Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 330

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 17 lis 2006, 2:36

ale ja wiem jak gralo juve. doskonale. nawet widzialem go na zywo rok temu podczas jednego meczu. tylko co z tego?

koles gral w druzynie ktora ustawiala spotkania. oznacza to ze nie mozna brac pod uwage jego gry w klubie bo mija sie to z celem. zgadza sie? bo jezeli wezmiemy pod uwage ustawione mecze bedzie to oznaczalo ze mozna ustalic wynik glosowania na zlota pilke

zatem zakladam ze liczyla sie tylko jego swietna gra na mundialu. a na mundialu taki buffon czy pirlo nie grali gorzej

to chyba dosc logiczne?

po prostu chca koniecznie uhonorowac kapitana rep wloch nie kierujac sie niczym innym tylko proba pokazani ze wlosi graja czysto. typowo polityczna decyzja jak swojego czasu z szewa

bo przez caly rok w klubie nie gral lepiej niz np terry

a taki henry byl wyrozniajaca sie postacia i w pilce klubowej i reprezentacyjnej. i choc go nie lubie zasluzyl na wygrana bardziej niz fabio

dalej sie bedziemy smiac? czy ktos moze pomysli co pisza inni? mozecie mi smialo uwierzyc ze nie wypowiadam sie o druzynach/pilkarzach/meczach ktorych nie ogladam w miare czesto. mam na to za duzo latek

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 lis 2006, 10:20

rkoeman pisze:buffon
odpada bo grał w zdegradowanym Juve, i jego drużyna ustawiała mecze wg twojej teori.

rkoeman pisze:henry
Moze i masz racje, on grał swietnie ,ale nic z zespołem nie osiągnoł, na Mundialu nie pokazał moim zdaniem nic jak to Henry ma w zwyczaju w reprezentacji gra poprostu slabo.

Dawno nie było złotej pilki dla obrońcy, a jest okazja ja przyznać, bo czystko piłkarsko Cannavaro grał świetnie, FF przyzna złotą piłkę przez pryzmat Mundialu.

Puskas nie żyje [*]

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 lis 2006, 10:31

rkoeman pisze:kolejny medrzec. moze udowodnisz moj mily ze ov i us nie maja pogladow skrajnie szowinistycznych i nie obrazaja polakow
A może udowodnisz ze inne hiszpańskie kluby nie maja ultrasów czy innych fanatyków którzy mają równie negatywne hasła,banery,zachownia w Pampelunie na ostatnim meczu kibice opluli Van Nisterlooya, rzucili zapalniczką w Casilliasa a co sie działo z Figo jak wrócił na Camp Nou.

O polityce ultrasów Realu można mówić ze jest taka a taka, ale nie w takim sensie ze OV i US Realu sa samotną wyspą pośród morza spokojnych i politycznie poprawnych ultrasów innych klubów

rkoeman pisze:koles gral w druzynie ktora ustawiala spotkania. oznacza to ze nie mozna brac pod uwage jego gry w klubie bo mija sie to z celem. zgadza sie? bo jezeli wezmiemy pod uwage ustawione mecze bedzie to oznaczalo ze mozna ustalic wynik glosowania na zlota pilke
Akurat w Calciopoli mniej chodziło o rok 2006. Zauważ ze gdyby tak wszystkie mecze ustawiano to o piłkarzy z tej drużyny by tak nie walczono. Juve i bez ustawiania meczów grało wtedy b. dobrze i taka jest obiektywna prawda. A Cannavaro był jego najlepszym obrońcą.

rkoeman pisze:gra na mundialu

Pamętaj że ludzie nie musza pasjonować sie piłka na codzien i dysutować o niej na forum jest duzo ludzi ktorzy ogladaja z przypadku i np. ogladali tyko finał mundialu i tam naprawde w drużynie włoch najbardziej wyróżniał sie Cannavaro.

Z koleji inna sprawa jest to ze bezdyskusyjnie Ronaldinho jest obecnie najepszym piłkarzem na świecie. Problem w tym ze dziennikarze FF, nie chcieli mu dawać nic na wyrost mundial miał fatalny-a to była naprawde ważna impreza ważnijsza od LM.

Buffon nie dostał bo to dziwne dać bramkarzowi to tak jakby przyznać: "hej, mamy kryzys futbolu najlepsi są bramkarze" :wink:

Henry, ok sezon ostatni świetny, ale mundial jakiś taki cichy a i formy widać w tym sezonie nie załąpał :roll:

Liczy się cały rok a Cannavaro miał tak poprowadził Juve do tytułu mistrza włoch , Włochy do Pucharu Świata a potem przeszedł do Realu Madryt gdzie wcale nie gra gorzej jak na mundialu

Nikogo nie cieszy jak FF dostaje obrońca, bramkarz ale taka już jest ta nagroda :wink:

rkoeman pisze:myslalem ze masz wiecej do powiedzenia ale sie przeliczylem.
Mam. Tylko spróbuj : 1. nie stawiać sie na ponad wszystkimi w roli mentora 2. nie szukać w wszystkim związane z Real zła,szowinizmu,faszyzmu,nacjonalizmu - bo to jest cecha każdej grupy ultrasów a tymbardziej z kraju tak podzielonego jak hiszpania

Niestety w wieku 79 lat zmarła legenda Realu Madryt Ferenc Puskas :cry:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lis 2006, 10:44

vakabayashi pisze:nie stawiać sie na ponad wszystkimi w roli mentora
:o
Mentor jest tylko jeden przypominam :lol:
vakabayashi pisze:A może udowodnisz ze inne hiszpańskie kluby nie maja ultrasów czy innych fanatyków którzy mają równie negatywne hasła,banery,zachownia w Pampelunie na ostatnim meczu kibice opluli Van Nisterlooya, rzucili zapalniczką w Casilliasa a co sie działo z Figo jak wrócił na Camp Nou.

O polityce ultrasów Realu można mówić ze jest taka a taka, ale nie w takim sensie ze OV i US Realu sa samotną wyspą pośród morza spokojnych i politycznie poprawnych ultrasów innych klubów
Ale jakie to ma znaczenie w tym momencie? Czy to, że istnieję inne ugrupowania o podobnych poglądach w jakimkolwiek stopniu usprawiedliwa OV i Ultrasów?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lis 2006, 10:51

Toudinho pisze:na Mundialu nie pokazał moim zdaniem nic jak to Henry ma w zwyczaju w reprezentacji gra poprostu slabo.
Ale po co się ośmieszać ? za 2 gole w reprezentacji [gdzie mu tak słabo idzie] Titi wyprzedzi samego Platiniego w zdobytych golach i zostanie najskuteczniejszym napastnikiem w historii - co ty na to ?
Nie jest tam taką gwiazda jak w Arsenalu, ale jest jednym z lepszych, a zaraz będzie najlepszy.
rkoeman pisze: taki henry byl wyrozniajaca sie postacia i w pilce klubowej i reprezentacyjnej.
dokładnie - miał przeogromny udział w awansie Arsenalu do finału LM i duzy w awansie Francji do finału World Cup.
Nie jestem obiektywny w tych ocenach, bo wiadomo komu kibicuje, ale kilka razy z rzedu był najlepszym strzelcem jednej z najlepszych lig swiata, tylko Ruud raz go wyprzedził 1 golem.
Nigdy nie dostał wyróznienia, a zasłużył na pewnoe bardziej niż nie jeden zwycięzca. Choć jak mówiłem już wcześniej - dla mnie on jest w tej chwili [bo Dennis zakończył kariere] najlepszy. I dla mln kibiców Arsenalu, czy rep. Francji też, a nagrode mógłby dostać dla własnej satysfakcji.

Temat o Realu, wiec chwile o Cannavaro - otóż moim zdaniem miał on znakomite MŚ, lepsze niż Titi, lepsze niż ktokolwiek inny - wymiatał na całego, był nie do zatrzymania, był kapitanem mistrzów ... fakt - ale po mundialu powietrzez niego zesszło, nie widziałem wielu meczy Realu w tym sezonie, zaledwie kilka, i przewaznie Canna zawodził.
Wiadomo, że w roku MŚ, występ na tej imprezie liczy sie podwójnie, ale na Boga - on grał tylko ten turniej na znakomitym poziomie, tylko za te 7 meczy ma dostac nagrode dla najlepszego gracza roku ?
vakabayashi pisze:Henry, ok sezon ostatni świetny, ale mundial jakiś taki cichy a i formy widać w tym sezonie nie załąpał
w reprezentacji kilka bramek w tym roku, w klubie znów mistrz strzelców, a w tym sezonie ma 5 goli. NIby nie błyszczy a bramki zdobywa. Nie musze chyba dodawac jakim m awpływ na grę Kanonierów.

vakabayashi pisze: a potem przeszedł do Realu Madryt gdzie wcale nie gra gorzej jak na mundialu

wybacz, ale nie wierze. czy jest na sali inny kibic Realu, który może potwierdzić, że Fabio nie gra gorzej w Realu, niż grał na mundialu ?
Toudinho pisze:Puskas nie żyje
:(

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 lis 2006, 11:56

rkoeman Wiesz co, przekonałeś mnie. Od teraz będę kibicem Barcelony. Mam nadzieję, że walniecie jakąś koszulkę dla mnie. :roll:

['] dla Puskasa.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 lis 2006, 14:02

fieldy pisze:Nie jest tam taką gwiazda jak w Arsenalu
Właśnie o to mi chodzi i się nie ośmieszam bo pisze co widze, w Arsenalu potrafi rozegrać mecze za meczem na nieosiągalnym dla zwyklego śmiertelnika poziomie, zaś w reprezentacji częsciej zawodzi niż zachwyca.
Zobacz Raul jest najskuteczniejszym strzelcem Hiszpani a się nie łapie do kadry :wink:

fieldy pisze:wybacz, ale nie wierze. czy jest na sali inny kibic Realu, który może potwierdzić, że Fabio nie gra gorzej w Realu, niż grał na mundialu ?
Nie no z Fabio zeszło wrecz całkowicei powietrze, trzyma tam jakiś poziom bo będac bez formy jest w czolowce obroncow La Liga, ale to jest pilkarz od ktorego mozna wymagac gwarancji swietnej gry, jak narazie nic wielkiego nie pokazał, i wszyscy czekają aż zacznie grać jak profesor. Choć Mundial to był apogeum jego formy chyba nigdy już nieosiagnie tego poziomu :wink:

Mi wszystko jedno kto dostanie złotą piłke, ja stawiał bym na Henry, jeśli Canna ją dostanie pojawi się uśmiech, ale nie bedzie to nagroda za gre w Blancos. Juk już pisałem FF oceni to przez pryzmat Mundialu.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 17 lis 2006, 16:23

nie. US I OV nie sa jedyni:

- frente atletico sa rownie skrajnie prawicowi

- ligallo fondo norte i brigadas blanquiazules (trzymajacy zreszta z US o OV) takoz

tylko jest jedno ale - w calej europie usiluje sie walczyc z takimi pogladami i zachownaiami. ze stadionu barcelony znikneli debile z boixos nois przez co nie musze wstydzic sie za zenada tak jak rzucanie butelkami w pilkarzy realu (chyba najwiekszy wstyd mojego zycia jezeli chodzi o kibicowanie).

a co na to wszystko calderon? us witaja sie podniesiona do gory prawa reka? maja czaski ss i swastyki? spiewaja cos o mniejszosciach etnicznych? nie szkodzi. to kibice realu, robia ladna oprawe.

i owszem robia. jak bylem na stadionie reali zrobilo to na mnie wrazenie. ktore zostalo szybko zepsute przez ich piosenki, zachowania, symbolike - bardzo zle kojarzace sie mi jako polakowi

hitler, smierdzacy polacy, ss, podniesione prawe rece, bicie ludzi o innym kolorze skory czy mowiacych w innym jezyku, dzialalnosc stricte polityczna na szczeblu lokalnym, etc, etc....

nie ma nic zlego w dowiedzeniu sie jak zachowuja sie te grupki - grupki bo wiekszosc kibicow jest normalna i nigdy nie przyszlo im do glowy tak sie zachowywac - skoro pokazujecie ich oprawy, robicie podpisy i awatary z ich logami to co jest zlego w tym ze pokaze ich mroczna strone? przeciez interesujecie sie pilka i wiecie jakie potrafia byc takie grupki?

czyz nie?

ps - srednio zrozumieliscie z buffonem. byc moze zle wytlumaczylem. otoz skoro koniecznie musial byc wloch i pilkarz juventusu to przedzej buffon - a to dlatego ze zagral lepszy mundial i nie nalezy do partii wnuczki mussoliniego - a pilkarz zdobywajkacy tak zaszczytne wyroznienie jest osoba publiczna - oglada go masa dzieciakow ktore traktuja go jako idola. wiec wymaga sie od niego cos wiecej.

jako pilkarza zawsze podziwialem fabio i zawsze uwazalem go za jednego z najlepszych. nie dziwi mnie jego swietny wystep na mundialu bo wiadomo jak pilkarz gra. 2 lata temu mial przejsc do realu za jakas smieszna kase ale uznano ze za stary. pamietacie?

ps2 - ja jakos umiem przyznac sie do tego ze boixos nosi to debile jakich malo i wstyd mi za nich. nie obrazaja oni jednak polakow i nie korzystaja z symboliki nazistowskiej oraz nie glosza pogladow rasistowskich[/quote]

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 17 lis 2006, 17:20

już nie mogę czytać tych twoich bredni, bez kitu...
US I OV nie sa jedyni:
w sowich ultraprawicowych poglądach (mój dopisek),
człowieku.....Orgullo Vikingo sa grupą apolityczną
ligallo fondo norte i brigadas blanquiazules (trzymajacy zreszta z US o OV) takoz
następna brednia bo po pierwsze: z ligallo fondo norte (są to kibice Realu Saragossa) nie trzyma żadna z grup Realu, po drugie Brigadas Blanquiazules zgodę mają tylko Ultras Sur

po co przytaczam te bądź co bądź dla postronnych foumowiczów szczegóły??? bo się kur...lansujesz, że się na tym wszystkim znasz, a robisz z siebie idiotę ! więc jeszcze raz publicznie, proszę cię byś przestał robić z siebie przypałowca na tym forum, i na siłę wciskał swoje wywody, bo jak pewnie większośc już zauważyła tylko ty intensywnie zbaczasz na ścieżki polityki, poczuwając się chyba do jakiejś misji i myśląc, że ten sposób kogoś do siebie przekonasz

odpuść sobie

uroczyście oświadczam, ze jakiekolwiek próby obrażania, czy sugerowania, że ktoś jest "idiotą" będa surowo karane // fieldy

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 17 lis 2006, 17:32

wrrrrrrrrrrrr jakaz agresja. i ta 'k..' by podkreslic swoja zlosc. miau

OV i US to praktycznie jednosc - naleza do nich ci sami ludzie wiec jednak sie myslisz. apolityczni nie sa bo ich ludzie startuja w wyborach to lokalnych samorzadow. wiec znowu pudlo. z ligallo trzymaja niejacy us i nie raz widac ich flage na stadionie barcy gdy przyjezdza zaragossa. kolejne pudlo. o brigadas nie bede nawet wspominal bo szkoda moich nerwow na ich chora dzialalnosc. wspierana przez us ktorzy jeszcze kilka postow wyzej byli jedynie odpowiedzialni za oprawy. a nagle juz nie sa :shock: skad ta zmiana?

i na koniec - to jest otwarte forum.w topicu tym moga pisac kibice innych klubow i maja prawa napisac kilka slow prawdy o us i ov ktorymi niekotrzy tak sie jaraja. bo jak widze polaka z flaga us na plecach, basz szalikiem w kolorze merengue z trupimi czaszkami ss robi mi sie slabo. jak moze byc takim ignorantem i miec totalnie gdzies co glosza, co robia, jak sie zachowuje i jak obrazaja polakow

widac tobie to nie przeszkadza. a mi i owszem. ja ciebie nigdzie nie oceniam a ty robisz to w kazdym poscie. dostajesz goraczki bo ktos smial napisac prawde o twoich idolach? az tak cie to boli? dalej bediesz ich bronil? w imie czego?

mi wystarczy ze choc kilka osob dowie sie jak wygladaj poglady wymienionych grup. nikt nie zabrani ci napisania co sadzisz o boixos nois w temacie o barcelonie.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 17 lis 2006, 18:04

OV i US to praktycznie jedność???????? i należa do nich ci sami ludzie? przeciez to jest istna ignoracja, to jest tylko ogólnik przez ciebie rzucony, nie jestes w stanie tego dowieść. OV są apolityczni i koniec kropka, pokaż mi chodź jedną fotę która jest agitacją polityczną lansowaną na stadionie przez tą grupę. a to co robią ludzie należacy do nich poza stadionem to chyba ich prywatna sprawa!
napisałeś ze te dwie grupy to praktycznie jedność...siedzisz troche w klimatach kto z kim ma kose, zgode, itd? jestem bardziej niz pewny po tym co wypisujesz ze nie bardzo. bo tak bys wiedzial ze grupy te maja kompletnie niezalezne od siebie zgody, że zajmują różne sektory na stadionie i nie siedza razem (co o czymś swiadczy), nie kreca razem dopingu i nie organizuja razem opraw, łączy ich za to na pewno Real Madryt, co jest oczywiste, więc jest nieuniknione ze ich sciezki muszą sie jednak nie raz krzyżować...

kolejna sprawa, Boixos Nois. Otóż byli i są obecni na stadionie Nou Camp kolego

następny babol - o kibolach sraragossy, otóż US ma swoją sekcję w Saragossie, która niema nic wspolnego z Ligallo fondo norte, tamci mają swoją flagę "US Saragossa" z którą jeżdża i sie pokazują, a to ze gdzies tam są zbieżne poglądy polityczne niektórych grup w swiecie sportu nie jest tożsame z istnieniem zgody między nimi na płaszczyźnie sportowej !!!

Dalej:" że bronie swoich idoli".... :lol: jestem już za stary na posiadanie idoli, co najwyżej mogę mieć autorytety, którymi oni nie są i nie byli. Moje zainteresowanie nimi sprowadza się do ich działalności sportowej, jako, że interesuje się mocno tematyką ultraski.

i na koniec, że ja ciebie oceniam??? ja tylko odpieram zarzuty jakie ty siejesz wielu momentach sie po prostu przed nimi broniąc, a oceniac to chyba ty mnie pare razy oceniles? domyslnie przypisalem mi młody wiek, w ktorymś z postów, w innym wyjezdzasz ze nie mam pojecia ... ropy ?????

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 17 lis 2006, 18:07

Mundialito nie rozumiem Cię, poważnie...

Wpadasz sobie beztroski na forum i zaczynasz wklejać zdjęcia opraw meczowych organizowanych przez Ultras Sur - wszystko pięknie, ładnie, doping, flagi, kartoniady itp. Nagle ktoś zwraca Ci uwagę, że ta konkretna frakcja kibiców prezentuje niedopuszczalne dla myślącego człowieka poglądy, używa nazistowskiej symboliki, obraża inne nacje z powodów rasistowskich. Mam rozumieć, że w kontekście tworzenia doskonałej atmosfery podczas meczów można nie brać pod uwagę wszystkich innych przejawów działalności US? Odpowiedz mi też czy US śpiewają piosenki obrażające Polaków, czy używają symboli hitlerowskich, czy prezentują rasistowskie poglądy? Jeśli tak to nie rozumiem jak można ignorować te fakty w imię dobrej oprawy meczu... Zaznaczam od razu, że nie chodzi mi teraz o jakiekolwiek sympatie czy antypatie klubowe - po prostu taka postawa powinna być piętnowana przez każdego przyzwoitego człowieka.

EDIT

Po co rozmywasz sprawę jakimiś tekstami o jedności (albo odrębności) US i OV? Co to ma do prezentowanych przez nich poglądów? Guzik mnie interesuje czy obie grupy obrażają inne narodowości czy ludzi o innym kolorze skóry razem czy każda z osobna. Podobnie nie ma dla mnie znaczenia czy biorą udział w oficjalnym życiu politycznym czy nie - ważne jest to że ich postawa jest niedopuszczalna i takiego typu kibiców powinno się usuwać z trybun bez względu na to czy robią widowisko czy nie. UEFA deklaruje brak jakiejkolwiek pobłażliwości dla zachowań rasistowskich - powinna więc zacząć od najbardziej jaskrawych przykładów...
Ostatnio zmieniony 17 lis 2006, 18:28 przez Janio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 17 lis 2006, 18:27

jestem w stanie tego dowiesc. wystarczy wejsc na strony ov i us i poczytac troche. wystarczy poczytac relacje prasowe tak zwanych zrodel niezaleznych i wszystko bedzie jasne. to ze ty sobie zalozyles ze us to nic zlego, choc kilka postow wyzej inny kibic realu chcial udowodnic ze oni tylko odpowiadaja za oprawde. teraz okazuje sie ze nie. ze to ov sa apolityczni a us juz nie

a tak sie nieprzeyjemnie sklada ze obie grupy sa mocno polityczne jak wszystkei tego typu twory w hiszpanii. a skoro wklejacie zdjecia z opraw badz inne obrazki mam prawo to skomentowac. od tego jest forum. i dlatego bede o tym pisal skoro jest taki odzew

nie trawie realu, lazio, benfici, ferencvarosu, leeds czy chelsea wlasnie przez tego rodzaju grupki kicowskie ktorych dzialnosc obraza moj swiatopoglad. nie ma to nic wspolnego z tym ze kibicuje barcelonie. bo jako klub sam w sobie szanuje real za jego wielkie druzyny, pilkarzy czy trofea. za historie okoloklubowa juz nie.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 lis 2006, 18:48

Janio A czy to że ktoś jest tu nowy to jest jakaś wada czy coś? Wkleił fajne zdjęcia opraw przed meczami wszystkim się podobało i nagle dopieprzył się rkoeman. Ja nie rozumiem tylko co on chce udowodnić. Przecież jeszcze niedawno wasz mentor ( :lol: ) miał w sigu logo Boixos Nois. Oczywiście nie popieram US za poglądy jakie wyrażają ale po prostu jak już to kiedyś ktoś napisał bez nich trybuny na Bernabeu wyglądały by tak żałośnie jak chociażby Arsenalu, gdzie wszyscy w pięknych nowych markowych kurteczkach, jedząc chipsy czy coś innego w milczeniu oglądają mecz. Mam nadzieję jednak że pan rkoeman powie jaki jest cel tych jego napinek (oświecenie nas, a może próba zrażenia do Realu :roll: ).

Aha, jakbyś jeszcze nie nadużywał słowa "agresja", bo dosyć że to troszkę głupio wygląda jak w każdym poście zamieszczasz po 3 razy to samo to na dodatek nie zawsze pasuje do kontekstu. Polecam takie słowa jak "złość", "niechęć", "impulsywność" itp. To tak na przyszłość.

A teraz z innej beczki. Ma ktoś może zdjęcie z oprawy bodajże ostatniego meczu Zidane'a na Bernabeu jak Ultrasi zrobili sobie mały piknik i poprzynosili różne dmuchane zabawki. Mam nadzieję, że ktoś wie o co chodzi.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 17 lis 2006, 18:57

A gdzie stwierdziłem że to wada że ktoś jest nowy? Chyba mała nadinterpretacja z Twojej strony...
IMO Kuman się nie dopieprzył tylko zwrócił uwagę że w przypadku US nie oprawa a poglądy prezentowane przez tę grupę dyskwalifikują ją w aspekcie zarówno sportowym (walka UEFA z takimi zachowaniami) jak też po prostu ludzkim...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”