wieczności no i trzy razy więcej pucharów przez najbliższe 100 lat.
a tymczasem do wtorku
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 mar 2008, 20:09
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 11 mar 2008, 14:39
Tak samo jak u mnieSero pisze: Wszystko zaczęło się po - najlepszych do tej pory - Mistrzostwach Świata France 98. Pierwszy mecz Brazylia na tamtym turnieju grała ze Szkotami.
U mnie było nieco inaczej. Otóz pierwszym meczem w jakim widziałem Ronaldo był finał PUEFA Inter-Lazio, ale wówczas byłem neutralnym widzem, kibicem Interu zostało dopiero pod wpływem MŚ.Sero pisze:Wtedy też po raz pierwszy usłyszałem o Ronaldo. Kolejne mecze utwierdziły mnie jako młodego i świeżego chłopaka, że oglądam geniusza, mistrza po prostu idola.
Sero pisze:Naturalnie zainteresowałem się jego karierą i klubem. Sezon 98-99 mogłem więc już zacząć jako kibic Interu (choć pewnie od urodzenia nim byłem). Pierwszy mecz jaki obejrzałem to bodaj spotkanie z Realem Madryt w fazie grupowej Ligi Mistrzów.
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 mar 2008, 16:07
Maciek (interista) pisze:PUEFA 2001/02 Valencia -Inter 0-1- gdy na bramce stanąć musiał Farinos po czerwieni Toldo i wykorzystaniu wszystkich zmian prze Cupera
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 11 mar 2008, 16:55
Samobój był, ale wynik 2-1hrabi pisze:Mi sie wydaje ze 2:0, jedna brama to samoboj byl zreszta;d
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 mar 2008, 0:02
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 mar 2008, 0:20
Nie zapominaj o Barcelonie. Posada Ryjka wisi na włosku.Zico_FCI pisze:Dla mnie prawie pewny
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 mar 2008, 0:28
Bask pisze:Nie zapominaj o Barcelonie. Posada Ryjka wisi na włosku.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 mar 2008, 0:31
Tylko, że wszystko skupia się raczej na Laporcie, a nie na Morattim. Jak Laporta będzie chciał Mou to dla mnie jest jasne jaką drużynę wybierze Portugalczyk.Zico_FCI pisze:Poza tym to, że Moratti będzie go chciał jest pewne bo sam o tym mówił.
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 mar 2008, 0:41
Dla mnie też jest jasne kogo wybierze. Czyja jasność okaże się jaśniejsza przekonamy się już wkrótce.Bask pisze:Tylko, że wszystko skupia się raczej na Laporcie, a nie na Morattim. Jak Laporta będzie chciał Mou to dla mnie jest jasne jaką drużynę wybierze Portugalczyk.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 mar 2008, 0:46
Jak nie dostanie oferty z Barcelony to już go macieZico_FCI pisze:Dla mnie też jest jasne kogo wybierze
Zico_FCI pisze:Czyja jasność okaże się jaśniejsza przekonamy się już wkrótce
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 mar 2008, 0:50
Nie sądzę abyśmy się o tym dowiedzieli nawet jeśli taka sytuacja będzie miała miejsce. Poza tym Rijkaard raczej sam się nie zwolni w najbliższym czasie, a Barcelona nie wywali go przed końcem sezonu. Moratti pewnie nie będzie zwlekał do końca sezonu z dogadaniem się z Portugalczykiem.Bask pisze:Jak nie dostanie oferty z Barcelony to już go macie
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 mar 2008, 0:57
Zgadzam się. Pod tym względem Mou jest zdecydowanie bliżej Interu, ale zobaczymy jak wszystko się jeszcze ułożyPoza tym Rijkaard raczej sam się nie zwolni w najbliższym czasie, a Barcelona nie wywali go przed końcem sezonu. Moratti pewnie nie będzie zwlekał do końca sezonu z dogadaniem się z Portugalczykiem.
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 mar 2008, 7:44
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 12 mar 2008, 9:14
Maciek (interista)
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio