Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 paź 2013, 20:04
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 paź 2013, 20:04
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 26 paź 2013, 20:05

Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 paź 2013, 20:06
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 26 paź 2013, 20:06
To czemu tej ręki nie cofał? Patrzył się na piłkę jak leci mu po ręce i zero reakcji.grzegorzfcb pisze:co to sytuacji Cristiano to pół na pół, nie wiem sam, ale sorry ta ręka Adriano(?) z 44 minuty to dla was kary ?
Gdzie tam był ruch ręką, gdzie yyy korzyść ?
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 26 paź 2013, 20:08
Wygrałeś dzisiaj. Wygrałeś.Carbon pisze:To czemu tej ręki nie cofał? Patrzył się na piłkę jak leci mu po ręce i zero reakcji.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 paź 2013, 20:08
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 paź 2013, 20:09
8 ewidentnych karnych. ludzie, dajcie spokój.Gdyby odgwizdał te dwa ewidentne karne, to trzy punkty powędrowałyby do Madrytu, a tak to...
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 26 paź 2013, 20:11
Nie wiem, cały roztrzęsiony jestem, ale nawet jeśli to co wyżej napisałem to głupota, to tak czy siak ręka była. Nie wiem gdzie w tej sytuacji był sędzia liniowy, skoro główny nie mógł tego zauważyć...szefu91 pisze:Wygrałeś dzisiaj. Wygrałeś.Carbon pisze:To czemu tej ręki nie cofał? Patrzył się na piłkę jak leci mu po ręce i zero reakcji.
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 paź 2013, 20:13
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 26 paź 2013, 20:14
Opowiem Ci w tym temacie, bo nie chcę pisać nic tam...szefu91 pisze:Wygrałeś dzisiaj. Wygrałeś.Carbon pisze:To czemu tej ręki nie cofał? Patrzył się na piłkę jak leci mu po ręce i zero reakcji.
szefu91 pisze:Jakiś Carbon w innym temacie coś tam przebąkiwał o dwóch karnych i pewnie miał na myśli tą rękę Adriano, no ale żaden poważny arbiter by tego nie gwizdnął, chociaż trzeba brać poprawkę na to że to Madryt.

Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 26 paź 2013, 20:16
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 paź 2013, 20:18
ja wiem gdzie był, tam gdzie byc powinien i sytuacje doskonale widział oraz dobrze ją zinterpretował.Nie wiem, cały roztrzęsiony jestem, ale nawet jeśli to co wyżej napisałem to głupota, to tak czy siak ręka była. Nie wiem gdzie w tej sytuacji był sędzia liniowy, skoro główny nie mógł tego zauważyć...
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 paź 2013, 20:19
Dodam warunek trzecicru pisze:Zna sie ktos na sedziowaniu na forum i moglby sie sensownie wypowiedziec nt tych dwoch karnych? Tylko zeby to nie byl kibic Barcy ani Realu
.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2013, 20:22
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio