Czesiek niewierzysz w naszych ?czeher pisze:Feyenoord - Wisla 1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 11 gru 2006, 20:27
Czesiek niewierzysz w naszych ?czeher pisze:Feyenoord - Wisla 1
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 gru 2006, 20:40
Kurs 1,1czeher pisze:Strasbourg - Anwil 1
Nie zagra Francis, ale powinien wrócić Marbury i byc może Szczerbiak w Celtics.manitou pisze:Z kolei na New York postawiłem ze względu na prestiż meczów Nicks - Celtics, atutem powinna być szczególnie własna hala.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2006, 20:42
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: manitou » 11 gru 2006, 20:52
manitou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 11 gru 2006, 21:08
Yukasz pisze:Philadelphia 76ers - Portland Blazers 1
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 gru 2006, 21:19
nie bardzo wiem o co ci chodziYukasz pisze:czeher umiesz czytać![]()
A mnie sie wydaje, ze za bardzo niektorzy w nich wierza - po jednym meczu z Baselkon2r pisze:tego meczu nie przegraja sa bardzo zmotywani i wiedza ze wystarczy im remis oczywiscie bez Clebera maja niezle przesrane ale ja stawiam na wisle z podporka
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: manitou » 11 gru 2006, 21:21
manitou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 gru 2006, 21:51
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 gru 2006, 22:02
Pierwsze słyszę że nie ma WebberaBartekTS pisze:76ers bez Iverssona nie ma także Webbera ja zagrałem na Trail Blazers.. wczoraj wygrana z Raptors...
Wiem i dlatego nic mnie tu nie zdziwi. Też chyba większe szanse dawałbym NY. I masz rację Szczerbiak prawdopodobnie nie zagra choc jest coraz bliższy występu. I mogę cię zapewnić Olowokandi na pewno nie zagra, wróci pod koniec grudnia.manitou pisze:Yukasz zgadza się, Francis nie zagra, ale Boston też osłabiony.
O mecze euroligi które wcześniej podałemczeher pisze:nie bardzo wiem o co ci chodzi
To już z nim ustaliłemmanitou pisze:BartekTS, Webber ma się dobrze i zapewne zagra.
Ale jego bym nie brał opd uwagę bo wróci najprawdopodobniej dopiero w marcu ale jego stratą bym się nei przejmowałmanitou pisze:kontuzjowany jest jeszcze Randolph
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 gru 2006, 23:09
nie zauwazylem, ze to bylo skierowane do mnieYukasz pisze:O mecze euroligi które wcześniej podałem Rolling Eyes
Strata pkt byla bliskoczeher pisze:najwyzszy czas na strate pkt przez Portokon2r pisze: Nacional-Porto 2
czeher pisze:kon2r pisze:
Sheffield-Aston villa 2
8meczy wyjazdowych AV - 6remisow a Sheffield ostatnio w niezlej dyspozycji - X dla mnie
Yukasz pisze:Co ty na to:
z ULEB Cup nie jestem az tak obyty - stawiam tyylko przeciwko Anwilowi i na SIene w postatnim meczuYukasz pisze:LRytas Wilno - Nancy 1
Montepaschi Siena - Hapoel Jerozolima 1
Papadopulos wrocil wiec mozna smialo gracYukasz pisze:RheinEnergie - Dynamo Moskwa 2
Yukasz pisze:Tau Ceramica Vitoria - Olympiakos Pireus 1
PAU w tym roku zadziwiajaco dobrze sobie radzi - jabym nie gralYukasz pisze:Barcelona - Pau Orthez 1
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 gru 2006, 23:29
Nie wiem czy to do mnieczeher pisze:A co myslisz, ze Prokom za 7(?) podejsciem, wreszcie poradzi sobie z Efesem - Aktualnie Efes chyba jest slabsza druzyna od tych z przed kilku lat kiedy to ogrywali Prokom zas Sopocianie wrecz przeciwnie
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 12 gru 2006, 9:48
Razem: -25złkon2r pisze:Sheffield-Aston villa 2![]()
Nacional-Porto 2![]()
San Jose-Phoenix 1![]()
-10zł
I System(4/6)
Orlando-Phoenix 1![]()
Philadelphia-Portland 1![]()
NJN-Memphis 1![]()
New Orleans-Cleveland 2![]()
Utah Jazz-Dallas 2![]()
Clippers-Spurs 2![]()
-15zł...
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 gru 2006, 11:26
czeher pisze:dla mnie 1kon2r pisze:
Utah Jazz-Dallas 2
Yukasz pisze:w eurolidze miałeś mnie poprzeć
Tylko wiesz, pojedynki w lidze nijak maja sie do potyczek w Eurolidze mlim zdaniemYukasz pisze:Ja myślełem o Efesie
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 gru 2006, 12:41
Yukasz pisze:New Jersey Nets - Memphis Grizzlies 1
Philadelphia 76ers - Portland Blazers 1Webberowski 1/8 za dwa i 9 pkt., wcześniej gdy nie było Iversona 21 i 19 pkt, Phila przegrywała większość meczu a w IV kwarcie prowadzili już 7
![]()
Yukasz pisze:Orlando Magic - Phoenix Suns 2Słońca świecą że aż parzy
NO/Okla Hornets - Cleveland Cavs 2minimalnie ale zawsze prowadzili przez trzy kwarty, LeBronowski zdobył 15 pkt (najmniej w sezonie), średnia to prawie 27 pkt
![]()
Co złego to nie ja Grał i wygrali a początkowo miało to iść zamiast NJYukasz pisze:Wade chyba jednak zagra bo kurs na Miami wynosi 1,25
Jak poczuję to wewnętrzne 'fuj' to na nowo zatypuję i buki ogra się 
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mAstA87 » 12 gru 2006, 13:28
mAstA87
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio