:D nic z tych rzeczy...nic mnie nie boli...na razie bylismy w fatalnej dyspozycji a jestesmy 2 pkt za wami;d a wy gracie jak nigdy, jak od 3 lat nie graliscie:D I to jest własnie w tym najlepsze :D

Niektórych chyba boli odmienne zdanie niz towarzystwo wzajemnej adoracji. Fabregas gra świetnie, Arsenal gra świetnie, i zaczynam sie ich obawiac ale troche pokory panowie POKORY 8)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 wrz 2007, 0:20

Kamil232 pisze:tak na chwile obecny panei Fieldy, to jak zawodnik w środe rozegra genialny mecz to na chwile obecna czyli na srode jest najlepszy na swiecie Laughing Laughing 6 meczy ze sredniakami i już Mistrz Swiata Very Happy

To masz złe info. Fabregas w prawie każdym meczu asystuje, bądź strzela bramkę. Ostatnio dla odmiany robi jedno i drugie. Na chwilę obecną ma 7 goli i 6 asyst [Premiership i LM]. Powiedz, który piłkarz może się teraz tym pochwalić? Na dodatek jest pomocnikiem...
Kamil232 pisze:nic z tych rzeczy...nic mnie nie boli...na razie bylismy w fatalnej dyspozycji a jestesmy 2 pkt za wami;d a wy gracie jak nigdy, jak od 3 lat nie graliscie:D I to jest własnie w tym najlepsze Very Happy
Nie to jest najlepsze. Najlepsze jest to, że my mamy jeszcze zaległy mecz. Jak go wygramy, to oddalimy się na 5 punktów. A to przecież dopiero początek rozgrywek. :> I jak wy byliście na gazie, to w ubiegłym sezonie dostaliście dwa razy po tyłku od nas. To też jest fajne. :o
Kamil232 pisze:Fabregas gra świetnie, Arsenal gra świetnie, i zaczynam sie ich obawiac ale troche pokory panowie POKORY Cool

A czy ktoś się napina? Czy nie można być zadowolonym ze świetnego startu swojej drużyny? :roll:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 wrz 2007, 0:47

To masz złe info. Fabregas w prawie każdym meczu asystuje, bądź strzela bramkę. Ostatnio dla odmiany robi jedno i drugie. Na chwilę obecną ma 7 goli i 6 asyst [Premiership i LM]. Powiedz, który piłkarz może się teraz tym pochwalić? Na dodatek jest pomocnikiem...
Czytasz moje posty? przeciez pisze ze gra KAPITALNIE! no ludzie świeci....
Ale uznawaznie go za najlepszego grajak na swiecie, to dla mnie zbyt duzo.
Nie to jest najlepsze. Najlepsze jest to, że my mamy jeszcze zaległy mecz. Jak go wygramy, to oddalimy się na 5 punktów. A to przecież dopiero początek rozgrywek. Łypiący I jak wy byliście na gazie, to w ubiegłym sezonie dostaliście dwa razy po tyłku od nas. To też jest fajne. Surprised
No własnie...jeśli :wink: po drugie jak my byliśmy w gazie to zdobyliśmy Mistrza :)
A czy ktoś się napina? Czy nie można być zadowolonym ze świetnego startu swojej drużyny? Rolling Eyes
a nie, wyraziełm swoje zdanie o Cescu...a tu jeden z drugim sie odrazu na mnie rzuca, ze cos mnie niby boli czy cos :shock: nic mnie ludzie Świeci nie boli...boleć to mnie zaboli jak wygracie z nami na OT, teraz wszystko gra jak już pisałem, mielismy fatalny start, najgorszy od kilkunastu lat...a jestesmy na 2 miejscu w tabeli :D wiec co mnie ma boleć? patrze spokojnie z optymizmem w przyszłosc, bo zawodnicy United wracaja do formy, wiec moze byc tylko lepiej... :) a juz jest dobrze:]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”